Tästä se taas lähtee!

Ah ihana ystävämme maanantai on saapunut jälleen iloksemme. Ei siinä mitään, tästä se tosiaan taas lähtee. Uuteen viikkoon, ehkä uusin kujein … mene ja tiedä … :D Mulla ainakin tämä maanantai on lähtenyt hyvällä sykkeellä käyntiin. Sain jopa kuulla minulle merkittävältä taholta olevani paljon piristyneempi kuin mitä viimeksi kun häntä tapasin. Nii-in, ehkä se pistää ihmisen piristymään, kun saa ratkottua jonkin sortin ongelmia elämässään :) Nyt vain turhat murheet taka-alalle ja katse tulevaisuuteen, positiivisella latauksella varautuneena :)

Tämä päivä on sujunut pitkälti asioiden hoitamisessa ja tuossa kahden pintaan sainkin sitten hommat sille mallille, että olin valmis jälleen pakkaamaan salikassini ja suuntaamaan Solanaan :)

Eipä ole säällä pilattu tätäkään päivää. En nimittäin ollut ainut joka asteli Solanan ovesta sisään sadatellen säätä. Vettä sataa ja siihen päälle vielä kunnon tuuli. Ah, tämä on nyt sitten sitä talvea(ko). Yyyyyyyyyyy! Instagramia seuratessa olen kyllä pistänyt merkille, että jossain päin Suomea taitaa ihan oikeasti olla lunta ja niin sanotusti oikea talvi. Olisihan se kiva jos tänä vuonna saataisiin valkea joulu, mutta taitaapi jäädä haaveeksi. Karu fakta on, että JOULU ON IHAN OVELLA. Yöööööök! Yök en sano sen takia, että en pitäisi joulusta. Kyllä mä oikeastaan pidän. Musta on kiva vähän laitella joulujuttuja ja tietty syödä jouluruokaa (paitsi viime vuonna :D haha). Jouluvalot, kynttilät yms. ovat kivoja. Ulkona on kiva katsella sitä valoloistoa :) Kyllähän se luo tunnelmaa. Niin ja joululaulut, ei mulla niitäkään vastaan mitään ole. Mutta muo ahdistaa tää töhötys joulun ympärillä. Puuh. Bussillakin kun liikkuu ja kuuntelee ihmisten keskusteluja puhelimissa, niin lähes kaikki liittyy jotenkin joululahjahankintoihin ym. oheistoimintaan. Hirvee stressi.

No mutta se siitä vuodatuksesta. Mitä mä sitten menin tänään tekemään Solanaan. No TÄNÄÄN OLI VUOROSSA OLKAPÄÄ-OJENTAJA TREENI. Ne jotka ovat seuranneet muo pidempäänkin, tietävät, että tämä on yksi mun lempparitreeneistä. Juu kyllä :) Nyt alkoi siis uusi kierto ja siihen kuuluu PUDOTUSSARJOJA. Aika isoilla raudoilla ja painoilla saapi kolistella sillä pudotukset menee toistoin 5-5-5. Taas mukavaa vaihtelua. Tykkään.

  • pystypunnerrus smithissä (pudotukset) ja suorat sarjat
  • viparit sivulle kp.
  • pystysoutu taljassa
  • viparit eteen taljassa
  • 1 käden viparit taljassa
  • kapee penkki (pudotukset) ja suorat sarjat
  • ranskalainen kp.
  • pushdown taljassa (pudotukset) ja suorat sarjat

Mukavastihan tuossa taas aikaa kului ja hiki irtosi, sekä treenin päälle myös taas hymy.

Solanaan näemmä saapui uusia telineitä painoille. Siellä mm. Didi oli kantohommissa :) Ja sainpa kuulla, että tässä joulukuun aikana sinne saapuu myös uusi selkäkone (näin ainakin huhuttiin). Wuhuu, sitä siis odotellessa. Oikeastaan se mitä Solanasta ei löydy, sitä ei tarvita. Siellä on kyllä puitteet kohdillaan kovaankin treenaamiseen. Että tervetuloa vaan tutustumaan. Suosittelen!

Kotiinkin oli kiva saapua. Piparkakkujen tuoksu tuli jo ovella vastaan. Pikku emäntä oli ystävänsä kanssa leiponut pipareita. Ja hienoja pipareita olivatkin tytöt tehneet. Ja mikä hienointa, likat olivat siivonneet jälkensä vimpan päälle.

Tällaisissa tunnelmissa siis uuteen viikkoon. Ei muuta kuin mukavaa viikkoa itse kullekin. Pysytään kuulolla!

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 005
Ja taas pakolliset pukuhuoneposet :)
Puhelinkuvat2014 007
Uskoisin, että tämä saattaa olla ehkä elämäni ensimmäinen belfie :D Projekti peffan kasvatus siis etenee ;)
Puhelinkuvat2014 009
Tunnelmia treenin jälkeen. Miten niin sen näköistä menoa, että on just treenattu :D