TEAM SOLANA FITNESS :) YES!

Nonnih, iltaa jälleen kaikille. Päivän päivitykset tulee nyt :)

Takana taas semi touhukas päivä, mitä nyt kotona on tullut puuhattua suurin osa päivästä ;) Illalla olikin tapaaminen valmentajani Salla Kaurasen kanssa Solanassa Hakaniemessä :) Jei! Olen nyt virallisesti Team Solana Fitnessin porukoissa :) ja erittäin ylpeä siitä kyllä !!!

Ja dieetillä porskutellaan eteenpäin. Viime yönä näin unta, että olin työpaikan bileissä. Onnistuneesti vältin koskemasta mihinään alkoholipitoiseen, mutta jossain vaiheessa tajusin, että suuni oli täynnä karkkeja. Tuli pikkainen kiire syljeskellä niitä pois :D Mitähän kaikkea mielenkiintoista on vielä tiedossa :D Mutta siis näiden ensimmäisten päivien aikana en ole kohdannut mitään vaikeuksia. Pientä nälän tunnetta on, mutta se kuuluu asiaan. Missään nimessä ei mitään sietämätöntä. Toisinaan on varmasti ihan hyväkin tuntea vähän nälkää, eikä olla aina kylläinen ;)

TÄNÄÄN treenattiin Sallan kanssa meitsin selkä. Hyvä treeni olikin. Uusia juttuja ja vanhojakin. Tehtiin supersarjoja yms. Kuntotsekkausta ja kuulumisten vaihtoa. Siitäpä tämäniltainen kohtaaminen koostui. Olihan Solanaan eksynyt tuttujakin, yllättäen Tiinakin oli siellä :D Oma kunto aina tietysti arveluttaa. Varmaan itse on aina itsensä pahin ja kriittisin arvostelija kun tuijottaa joka päivä itseään peilistä joka suunnasta :D Mutta sain tänään kuitenkin positiivista palautetta Sallalta. Olen kuulema kehittynyt tosi paljon tämän kuluneen vuoden aikana. Kyllähän se lämmittää mieltä tietysti, mutta ei pidä tuudittautua tyytyväisyyden tunteeseen. Töitä on tehtävä, paljon ja kovaa!!! Ja tahdonvoimasta tämä ei ainakaan jää kiinni, se on vissi se!

Wuhuu, meitsin tiimipaita :) Naisten mallin xl koko oli mulle juurikin aika passeli,  vaikka ei peilistä kyllä mun mielestä mikään xl koon mimmi tsiigaa. Tsiigaiskin :)

Tällaista siis tänään tänne. Ei mitään kovin uutta eikä ihmeellistä taivaan alla. Tästä on hyvä jatkaa edelleen :) Toivottelen kaikille hyvää puoliväliviikkoa. Jaksakaahan treenailla ja ne jotka dieettailee, niin tsemppiä ! HEI NY!