Tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä

Niin näinhän se on, ei kukaan muu tule sun puolesta tekemään tiettyjä asioita :) Miten se sananlasku meneekään ”Kuka kissan hännän nostaisi jos se ei itse?” Varsinkin tässä treenaamisessa tuo pitää niin kutinsa. Kukaan muu ei voi tehdä sitä työtä sun puolesta. Oikeastaan varmaan kaiken muun tekemisen voi melkein delegoida, mutta kukaan muu ei voi treenata sun puolesta … ihan niinkuin ei voi käydä vessassakaan :D No joo. Mutta tämä tuli mieleen siitä, kun ystävälleni, joka on PT joku asiakas oli sanonut, että kesällä pitää olla sixpäkki, niin katsotaan onnistutko sä siinä :D No eihän kukaan valmentaja tai PT voi onnistua sun puolesta, kyllä se työ on vaan itse tehtävä ;) Valmentaja voi antaa vain eväät onnistumiselle, mutta loppupeleissä sitä on täysin itse vastuussa lopputuloksesta ja onnistumisesta. Kovaa työtä se vaatii, riippuu tietysti mitkä ovat tavoitteet.

Taannoin tätä mun hommaa kommentoitiin sanoin ”Hullun hommaa!” Hmmm… no niin ehkä jonkun näkökulmasta, mutta toisaalta voin minäkin pitää hullun hommana sellaista elämäntyyliä mihin ei kuulu liikunta missään muotoa :D Tosin mä en mene sanomaan sitä ääneen jollekin, joten kyllä mä hiukka koen loukkaavana kun joku sanoo suoraan mulle, että eikö tuo ole ihan hullun hommaa ja tylsää touhua. Siihen ei ole kuin yksi vastaus ”Ei ja ei!”  Hyvänen aika sentään, jos mä kokisin tämän tylsänä ja ihan hulluna touhuna, niin enhän mä tätä tekisi :D Että sinällään aika hölmö kysymys alun alkaenkin ;) No mutta en mä jaksa / viitsi näistä tällaisista kommenteista itseeni ottaa. Mä kuitenkin tiedän mitä mä teen ja tykkään siitä, joten ei paljon jaksa kiinnostaa mitä mieltä muut asiasta ovat :) Jokaisella saa tietysti olla mielipiteensä. Tietysti tiettyä tahdikkuutta voi esittää mielipiteitänsä esille tuodessa ;)

Viime päivät ovat vierähtäneet taas ihan siivillä. Varmaan jokaiselle päivälle on rittänyt ihan kohtuullisen paljon hommia ja menoa. Niin ikään myös tulevalle viikolle on buukattu menoja ihan jokaiselle päivälle. Niin että ei tässä ketarat oikosena ehdi olemaan kovin montaa tuntia vuorokaudessa, ainakaan valvetilassa :D Aika monesti ilta päättyykin siihen, että nukahdan sohvalle. Juu, kyllä sitä energiaa kuluu ihan kummasti kun ramppaa paikasta toiseen ja yrittää hoitaa kaikki arkiaskareet siinä sivussa.

Nyt tässä tuleekin hyvin taas neljä päivää treeniä putkeen, kun perjantai, lauantai, sunnuntai ja huominen on treenipäivä. Tiistaina onkin sit aika levähtää, mitä nyt tietysti töissä pitää käydä ja illalla onkin sitten treffit valmentajan kanssa. Kyllä muo hiukka jännittää :o en edes tiedä miksi, mutta aina se on jännää joutua niin sanotusti tilille menneestä ja tulevasta :)

PERJANTAINA tuli treenailtua etureidet. Ah aina niin ihana treeni, uhhuh :) Pientä jännitystä treenin toi se, että mulla oli ollut aamusta vatsa aika sekaisin ja toisaalta Jaana oli syönyt itsensä aika täyteen vähän ennen treenejä. Joten jännitimme, tuleeko Jaanalla ylös ja mulla niin sanotusti alas :D Mutta ei tullut kummaltakaan mihinkään suuntaan, joten ihan onnistunut reissu :D

LAUANTAINA sitten otettiin selkää – takaolkapäitä ja hauiksia. Niin ikään vatsat jäivät tälle päivälle. Perjantai ilta meinasi venyä niin pitkäksi. Päästiin korkkaamaan Solanan uusi selkälaite joka on itse asiassa ihan huikee. Jee jee :) Uudet lelut olla pitää ;)

TÄNÄÄN sitten tempastiin takareidet. Joo, etureidet ovat aika hellänä perjantailta, mutta siitä huolimatta otettiin takareidet tänään. Rankka setti tänäänkin, mutta kyllä se lopussa aina kiitos seisoo :)

HUOMENNA olisi vuorossaan sitten olkapäät ja ojentajat. Sopii vallan mainiosti :)

Sokeriton = herkuton tammikuu on sujunut erittäin kivuttomasti. Mä ajattelin, että voisi tulla tuskaisia tuokioita, varsinkin kun meillä on aina duunissa jos jonkin sortin herkkua ja niin tuntuu olevan Solanan kahvitilassakin :D Mutta en ole lipsunut. No miksi olisin? Olinhan mä tässä taannoin puoli vuotta täysin herkuttomalla linjalla, joten ei nyt yksi kuukausi keikauta muo suuntaan tai toiseen. Olen tyytyväinen. Kyllä se vain niin on, että olokin on parempi kun ei lataa joka päivä itseensä ylimääräisiä hiilareita sokereista ;)

Näillä taasen uuteen viikkoon :) Ollaan kuulolla!

Puhelinkuvat2014 019
Karvakamut päiväunilla. Niin mun paikka on sit vissiin keittiöntuolilla :D
Puhelinkuvat2014 013
Treenaamaan lähdössä. Videopätkiä paljon instassa. Käy tsekkailee :)
Puhelinkuvat2014 014
Solanan uusi selkälaite. Nam! Latsit kiittää ;)
Puhelinkuvat2014 012
Perjantaina mulla oli nappulaliiga mukana kun lähdin Solanaan. Tyttäreni on niin paljon kinunnut että haluaa mukaan ja nyt hän pääsi. Pikkusisko mukaan myös.
Puhelinkuvat2014 002
Solanan maskotti, Luukaksen lisäksi ;) :D Tässä Lara <3
Puhelinkuvat2014 004
Kuntokartoitusta. Huomatkaa myös Solanan uudet pukukaapit :)
Puhelinkuvat2014 052
Hauis pumpissa :) Jei!

HEI NY!