Tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä!!!

Todellakin, tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä. Eli TÄNÄÄN OLI ETUREISITREENIT SOLANASSA ja kyllä, kiitos, oli kova setti ;) Treffit oli sovittu Jaanan kanssa kello kolmeksi ja vähän ennen kolmea olinkin pelipaikoilla. Ehdin siinä vaihtaa hiukka kuulumisia Didin ja Kirmankin kanssa. Vaan missä Jaana? No hän tuli hiukka myöhässä, joten minä suuntasin alakertaan lämppäämään odotellessa. Pitkästä aikaa otin lämmittelyyn porraskonetta ja voi hiivatti sentään se on hevi laite. Kyllä nimittäin tällä bodarilla sykkeet ampu kattoon ihan heti laakista ja siinä polkasin menemään jokusen minuutin. Jalat mukavasti lämpimäksi. Perään hiukka reiden ojennusta pumppaillen ja sitten olinkin valmis tekemään syväkyykkyä smithissä.

Tässä välissä meikäläisen treenikamukin tuli paikalle ja veteli lenkkareitaan jalkaan kiivaasti :D Jahas, se on rankaisun paikka siis ;) Itse asiassa Jaana itse hiukka kerjäsi sitä :D No sitä saa mitä tilaa ;) ainakin multa!

Päivän setti oli seuraava:

  • syväkyykky smithissä pyramidisarja (käytimme vinoa jalkalautaa ;) )
  • bulgarialainen smithissä
  • prässi
  • reiden ojennukset
  • pohkeet istuen + seisten smithissä superein
  • vatsat

Kyllähän siinä jokunen voimasana tuli riipastua ilmoille, varsinkin prässisarjojen tiimellyksessä. Huhhuh. Jaanakin teki oman personal bestinsä prässissä. Tässä se taas nähtiin, miten paljon homma on myös korvien välistä kiinni. Kun prässissä oli kiekkoja satasen edestä, Jaana tuumasi, ettei hänelle paljon enempää sitten laiteta. Mä pysyin tiukkana ja loppuen lopuksi vikan sarjan Jaana tempasi 160 kilon raudoilla ;) Avottista vaan. Näin sitä treenataan.

Kyllä tuon setin jälkeen oli kummallakin jalat hyytelöä ja mukavasti meinasi jalat niiata alta kun tassutteli eteenpäin. Myös hillitön tärinä iski koipiin. Sanotaanko nyt näin, että jos ei huomenna ole paikat hellänä, niin mä syön hatullisen p…ipareita :D

Piparista puheenollen, meidän pikku emäntä oli emännöinnyt täälllä kotosalla sillä aikaa kun mä riehuin Solanassa. Hän oli koristellut aikamoisen setin pipareita ja no… ne on nyt melkein kaikki jo syötykin. Onhan tää joulunalusaika tällaista. Viime vuonnahan se ei ollut, koska olin tiukasti dieetillä. Oi niitä aikoja. Kyllä ihan semisti himottaa toisinaan lähestyvä kisadieetti. Jos siis kaikki hyvin menee eikä tule mitään esteitä aloitella dieettiä, niin sen aloitus on tuolla ensi huhtikuun korvilla. Huhheijaa, sitten sitä taas mennään :) Jebou!

Ja mitä vielä noihin pipareihin tulee, niin kyllä mä olen vaan niin maan perusteellisen tyytyväinen siihen, että olen tehtaillut jälkikasvuni ”nuorena” ettei tartte enää tässä iässä miettiä lisääntymistä :p Onhan tää elämä hitokseen paljon helpompaa näin, kun neitikin on jo isohko tyttö, eikä tarvitse olla koko ajan perään katsomassa. Vaikka nekin ajat olivat omalla tavallaan ihan kivoja, niin en mä nyt ihan oikeesti kauheesti kaipaa sitä aikaa, jolloin elin symbioosissa pikku ihmisen kanssa :o Näin on hyvä :)

Tänään muuten sattui erittäin hassu tilanne stadissa, kun menin käymään aseman Anttilassa. Kävelin reteesti kauppaan sisään ja hälyttimet alkoi soimaan. Kävelin ulos ja taas hälytti. Takaisin sisään ja jälleen hälytti. No siis selkeesti minä aiheutin hälytyksen. Ei siinä mitään, mutta eipä näyttänyt ketään kiinnostavan. Itse tunnollisena kansalaisena marssin henkilökunnan luokse ja sanoin, että nuo teidän hälyttimet alkoi soimaan kun mä tulin sisään. Siinä vaiheessa henkilökunta kysyi, että haluanko minä että pyydetään vartija paikalle? Jälkeenpäin muo nauratti ihan kauheesti se tilanne, mähän olisin voinut olla vaikka minkä sortin kähveltäjä, oikein salikassi olalla ja kaikkee ja multa kysytään, että haluanko että vartija tulee tarkistamaan :D No mutta mä halusin, sillä olihan se kiusallista ja syy löytyi. Mun ikivanha hiusgeelipurkki se siellä hälytti. Siinä ollut häly oli aktivoitunut uudelleen :D No se oli sillä selvä ja mä ostin huulipunan ja poistuin tyytväisesti paikalta, eikä enää hälyttänyt :D Tekevälle sattuu. Eipä muuten ollut ensimmäinen kerta kun näin käy. Tosin silloin multa ei kysytty että haluanko että vartija tarkistaa, vaan mulle ilmoitettiin että vartija tarkastaa ja piste :D

Semmosta tälle päivälle siis. Nyt ois aika suuntaa tästä vällyjen väliin, sillä huomenna on jälleen aikainen herätys. Aamuvuoro, jeih. Ei muuta kuin ollaan kuulolla :)

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 007
Tuttu ja turvallinen ja hyvät puitteet! Tulkaa tekin ;)
Puhelinkuvat2014 007
Ylläripiparit odotti kotosalla <3