TERVEHDYS KAIKILLE

Tämä on nyt ensimmäinen virallinen postaukseni Gains´in bloggarina. Niin, minulle tosiaan tarjoutui ilo ja kunnia liittyä tämän sivuston bloggaajiin :)  Hassua, että melkein jopa jännittää, vaikka tiedän, että voin jatkaa samalla tyylillä kuin tähänkin asti. Eli toivottavasti, niin vanhat kuin uudetkin lukijani, viihdytte seurassani jatkossakin :)

Täällähän vierähti viikko jälleen vinhasti käyntiin. Aamuvuoro duunissa ja jo perjantaina tsekkasin, että meillä on kaksi TTA leikkausta päivän aikana. No sana TTA ei varmasti sano maallikolle mitään, mutta kyseessä on siis ortopedinen leikkaus, jossa korjataan eläimen ristisidevammasta rikkoontunut polvi. Näin pähkinänkuoressaan siis. Kummatkin potilaat olivat suurehkoja koiria, joten hiki virtasi ihan mukavasti niitä pyöritellessä :) Eihän toki nelkytä kiloa koiraa tällaiselle bodarille paljoa paina :D Suuremmaksi ongelmaksi koitui viikonlopun jalkatreeneistä kipeytyneet jalat ja peffa. Se on mukava kyykistyä ja nousta kun koivet huutaa hoosiannaa. No sitä saa mitä tilaa :D

Puhelinkuvat2014 1394
Kyllä, se on syksy nyt :)

Aamulla oli kyllä mukava fillaroida duuniin, mutta tilanne muuttui iltapäivään mennessä. Vettä tuli aivan kaatamalla kun oli aika lähteä kotia kohden. Voin sanoa, että olin aika tavalla litimärkä, suorastaan valuin vettä kun kotiin pääsin. Vihdintien varressa bussikin hurautti mun ohitse siihen malliin että sain kunnon kurat niskaani. Thäääänks. No, ei se siinä enää paljon tuntunut. Lenkkarit painoi varmaan pari kiloa kappale kun kotiin pääsin, sen verran paljon ne olivat imaisseet itseensä vettä. Hieman meinasi myös reidet jäätyä, kun tuuli kävi läpimärkiin trikoisiin, mutta selvisin :) ja kotona suoraan lämpimään suihkuun, mitä nyt koirat piti vielä lenkittää. Oih, mitä auvoa :D

Kotona oli aivan hiljaista kun saavuin. Jaaha… täällä mä olen taas, yksin. Mutta yllätys olikin aikamoinen kun tulin koirien kanssa lenkiltä. Koti olikin herännyt eloon :) Eini oli päättänyt yllättää meidät. Pikku emäntä ystävänsä kanssa oli lähtenyt mukaan kaupoille Einin seuraksi. Sieltähän sitten olikin tarttunut mukaan jokunen herkku. Kyllä, Eini lunasti lupauksensa siitä, että kun kisat ovat ohi, niin sitten herkutellaan. Juu näin tehtiin :) Olihan se mukava yllätys kieltämättä. Sitä kun vettä valuen raahautuu kotiin ja ajattelee, että puuh, pitäisi vissiin alkaa imuroimaan ynnä muuta mukavaa, niin kotona odottaakin juuri keitetty kahvi ja pöytä notkuu herkuista. Joo, tähänhän voisi tottua … tosin mun painoindeksi ei varmaan sopeutuisi tilanteeseen yhtä hyvin :D Mutta tokihan hyvä mieli tuli. Kiitos rakkaat <3

Puhelinkuvat2014 1390
Bileet, kaikki sileex :D

Tänään vietänkin sitten niin kutsuttua lepopäivää. Lepopäivä mulle merkkaa käytännössä sitä, että en käy kuntosalilla :D 20 kilometrin fillarointiahan ei lasketa ;) Ei siinä, hyväähän se vain tekee, että tulee noita aerobisiakin vetoja viikon aikana.

Viikonloppuun mahtuikin sitten kolmet treenit. Kahdet lauantaille ja yhdet sunnuntaille. Lauantai tuplatreeneistä ehdinkin jo postata, mutta sunnuntaista en vielä maininnut mitään. Sunnuntaille jätin ”armollisesti” takareidet. Ja koska vielä oli voimakiertoa jäljellä, niin sainhan taas tehdä töitä ja kovaa. Huhhuh, olenko joskus maininnut, että jalkatreenit ovat aika tappotouhua? Olen ehkä saattanut niin tehdä. Niin, sitä se oli sunnuntainakin. Siinä vaiheessa kun meinaa jo paukut loppua, kysytään vielä sitä päätä. Kyllä ne viimeisetkin toistot sieltä  lähtee, kun psyykkaa itsensä siihen. Siinähän sitä sitten voi keräillä itseään hetken aikaa salin lattialta ja herättää ehkä pientä ihmetystä, mutta so what? Mä tiedän mitä mä haluan ja mä tiedän, että se vaatii työtä!!! Ja työtä mä olen edelleenkin valmis tekemään, todellakin.

Puhelinkuvat2014 1392
Mitään en suuhuni pistänyt! No itse asiassa en kyllä pistänyt noita sipsejä joita kuvaan tungettiin puoli väkisin :D

Lauantaina  käytiin hienot karkelot Tampereella. SM kisakarsinnat. Upeita nais- ja miesvartaloita nähtiin lavalla roppa kaupalla. Itse en ollut fyysisesti läsnä, mutta onneksi on some :D Hyvin pysyin kartalla mitä paikan päällä milloinkin tapahtuu. Ja vielä kerran mun on mainittava, että olen äärettömän ylpeä meidän tiimin, Team Solanan, menestyksestä ja ihan jokaisen tiimiläisen suorituksesta.

Kyllähän se on toki urheilijalle aika karvasta kalkkia, kun pitkän rupeaman jälkeen ei sitten aukeakkaan se paikka SM skaboihin. Onhan tämä kieltämättä aika raaka laji. Olet tehnyt kaikkesi, sen kaiken mitä olet kyennyt, yhden kisan eteen. Nouset lavalle niin pienissä bikineissä, että tuskin menisit koskaan vastaavissa mihinkään.  (jo siitäkin syystä, että offikaudella voit vain nauraa, että olet ylipäätään mahtunut moisiin rimpsuihin :D ). Olet treenannut esiintymistä viimeisiin hetkiin asti, niin että jos yöllä sinut herätettäisiin kesken unien, ottaisit varmasti ensimmäiseksi anatomisen edestä posen :D Olet uhrannut rahaa ja aikaa valtavia määriä tätä koitosta varten. Seisot tuomariston ja satapäisen yleisön arvostelevien katseiden alla ja muistat kuitenkin koko ajan hymyillä isosti. Jännitys ei saa näkyä! Jos kuitenkin taival päättyy siihen muutaman sekunnin pyörähdykseen lavalla, niin totta hemmetissä se syö. Syö varmasti ihan saakelisti. Mutta sen haluaisin sanoa ja se meidän kilpailijoiden olisi varmasti hyvä myös iskostaa sinne takaraivoonsa, että tämä ei ole koko elämä, vaikka sillä hetkellä se varmasti siltä tuntuu. Kyseessä on arvostelulaji ja meininki on tietysti raakaa. Kaikki ei voi voittaa tai päästä edes finaaliin asti. Niin se vain on. Mutta sekin on karu tosiasia, että vaikka kuinka paljon on arvostelijoita, jotka puhuvat kisaajien löysyydestä ynnä muusta, niin silti ihan jokainen lavalle nouseva kilpailija on hyvin hyvin hyvin todennäköisesti kireemmässä kunnossa kuin yksikään lavan ulkopuolelta huuteleva tyyppi. Tietysti kilpailija näyttää ”löysältä” jos vieressä seisoo kireempi pakkaus. Jos taso on kova, mikä tietysti olisi suotavaa, niin on kyytikin kylmää siinä vaiheessa. Jos tämä laji on fyysisesti raskasta, niin on se sitä myös psyykkisesti. Terve itsetunto on varmasti eduksi tämän lajin harrastajille.

Mutta tämäpä tällä kertaa kisa-aiheesta. Jatkoa varmasti seuraa kun itse SM skabat tässä lähenee. Nyt alan itse valmistautumaan uuteen päivään. Eli tähän tiistai päivään. Uusi kierto alkaa tänään salilla ja nyt mennään sitten restpause kierrolla eteenpäin. Yes, jäätävää lihaspoltetta tiedossa ;)

Ollaan kuulolla!

HEI NY!