Terveiset Flamingosta!

Nonnih! Nyt on leffareissu takanapäin. Meillä oli mukavaa. Lähtiessämme laittauduimme, niinkuin asiaan kuuluu. Tyttökin halusi ”ruusuvettä” (=minun ruusuntuoksuinen hajuveteni) korvan taakse ja vähän aurinkopuuteria poskiin :) Minäkin vetäsin oikein korkokengät jalkaan. Tyttö sanoikin, että äiti sä näytät ihan nuorisolta :D Sä olet hyvännäköinen :D Jei! Iloista kuulla oman tytön suusta, että näytän ”nuorisolta” ;)

Menimme Flamingoon jo hyvissä ajoin ennen leffan alkua. Ehdimme käydä rauhassa ostamassa namusia ja mulle tarttui pari treenipaitaa matkaan alehyllystä ;) Voi hitsi siel ois ollut aika mageita Addun treenitoppeja… mut hinta… 44,90€ :O uuups. Noooh, menen taas Budget Sporttiin bongailee joku päivä alennuksia ;)

Kun namuset oli ostettu, kierreltiin kaupoissa ihastelemassa kaikenlaista. Tyttö haluaa _aina_ käydä katsomassa hohtogolf ravintolan näyteikkunassa seisovaa luurankoa. Se on sen mielestä _niiiin_ jännä :) Kävimme pyörittelemässä naamiaisasuja Mara Katissa, ihastelemassa Crocseja ja muitakin kenkiä. Menimme myös Roberts Coffeeseen jäätelölle, kuten kuvasta näkyy.

Tyttö halusi että ikuistaisimme myös tuon valtavan kokoisen flamingo patsaan :) No siinähän se nyt sitten komeilee! Otin paljon kuvia myös tytöstä eri elokuvastandien edessä. Niistä tuli mahtavia :)

Itse elokuva oli hyvä. Vauhtia alusta loppuun ja toi 3D on loisto keksintö. Säväyttää isompaakin katsojaa. Tyttö jaksoi oikein hyvin alusta loppuun. Välillä kietasin hänet kainalooni :) On se niin rakas!

Reissu oli kaikinpuolin onnistunut. Pikkasen väsymys alkoi painamaan tyttöä, mutta nyt ollaan jo kotosalla ja kohta hän pääsee iltapesulle. Tirsamaakin alkaa kummasti jo kutsumaan. Huomen aamulla on tarkoitus mennä salille, yhdessä tytön kanssa. Itse osallistun, ehkä, jos viitsin, crossing tunnille… ja sen päälle punttia, mut täytyy katsoa. Voi olla että valitsen pelkän puntin kuitenkin. Let´s see.

Puoliskolla on ”poikien ilta” yhden hyvän ystävänsä kanssa. Siihen lienee kuuluu pelaamista, elokuvia… olutta… Jos vain pojat osaisivat olla ihmisiksi, niin kaikki ok.

Tämmöstä. Nyt menen sovittamaan ne treenitopit… Jei!