Tiistai huomenia!

God morgon! Pakko oli aloittaa toisella kotimaisella, sillä aamutelkussa oli pätkä sedästä, joka järjestää joka kuukausi kanelipullaillan. Siellä on tarkoitus puhua vain ja ainoastaan ruotsia, eli toista kotimaista ja leivotaan kanelipullia :) Hänen lähtötilanteensa kielen suhteen ei ole ollut paras mahdollinen, mutta itsepintaisesti lukemalla ruotsinkielistä tekstiä ja puhumalla hän on saavuttanut hyvän kielitaidon. Arvostan :) Otetaan nyt sitten samaan hengenvetoon kantaa tähän toisinaan ihmisiä kuumottavaan keskusteluun ”pakko ruotsista”. MÄ en ole koskaan ymmärtänyt, miksi tuosta asiasta edes keskustellaan!!!! Suomessa meidän on mahdollista saada maksutonta korkeatasoista opetusta ja jos siihen vielä kuuluu kielitaitosi kartuttaminen, niin miksi ihmeessä siitä pitää reklamoida! Hävetkää, oikeesti. Kielitaidosta ei varmasti ole mitään haittaa, korkeintaan hyötyä. Jos joku sitten jaksaa meuhkata siitä, että mitä mä teen ruotsinkielen taidolla, niin mietippä sitä ;) Se nyt kuitenkin sattuu olemaan edelleenkin toinen kotimainen kielemme ;) Oisko siinä syytä sen kielen opiskeluun? Ehkä :D Mä ainakin aijon tukea omaa tytärtäni opiskelemaan mahdollisimman paljon kieliä. Tällä hetkellä hän opiskelee englannin lisäksi myös ranskaa ja ihan varmasti opettelee myös ruotsin ;) jos se on musta kiinni :)

:D tällainen kyltti toivottaa meidät töissä tervetulleeksi :D Huumoria, todellakin!

Töistä puheenollen, olen edelleenkin vakuuttunut siitä, että tein ehkä parhaimman liikkeen ikinä, kun vaihdoin työpistettä. Ja olen siitä edelleenkin erittäin kiitollinen kaikille heille, jotka tukivat muo tässä päätöksessä ja olivat apuna. Olen miettinyt muutaman hetken uskallanko julkaista täällä sivuillani tällaista ”huumorilla” tehtyä työpaikkailmoitusta edellisestä työpaikastani. En totta tosiaan tiedä, kuka tämän on tehnyt, enkä välttämättä haluakaan tietää. Koska tämä teksti on kutakuinkin jo hieman kyseenalainen ja sen kirjoittaja saattaisi saada ongelmia osakseen. Mutta tämä ehkä saa teidätkin ymmärtämään, että en ole ollut turhan kitisijä, herkkänahkainen nyhverö päätyessäni lähtemään edellisestä työpaikastani. Siellä todella voidaan pahoin :( No tässäpä tämä tulee:

EIPÄ TULLUTKAAN! OLOSUHTEIDEN PAKOSTA JOUDUIN POISTAMAAN TÄMÄN TEKSTIN :( EN SEN VUOKSI, ETTÄ MUO OLISI KÄSKETTY, VAAN SEN VUOKSI, ETTEN HALUA KENELLEKÄÄN MITÄÄN ONGELMIA ASIASTA!


Mutta mennääs taas asiaan :)

Sunnuntaina olimme treenailemassa Einin kanssa (ylläri pylläri) Solanassa. Meillä oli hirmuinen hinku tehdä jäynä Kirmalle, kun löysimme roskan salin lattialta :D ”Kirma, apua, täällä on roska! Tuu siivoo!!!” :D Nyt en muista mitä tuolle roskalle tapahtui, ehkä Eini söi sen nälkäänsä ;) :D

Itse menin jo hieman aikaisemmin Solanaan ja tempasin mun OLKAPÄÄ – RINTATREENIN ja hieman vatsoja päälle… ja pakaraa / takareittä :) Sen jälkeen mulla oli hyvää aikaa olla henkisenä tukena Einille hänen suhteellisen rankan takareisitreenin lomassa :) Pikku emäntä liittyi seuraamme vähän vielä myöhemmin ja meillä kaikilla oli niin mukavaaaaa, voi jospa oisit saanut olla mukanaaaaa! :) No olihan siellä muitakin ihania treenailemassa.

Hitokseen hyvä liike peffalle ja takareisille. Eini näyttäkööt mallia :)

Kyllä pakarat paukkuu :)
Aaaaargh, jaksaa jaksaa :)
Eini teki superina tämän liikkeen kylkeen SJMV, joten ei se oo ihme, että naisella on vähän selkä hiessä ja ilme tiukka :D Mä lähinnä keskityin antamaan keppiä, porkkanaa ei ollut tarjolla ;)

Sunnuntai oli siis äitienpäivä :) Meillä se vietettiin hyvin simppelisti. Mä en ole muutenkaan ihminen, joka odottaa saavansa ylenpalttisesti lahjoja ja huomiota minään yleisenä juhlapäivänä. Tosin en odota sellaista syntymäpäivinänikään. En siis itke ja potki seiniä, jos mulle ei äitienpäiväaamuna tarjoilla aamupalaa sänkyyn, kanneta kukkia puska tolkulla tai jos joudun tekemään arkisia askareita tänä suurena päivänä :D That´s life. Yritän nauttia erinäisistä mukavista hetkistä päivittäin. Olisihan se suorastaan surullista, jos vain yhtenä päivänä vuodesta voisi nauttia omasta ajasta :D Jokainen tavallaan, me olimme kuntosalilla ;) ja LAPSI OLI MUKANA :P OMG! :D Tyttäreni saikin varmasti enemmän huomiota kuin minä :D hih. Mutta kyllähän sydäntä lämmitti, kun salilla muutamakin tuttu tuli toivottamaan hyvää äitienpäivää mulle <3 Voi miten kultaista. Olin ihan hämmentynyt, koska kuten sanottua, en odottanut mitään :)

Ihanista hetkistä arjessa mainittakoot vielä eilinen erikoinen tilanne. Työpäivän jälkeen, kun olin jälleen hikipäissäni polkenut fillarilla kotia kohden, kävin vielä kaupan kautta. (Äidin arkea ;) ). Siinä kun sitten pakkailin ostoksiani kassalla, hiki valuen, kypärä päässä, eteeni kävelee pieni suloinen tyttö joka tuijottaa muo hetken ja sanoo: ” Sulla on hienot ripset!” ja jatkaa ihailevaa tuijotustaan. Sydän suli <3 Kyllä tuli leveä hymy kasvoille, niin suloinen ja vilpitön tämä pieni tyttö oli :)

Lopuksi vakavoidutaan vielä hetkeksi. Postiluukusta kolahti eilen käräjäoikeuden tuomio. Nyt on mustaa valkoisella. Vaikka pidän lärvääni näin julkisesti esillä, esiinnyn omalla nimelläni, kerron elämästäni, lähinnä treenaamisesta, joskus hieman pintaa raapaisten kerron muustakin elämästäni, niin ei se silti sano sitä, että mun tulisi sietää mitään herjaavaa käytöstä kenenkään suunnalta. Ei kenenkään pidä! Kyllästyin ja vein asiaa eteenpäin ja nyt on tuomio annettu: lähestymiskielto! Jos ei asiat ratkea nätisti yrittämällä, niin silloin on syytä kääntyä ammattiavun puoleen. Nyt oikeuden määräyksellä kyseisellä henkilöllä ei ole mitään oikeutta häiritä minua tai läheisiäni.

Semmosia tällä erää. Tänään oiskin sitten edessä treenitreffit iltasella. Sitä ennen ehdinkin hyvin puuhastella kaikenlaista yleishyödyllistä (toivottavasti :D ). Ollaan kuulolla. Mukavaa alkanutta viikkoa.

HEI NY!