Tiistai

Nonnih. Töissä tuli puheeksi yhden uuden duunikaverin kanssa seinäkiipeily ja hän itse asiassa harrastaa sitä, on kuulema kiipeillyt enemmän tai vähemmän koko ikänsä ja innostui ajatuksesta että lähtisin hänen kanssaan seinille. Vähän siistii. Nyt vaan pitää sopia kiipeilytreffit. On sitten ainakin henkilö joka tietää miten homma skulaa ja pääsen vauhtiin tässä asiassa, vihdoinkin :)

Ja mitäs muuta sain tänään aikaiseksi. Niin varasin ajan hierontaan. Se on nyt sitten joulukuun alkupuolella. Meille tulee duuniin hieroja ja laitoin nimeni listaan. On sekin asia nyt hoidossa. Hävettää mennä sille hirojalle, se varmaan sättii mut ihan maan rakoon, kun näkee miten juntturaan olen päästänyt niskani :o Uuups, no josko tilanne ehtisi hieman parantua siihen mennessä :D hävettää :o … voi voi voi sentään. Kyllähän tällaiseen treenaamiseen, mitä minäkin pidän yllä, kuuluisi tietysti kaikella järjellä ajateltuna hyvä lihashuolto hierontoineen, mutta kun se on vaan jäänyt ja jäänyt ja jäänyt… mutta nyt tulee muutos toivottavasti siihenkin.

Ei muuten mitään uutta täällä. Hyvin menee mutta menkööt. Rento työpäivä takana ja silleen. Nyt rentona himassa ja huomenna taas täys meno päällä salilla, hope so :) No kyllä on!