Tiistaikin on toivoa täynnä :)

Täällä sitä taasen ollaan ruudun äärellä. Päivä onkin ollut taasen aika haipakkaa :) Hyvä niin! Ei ehdi ainakaan ajatukset liikaa viipyilemään ruoka-asioissa :D Mutta siis noin niinkuin ihan oikeesti, ei oo tehnyt kyllä tiukkaakaan, mutta oishan se huolestuttavaa jos ois jo nyt tehnyt tiukkaa :D :D

Aamu käynnistyi kohtuu kattavalla aamupalalla :

Ei jää nälkä ei :)

Aamupalan jälkeen nokka kohti Helsinkiä jälleen. Mulla oli aika työterveyslääkärille Kampin Terveystaloon. Mun on jälleen kyllä hehkutettava sitä palvelun tasoa siellä. Henkilökunta on iloista, asiallista ja lääkärikin on asiaan omistautunut :) Sinne on kyllä suorastaan ilo mennä. Jatkot alkaa pikku hiljaa selkiintymään ja mulle ainakin jäi ihan hyvä fiilis tämänpäiväisestä käynnistä lääkärin juttusilla :) Välipalani nautiskelin Kampin ostoskeskuksessa. Kätevästi oli oma rahka-annos matkassa mukana.

Stadista sitten kotiin. Alkoi olemaankin lounasaika hyvin korvilla. Eli lounasta napaan ja päikkärit. Sittenhän pikku emäntä tulikin koulusta kotiin. Siinä sitten vähän kuulumisten vaihtoa, välipalaa, itse vetäsin kans treenejä edeltävän välkkärin nassuun. Likka lähti bestiksensä kanssa hevostalleille ja minä siitä sitten salille :)

Tänään olikin vuorossaan sitten RINTA – OJENTAJA – OLKAPÄÄT JA VATSA. Kivastihan siinä oli taas tekemistä.

– vinopena kp
– pullover kp
– ristikkäistalja

– päänyliveto taljassa
– ranskalainen tangolla -> hk combo :)
– pushdown taljassa
– ojentajaprässi

– viparit sivulle istuen
– viparit eteen 
– viparit taakse

– vatsat vastuksella
– peffan nostot
– vatsat pallonpäällä

Kohtuu tehokasta :) ja kohtuu tehokas olokin oli :) Ei valittamista. Huomenna sitten menenkin Hakaniemeen Solanaan treenaa valmentajan johdolla. Kiwaaaaaa :)

Hyvä treeni, parempi mieli :)

Kylläpä oli tänään väkeä salilla. Huhhuh. Pitkästä aikaa joutui suorastaan venailemaan vuoroaan, tosin eipä ollut häiritsevää. Kuitenkin ihan suoria sarjoja vetelen tällä hetkellä, eikä mitään erikoistekniikoita ole meneillään, niin kyllä sitä joutaa hetken odottelemaankin tarvittaessa :)

Semmonen päivä tänään :) Ollaanhan taas kuulolla. HEI NY!