Tiistain tumputusta :D

Hei ja halojata halloo jälleen täältä Länsi-Vantaalta :) Kyllä maar on ollut taasen aivan ihana päivä, mitäs sitä kieltämään! Kun on ollut, niin on ollut ja saahan sitä silloin vähän hehkuttaa :)

Päivään on mahtunut niin paljon mukavaa puuhastelua, että ihan melkein on kiire tullut. Enemmänkin olisi ollut tarjolla, mutta aina ei ehdi kaikkea. Ennen kaikkea sain hoidettua tärkeitä juoksevia asioita ja olen tyytyväinen siihen :) Joskus asioilla on tapana jäädä roikkumaan (meikäläisen tapauksessa) ja joskus on otettava ihan aikaa sille, että nekin asiat tulee hoidettua. Tänään ne sitten tuli :)

Eilenhän (maanantaina) mulla oli kuntotsekki valmentajan kanssa. Sain niin hyvää palautetta, että meinasin pakahtua siihen ilon tunteeseen. Yeppee! Mä olen kuulema luotu tähän lajiin ;) No siltähän mustakin tuntuu :) Kunto on kiristynyt siinä määrin hyvin, että nyt vähän tuunataan mun ruokavaliota. Eli ensi maanantaista lähtee sitten uudet eväät käyttöön. Tai uudet ja uudet ;) mutta lisää hiilaria on tiedossa ainakin. Sain myös itse esittää toiveita. Eihän mulla kummosia toiveita ollut esittää. Toivoin, että valkuaiset pysyisi mukana ja marjat. Myös esitin toiveen, että jos kalaa voisi syödä jossain muodossaan :) Ihan vaihtelun vuoksi.  Nyt pyritään pitämään lihakset täytenä, wuhuu :) Keskustelimme valmentajan kanssa myös siitä, mitä viimeistelyviikot tulee pitämään sisällään ja ylipäätään mun fiiliksistä, jotka ovat olleet koko ajan hyvät.

Salilla tapasin myös mun tiimikaveriani :) Mä tosin juuri olin lopettelemassa omaa ETUREISITREENIÄ, kun E saapui salille, mutta kun olin käynyt suihkussa, menin turisee vielä lisää hänen kanssaan. Oli varmaan näky, kun E paino pakaraa piukeeksi ja mä levytin salin lattialla tavaroineni. Lyötiin myös lukkoon yhteistreenit :) Jihaa!

Kyllä tänään tuntuu, että eilen paukutettiin etureittä oikein urakalla. Pikkasen on reiskat hellänä. No tietäähän tehneensä ;) niin se kuuluukin.

reiden ojennus
– hacki
– pystyprässi
– askelkyykky
– pallokyykky

– pohkeet istuen ja pumpit op.

– core

Ja RESTPAUSE kiertoahan tässä vedetään ja varsinkin hackissa pisti pikkasen puhaltelemaan :D Mulla on kyllä semmonen viharakkaussuhde hackkiin. Se on niin tappolaite, ettei tosikaan. Huh!

Treenin jälkeen palauttelua tässä tärryyttimessä. Vinkee laite. Tulee muuten tosi relaksoitunut olo!
Ja treenin päälle löhöömään Solanan taukotilaan ja vähän murkinaa rinnan alle.

TÄNÄÄN olikin sitten edessä TUMPPUTALKOOT! Mulla oli Myyrmäessä tapaaminen, liittyen näihin mun duunikuvioista johtuviin juttuihin, joten siitä ei sen enempää. Mutta sen verran voin kertoa, että oli oikein rakentava keskustelu erittäinkin asiansa osaavan oloisen henkilön kanssa :) Siitä jäi tosi hyvä mieli. Mutta siis tuo aasinsiltana siihen, että päädyin sitten treenaamaan jälleen Uimahallille kaupungin salille. Tuolleen aamupäivästähän tuolla kyseisellä salilla ei ole juurikaan muita kuin eläkeläisiä, joten semisti oli sellainen fiilis, että kuka ei kuulu joukkoon :D Mutta mitäpä tuosta. Ei haitannut menoa lainkaan. Musta on oikeastaan aika liikuttavaa ja mieltä lämmittävää nähdä senioritkin työn touhussa kuntosalin puolella :) Hieno homma!

Katsokaas tuota kuvaa ”Ja seuraava hittidieetti on”. Siis what? Ootteko tosissanne oikeesti. Voikahvi :D joka pitää sinut kylläisenä iltapäivään asti :o Siis mitä mun silmät näkevätkään. Saako tällaista julkaista lehdessä, yllättäen Me Naiset lehdessä :D Huhhuh. Noooooh, en mä sitä sano, voihan tuo olla hyvää, mutta hyvänen aika sentään, eikait kukaan nyt kuvittele, että vetää voikahvit aamulla ja porskuttaa sillä iltapäivään asti. Oonko mä nyt ymmärtänyt jotain väärin????? Toivottavasti!

Mutta päivän treeniin: HAUIS – OJENTAJATREENI

– hk taljassa otsaan
– scotti
– tuplahaukat taljassa
– 1 käden hk taljassa

– pushdown köydellä taljassa
– kapee penkki
– ojentajaprässiä
– ranskalainen

Ja lopuksi, yllätys yllätys ystäväiseni, corea :D Ja jälleen RESTPAUSEA sarjoissa ja myös huippusupistuksia. Sellaista jäätävää tuntumaa metsästäen ja sen myös saavuttaen :) 

Ja tietysti loppuun pakolliset pukuhuoneposet. Mitä olisikaan bodarin postaukset ilman pukuhuoneposeja. Joissain blogeissa on käyty raivoisaa keskustelua siitä, että onko tämä harrastus vain sitä, että kuvaillaan itseään salilla ja pukkarissa peilin kautta ja päivitetään kuvia nettiin lisäten niihin kauheat hehkutustekstit :D No juh, kyllähän se on sitäkin ;) Ja niinhän se kuuluukin olla, mun mielestä. Ensinäkin blogi ilman kuvia olisi todella tylsä ja ainahan ihmisiä kiinnostaa katsoa toisten kuvia, ainakin muo, myönnän :) Ja on mulla tässä ihan pointtikin, varsinkin näin dieetillä, haluan nähdä itsekin, miten kunto kiristyy. Haluan taltioida tämän ajanjakson elämästäni, jotta voin palata muistelemaan tätä aikaa.

Treenin jälkeen nautin kahvit ja välipalan uimahallin kahviossa seuraten uima-altaan tohinaa. Aika rentouttava hetki. Hetki jolloin tuntui, että aika pysähtyi. Ei ollut kiire minnekään. Ihanaa :)

Uimahallilta suuntasin sitten Myyrmanniin. Mulle oli tullut postipaketti ja muutama kirje piti laittaa eteenpäin. Postipaketti olikin aikamoinen yllätys. 

Tällainen söpö paketti odotti muo postissa. 
Rakkaistakin rakkain ystäväni oli lähettänyt mulle ystävänpäiväpaketin <3 Yllätys oli kyllä aikamoinen. Paketin sisältö oli paljon tunnearvoa sisältävä. 
Tämä huivi on ollutkin sitten koko päivän kaulassani siitä asti kun sain sen paketista ulos :)

Ystävät ovat kyllä kultaakin kalliimpia. Ystävyys on asia, jota tulee vaalia. Mun bestis on seurannut mun rinnalla ja minä hänen, ihan ala-asteiästä asti. Ei ole asiaa mitä en hänelle voisi kertoa ja hän hyväksyy mut juuri sellaisena kuin olen.

Olen saanut myös tässä matkan varrella tutustua ihan huipputyyppeihin ja saanut paljon hyviä uusia ystäviä, ihan täältä blogimaailmastakin :) Myös ystävyydessä on hyvä muistaa tämä jokseenkin kulunut sananlasku ”Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan!” ei siis pidä pitää ystäviäkään itsestäänselvyytenä. Ystävyys on antamista ja saamista puolin ja toisin. Jos jostain syystä ystäviä kaikkoaa ympäriltäsi, on ehkä hyvä katsoa peiliin ja miettiä mikä on mennyt vikaan. 

Ja tämän päivän kruunasi ehdottomasti kortti mun pikku emännältä <3 Rakkauspakkaus <3

Näillä eväin viikkoa eteenpäin.

HEI NY!