Tiistaita

Uhhuh, se ois iltavuoro jälleen pitkästä aikaa edessä. Siis tiistai ilta, vastahan mä perjantaina olin iltavuorossa :D No juh, mut siis tiistai iltoja ei ole tullut tehtyä ihan hetkeen.

Hemmettiläinen, vähän sitkeemmän puoleinen flunssa tms. on vaivannut muo tässä kohta toista viikkoa. Jaa-a, nonnih, niin, luulen, että se ei ihan tehnyt hyvää, että räkäpäissäini fillaroin tuon nelisenkymmentä kilsaa päivässä taannoin. Mmmm, mutta kun musta tuntui, etten nyt ole _niin_ kipeä, enkä ollutkaan. Mutta nyt on sitten ärsyttävä yskä ja esim. tänään kun heräsin, niin on ollut sellainen ärsyttävä pöhnä olo, päätä särkee ja tuntuu, että on vähän tukossa. Noooh, kyllä tämä tästä. Olen nyt yrittänyt levätä ja relata. Tosin lauantaina tuli käytyä kaverin kanssa Helsingin yössä, uu mama, olihan juhlat, heh. No juu, mukavaa oli mutta ei nyt tartte sit taas hetkeen mennä. Ei ”vanha” enää jaksa, ei kiinnosta ;) Koti on kiva paikka :D

Nyt sit jälleen jumppailun makuun. Tänään verestelin tuossa aamusta mieliin punnertamisen jaloa taitoa. Uhhuh, no joo, tein kymppisarjoilla viisi settiä eli mun matikkapäällä 50 punnerrusta :D Jotenkin jumitti tuokin homma, kun kelaa, että olen tuossa kesällä kuitenkin punnertanut suht kepeästi 20 toistoa putkeen ja hikisen juoksulenkin päälle. Mutta kyllä tämäkin tästä lähtee. Jos vaikka kokeilis että mihin sitä tälläkin saralla voi edetä. Vähänkö mä muuten odotan, että meidän salille tulee tuo leuanvetolaite :) Mulle leuanveto on jotain ihan hepreaa, siis todella hankalaa. Varmaan tekniikkakin on jostain persiistä, mutta odotan innolla että pääsen hiomaan tuota kyseistä taitoa sillä keventävällä laitteella. En sitten tiedä mikä mahtaa olla aikataulu, että se salille ilmestyy, mutta tiedän että sellainen on tulossa remontin myötä :) jee jee.

Ilta meneekin sitten tosiaan töitä pakertaessa. Mitähän olen saanut tuliaisiksi Kreikasta :D meidän tohtori oli nimittäin ”opintomatkalla” siellä ja mä tietysti oletan ,että tuliaisia on tullut. Toivottavasti ei alkoholia… mutta pahoin pelkään, että taitaa olla :D No tonne rivin jatkoksi sitten vain. Edellisetkin on juomatta :D Jos tässä nyt ryhtyis vaikka imuroimaan. Sellaista yleishyödyllistä liikuntaa siis. Pyörä odottelee tuossa vieläkin pääsyään syyshuoltoon, tarttis sekin hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Noooh, ehtiihän tässä. Kuulemisiin. Jumppailuintoa sinnekin … ja tännekin :D Hei ny!