Tiistaita :)

Taisinpa tuossa aamutuimaan päivittää facebookkiin, että tästä tulee hyvä päivä :) Uumoiluni osui oikeaan, tai no, tästä tuli suorastaan mahtava päivä :)

Aamu alkoi leppoisasti ja rauhallisesti. Mitä nyt pikku emäntää sai hieman hoputtaa koulutielle. Mä lähdin häntä saattelemaan :) Siitä on tullut jo vähän niin sanotusti tapa. Hyvä sellainen! Kotona puuroa ja kahvetta nassuun ja sitten kohti Helsinkiä :)

Tämän iltapäivän kondista Kampin Fressissä :)

Mullahan oli tänään tapaaminen jälleen työterveyslääkärin kanssa. Ne jotka ovat pidempäänkin blogiani seuranneet, tietävät nämä kuviot :) Tänään suunnittelimme tulevaa ja olen niin huojentunut. Tulevaisuus työrintamalla näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä! Kyllä mä kuulkaa sanon, että on luojan lykky, että on toimiva työterveyshuolto! Ihan oikeesti. Tällä tavalla tuetaan ihmisiä pysymään työelämässä kohtaamistaan vaikeuksista huolimatta. Näin toimii hyvinvointivaltio parhaimmillaan. Edelleen lähetän suuret kiitokset niin Terveystalolle kuin myös hyvälle esimiehelleni, joka on ollut mukana tässä hommassa. Kiitos ja kumarrus sekä halaus <3

Olin jo eilen päättänyt, että tästä päivästä tulee Fressi päivä. Ja no niinhän siitä tulikin, kirjaimellisesti. Suuntasin nimittäin treenaamaan Kampin Fressiin.

TÄNÄÄN oli vuorossaan OLKAPÄÄT- SELKÄ JA TAKAOLAT. Sekä tietysti kyytiä annoin jälleen corelle. Huomennahan mulla on treffit valmentajani kanssa, joten nokka suunnataan jälleen kohti Helsinkiä :) Jei. Mä niin toivon, että tekemäni työ näkyy myös valmentajani silmiin :) Olen todella panostanut nyt tuohon coreen ja mielestäni siinä on tapahtunut parannusta! Mutta eipähän nuolaista ennenkuin tipahtaa. Kuunnellaan ensin valmentajan mielipide asiasta ;) Onneksi on vielä aikaa parannuksille :) Hyvin aikaa :) 

Fressin tunnelmallinen valaistus :)  Ympäristöhän tuolla on trendikäs ja viihtyisä.  Mutta punttipuoli ei ole varmasti ihan hc bodareiden mekka, kuten olen joskus aiemminkin todennut. Mutta mulle kelpaa vallan mainiosti :) Vaihtelu virkistää ja kun nurkat tulee tutuksi, niin salistakin saa enemmän irti. Jälleen sain osakseni ystävällistä palvelua ja sehän on myös tärkeää!  Muun muossa ruokani lämmitettiin jälleen treenin jälkeen :) Kiitos siitä! 
Ja tässä kuulkaa oikein toimiva laite. Muutamat restpause sarjat selälle tällä, niin kyllä oli latsit tulessa, huhhuh. Katsotaan kuinka tulessa ollaan huomenna.

Eli siis tänään:
– pystypunnerrusta laitteessa restpause
– viparit sivulle kp restpause
– yhden käden viparit taljassa
– pystypunnerrus kp

– 1 käden alatalja
– kapee ylätalja vastaotteella restpause
– ylätalja laite restpause
– facepull restpause

+ core treeniä

Kyllä kuulkaa hikea pukkasi pintaan ja lihaksia poltteli. Siitä on hyvä treeni tehty. Sopivissa määrin tuskaa, hikeä, mutta ei ehkä kuitenkaan kyyneleitä, ellei sitten ilon kyyneleitä :) Niitähän olisi voinut tietysti vähän tirauttaa :D 

Jaa niin, tämä kuva on edelliseltä reissulta Solanasta. Yksi lukijani on kysellyt, että miten reidet lohkee, niin no tostahan nyt vähän saa käsitystä tämänhetkisestä tilanteesta ;)

Eipä mulla kait muuta lisättävää tähän päivään ole. Kohta sohva kutsuu ja ah niin ihanat Salkkarit :D juu- u kyllä, minä katson Salkkareita edelleen ;) Tästä on hyvä jatkaa viikkoa eteenpäin. Fiilis katossa, jei. Tsemppiä kaikille tasapuolisesti :) Jakselkaa yli tämän kaamoksen ;)

HEI NY!