Tittidii!

Kunnon sunnuntai menot. Mä nukuin toooooodella pitkään. Okei, eilinen oli aika hevi, ainakin ilta, eikä siinä tumppujumpassakaan helpolla päässyt, joten ei ihme että väsytti.

En nyt kyl ees muista monelta heräsin. Kuitenkin oli tarkoitus kaverin kanssa tänään viettää laatuaikaa together, mut se vempula teki oharit ;) sillä oli treffit, jaa niin mikä syy se nyt on unohtaa treffit hyvän ystävän kanssa. Niin mä kysyn vaan? Ja haha, treffeistä hauskemman teki se, että tunsimme molemmat tämän treffiseuralaisen. Eli näin sanotusti taasen, voimme todeta että Suomi on erittäin pieni maa ja tietyt piirit vieläkin pienemmät ;) haha. Mut joo, se oli lähinnä hauska yhteensattuma eikä siinä siis mitään. Naureskeltiin mitä luultavimmin kaikki tälle asialle :) Nou draamaa hei ;) Mitä se on? Mulle aivan vieras käsite :D haha. (oiskin ;) )

No mutta sittenhän mulla oli hemmetin hyvä syy nysvätä himassa ja tehdä lähtöä salille. Ja voi kuulkaa sitä lähtöä todella tehtiin hartaasti. Sunnuntai hei, ei kiire mihinkään ;)

Likka tuli siinä viiden pintaan himaan ja mä en ollut vieläkään saanut liikutettua hanuani kohti kuntosalia. No ei siinä mitään. Mä aloin sitten siinä ruoan laittoon ja ehdotin neidille, että mitäs hän tykkäis ajatuksesta jos lähtis kerrankin meitsin messiin salille :) Neitihän ei oo enää mikään ihan pikkunen, joten helposti osaa olla siellä asiallisesti. Ja niin kuulkaa olikin. Hän otti itselleen vähän luettavaa ja piirustusvehkeet ja keskittyi omaan tekemiseensä sillä aikaa kun minä keskityin TAKAREISITREENIIN. Vähänkö muo nauratti kun vähän väliä vilkaistessani neidin suuntaan sieltä tuli kunnon bodypeukkua ja kannustusta ”Äiti sä oot paras” :D haha. Voi herra mun repaleet, kuuluu vanha BB sananlasku ;) haha.
Neiti odottaa kun äiti ähkii pohkeita :) Mä kuulema pidän hassua ääntä treenatessani, aijaa, mä en ookkaan huomannut :D No selitin neidille, että juu, se vähän ottaa koville kun kiskoo 70 kiloa suorin jaloin maasta 10 kertaa ja monta sarjaa putkeen :D Siinä neiti laski äkkiseen, että hyvänen aika sentään, sehän on 700 kiloa yhdessä sarjassa :D No juu, voihan sen niinkin ajatella, totta tosiaan :D Äiti sai taas vähän rispektiä osakseen ;) hihi.
Leidit menossa pesulle. Jommalla kummalla on hieman enemmän hiki kuin toisella.

TAKAREISITREENI-POHKEET-VATSA

-takareidet istuen
-sjmv
-takareidet seisten (reisikoukistus)

-pohkeet istuen

-erinäisiä sarjoja vatsaliikkeitä

Sarjoja tuli taas sen 4-5 per liike ja toistot liikkui siellä 10-15 tuntumassa. Siinä kait se setti tältä päivää oli. Hyvinhän tuohonkin sai taas aikaa kulumaan sen tunnin verran, oisko mennyt jopa vähän yli lämmittelyineen päivineen :)

Hyvä pössis ja olin niin ylpeä tytöstä, kun hän jaksoi maltilla odotella ja vähän seurata vierestä :)

Me <3

Rosina neiti voi edelleen hyvin. Mitään merkkejä rotanmyrkyn vaikutuksesta ei ole havaittavissa. Tämä on vasta tosin toinen päivä. Onneksi K-vitamiini kuitenkin saatiin aloitettua ajoissa, niin oletettavaa on, että mitään oireita ei edes tule. Ehkä tämä tosiaan voi olla hätävarjelun liioittelua, mutta kuten sanottua, mä en ota mitään riskejä!

Illan viimeiseksi iloksi katsoimme vielä elokuvan Frankenweenie ja sanotaanko nyt näin, että ei ollut minun mielestä ihan mikään lasten piirretty, vaikka K-7 olikin ikäraja. Mun mielestä aika hevii kamaa muksuille käsiteltäväksi. Mun mielestä enemmänkin aikuisten piirretty. Hyvä leffa, ehdottomasti hyvä!!! Suosittelen, mutta en ehkä ainakaan ihan pikku muksujen kanssa katsottavaksi. Täällä ainakin otettiin leffan tarina todella raskaasti, huh.

Nyt voiskin suunnata kohti bunkkaa. Käpälät on ihanasti hellänä eilisestä tumputuksesta. Kyllä supersarjat tekivät sen mitä odotinkin ;) Kohti kasvu-unia siis. Hyvää yötä! Hei ny!

Yksi vastaus artikkeliin ”Tittidii!”

  • MÄ EN KESTÄ! En mä ny oikeesti tehny sul oharei :) Sovittiin vaan et palataan tänään ja koitetaan nähä :) Mul on loma, eli aikaa sulle. Mennään vaikka huomenna aamupäivällä johonkin? Puss. Emännälle terkut.

Kommentointi on suljettu.