Tiukka tiistai!

Hahaa, saattaa munkin blogia joku lukea :) Että ei ihan harakoille lennä nää mun lähes jokapäiväiset avautumiset täällä :) Hienoa hienoa!
Puhdas peili näemmä salilla :D TÄNÄÄN OLI SELKÄ JA HAUKKAPÄIVÄ! Tässä on nyt päivänä muutamana ollut vähän kökkö fiilis sen suhteen, että onko tulossa jokin flunssan tapainen vai eikö? No ainakaan vielä se ei ole täysin päättänyt tulla, joten tahti on edelleen sama. Pikkasen jänskäsin, että mahtaako pieni kurkun karheus näkyä treenissä, mutta mitä vielä! TÄNÄÄN liikku KOVAT RAUDAT mm. SJMV:ssa! Olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen itseeni, ottaen huomioon, että alla oli alatalja leveellä otteella jonka aloitin  restpausella ja sitten kunnon raudat seuraaviin sarjoihin. Lisäksi kulmasoutua, jossa 60kg tuntui tänään höyhenen kevyeltä ;) Nyt en aijo tulla raudoissa vastaan, nyt vaan lisää sitä malmia kehiin! Kaiken tuon rankan ränkkäyksen jälkeen sain tehtyä vielä pulloverin taljassa itselleni kovilla painoilla 45-50kg. Kyllähän se vähän pisti jo irvistelemään ja nutturan tutisemaan, mutta niin sen pitääkin. Ei siellä missään satujumpassa oltu, kele ;)
Hauiksille valikoitui tänään HK tangolla, hammerkääntö taljassa ja vielä hk käsipainoilla kunnon pumppia hakien. Ja kyllähän se sieltä tänäänkin löytyi ;) Ei siis pöllömpi setti tänäänkään! Huomenna saattaa ( HUOM pitää) olla lepopäivä, mitä se nyt sitten ikinä tarkoittaakaan. Jos sää suosii, fillaroimme varmaan neidin kanssa Vetokankaalle tsiigailee rantaleijonii… tai sit vaan hylkeilemme ihan keskenämme siellä :D
Kun sain jumppani suoritettua, soitin pikku emännälle, eikä tarvinnut kahta kertaa kysyä, että lähtiskö hän äidin kanssa Myyrmanniin shoppailee :D ???? Haha, arvatkaa vaan oliko reppu valmiina kun tulin salilta himaan pisuttaa koirat ;) Ilmoitin kuitenkin neidille, että hänen reppuun tulee äidin valtaisat lisäravinteet, joita siis itse lähdin hakemaan :D ;) Siihen neiti ”Äiti hei pliiiiis, siis mun reppuun sun kaikki kahvakuulat ja muut!” Haha… no todellakin! No ei vaan, kuhan nyt vähän kiusasin likkaa :) Eli ei kun fillareiden nokka kohti Myyrmäkeä ja ihan ensiksi Life liikkeeseen ostamaan mm. aminohappoja lisää :)
Kun olimme täyttäneet maarumme Subeilla, joo luitte aivan oikein, täällä lomapossu röhkii, röh röh, kiitos voin paksusti :) vaan kuulkaas nyt sitä ihmetyksen määrää kun kävin eilen salilla puntarilla :D alle kaheksakyt kiloo elämän iloo! Haha, mä olin ihan varma, että lukema alkaa kasilla mut ei…taisi olla jotain 79,4 tms. Siis mähän oon ihan naru ;) … niiin siis masut täynnä suuntasimme tytön valitsemaan liikkeeseen ja ylläri…
… löysimme itsemme BR lelukaupasta :D Mutta meidänpä neiti ei ostanutkaan sieltä mitään, ingenting, nothing, nada… siis ei mitään! Siirryimme siitä siis Tiimariin, josta neiti osti omilla säästöillään itselleen kyniä ja kumi + terotin yhdistelmän. Siitä emäntä halusi jatkaa matkaa vielä Suomalaiseen kirjakauppaan, josta matkaan tarttui hänelle liimapuikko. Meillä opetellaan myös tätä oman rahan käyttöä. Yritetään välttää tyyliä ”mikä laulaen tulee se viheltäen menee” ja käytetään harkintaa. Raha kun ei kasva puissa, ikävä kyllä :/ ja näin yh-ihmisenä sen kyllä huomaa ja tietää mitä on kun sitä rahaa ei tule ovista eikä ikkunoista :D
Ja herkkupeput jäätelöllä :) Njam njam, se on kesä se :)
Kotiin saavuttuamme meikäläinen painui samantein taas koirien kanssa metsään. Huomatkaa mun aivan sairaan mageet uudet prillit. Joo todellakin, haha, taisi olla viisi euroa suoraan H&Mltä. Oli pakko saada… ai niin miten se meni, se mikä laulaen tulee se viheltäen menee :o
Taisi olla hyvät vatut puskassa…
…kyllä todellakin, nämä kaksi ovat kovia marjastamaan. Nyt viihdyttiin vattupuskilla hetken aikaa :) Mums mums!
Ai niin tämän mä jo meinasin unohtaa, mun uusi henkivakuutus, sairaan magee matta musta kypärä. No oikeestihan tämä on skeittikamaa, mut koska se on vaan niin siisti, niin toimiihan se ihan varmasti myös fillaroidessa ;) Olen tällaisesta haaveillut jo jonkin tovin ja nyt se oli Stadiumissa, yllätys yllätys ALENNUKSESSA!
Ja koska me laitettiin likan kanssa elämä risaiseksi, ostettiin neidille vielä varvassandaalit, Stadiumista ALENNUKSESTA 2,50€ :) Mikä löytö, vielä kokokin oikea :) Jes!
Ja tytön unelmien täyttymys, uudet bikinit, eikä mitkä tahansa biksut, vaan näähän on oikein bling blingiä. Ja kuinka ollakaan H&Mltä ALENNUKSESTA 5€. Se nyt on vaan tyhmää maksaa liikaa ;) niinhän sitä väitetään ja niinhän se on. Meidänkin neiti kasvavassa iässä, hittojako sitä laittaa useita kymmeniä euroja palamaan johonkin rätin palaseen, kun voi hyvin olla, ettei se enää ensi vuonna mahdu edes päälle.

Että tämmönen päivä meillä tänään.Olen nauttinut joka hetkestä heti aamusta alkaen, jolloin heräsin kahden pikku tytön kikatteluun. Kyllä, yökyläily meni todella hienosti. Neidit kävivät omatoimisesti puoliltaöin nukkumaan, eikä sen jälkeen kuulunut hiiskahdustakaan ennen aamu puoli kymmentä… :) Näin meillä! Vitsi kuulkaa on kiva olla äiti, kun tyttö on tuossa iässä. Aivan mahtavaa seuraa ja äitikin on vielä tosi pop! Toivottavasti sellaisena myös pysyn ;) ainakin teen parhaani … ainakin mä olen kuulema hyvä näyttelemään ;) näin sanoi jälkikasvu tänään :D haha… joo… Mutta ollaan kuulolla taasen. Hei ny!