Töitä,treeniä,kotitöitä ja lököömistä

Tänään oli taas kerran erittäinkin viihtyisä päivä töissä. Sain olla jälleen ”jokapaikanhöylä”. Tykkään siitä toimenkuvasta. Silloin yleensä pääsee tekemään vähän kaikkea ja mä haluan tehdä vähän kaikkea. Tuo mukavaa vaihtelua työpäiviin. No mutta tänään oli suht löysä duunipäivä. Meillä oli erittäinkin hauskaa yhden duunikaverini kanssa :D Luulen että aluksi kun menin tuonne töihin, niin muhun ehkä suhtauduttiin pienellä varauksella…tietyt henkilöt ainakin vaikuttivat siltä… tavallaan… mutta nekin ovat tässä ajan saatossa lämmenneet :) Ainakin luulen niin ;) No tietysti, varmaan taas tämä sama juttu, ulkonäköni, joka saattaa olla hieman harhaanjohtava. Sitten kun muhun tutustuu, huomaa, että olenkin oikeestaan aika jees tyyppi :) No mut anyway, siis kivaa oli. Sen lisäksi meillä oli luento ja ruoat talon puolesta. Mikäs siinä sitten. Työpäivän päätteeksi pesin ja föönasin yhden koiristani, koska se oli voinut yöllä pahoin ja kakkinutkin :( ja tietysti koiramaiseen tapaan, nukkunut siinä pedillä ja no, sen tietää sitten…turkki oli sen näköinen!

Jestas että olin taas niin iloisesti yllättynyt puoliskostani. En nyt muista tarkkaa kellonaikaa monelta tuli viesti, mutta aamua se oli! (puoliskolla on vapaapäivä tänään!) Viestissä hän sanoi, että pyykit on laitettu, astiakone tyhjennetty ja kahden kilsan juoksulenkki tehty! Siis wow! Olin kyllä…aika yllättynyt, iloisesti yllättynyt. Sen lisäksi tuli vielä muistutus siitä, että hän rakastaa minua. Niin minäkin häntä :) voi tota… on se tuommonen… oma rakas, niin sehän se on! Ehdotinkin, että kun menen itse huomenna iltavuoroon, voisimme käydä yhdessä lenkillä ;) katsotaan ottaako hän ”haasteen” vastaan. No ei todellakaan ole tarkoitus laittaa mitään kisaa pystyyn, siinä ei ole mitään järkeä. Haluaisin vain mennä hänen kanssaan ja tarvittaessa opastaa hänelle juoksemisen jaloa taitoa :) Jei!

Kohta sali jälleen kutsuu. Yhdistetty crossing- / pyöräilytunti! Aivan mahtavaa. Nyt on fiiliksiä todellakin lähteä taas. Eilen en ollut, kun oltiin saunomassa ja grillaamassa. Toi yhdistelmätunti on tosi hyvä idea, ei tule ainakaan tylsää, kun vaihtuu tekeminen välillä :) Oih, palan halusta päästä sinne :) ja sitten saunanlauteille. (ei pidä unohtaa Gaenomaxia, siitä on tullut jo tapa). Illan päätteeksi suunnittelimme, että voisimme puoliskon kanssa pitää elokuvailtaa, sillä mun ei tartte nousta huomenna kukonlaulun aikaan :)

Tänään söimme salaattia, kanankoipia, pastaa (minä en syönyt!). Kanankoivet oli myös pikkuemännän mielestä tosi hitti :)

Jaha, treenikassi on pakattu… ja kohta on aika lähteä. Ihanaa. Pikkuneiti on luvannut käydä sillä välin suihkussa, kun puolisko kertoo vain ajankohdan. Kyllä ne hyvin täällä selviävät keskenään, ovat selvinneet aina. Tänään puolisko jopa haki neidin hoidosta, kun mun työpäivä venähti sen luennon ja koiran pesun vuoksi :O

Töiden jälkeen luin pätkiä taas sieltä täältä Glam With M:n blogista. Jaa-a, totuus taitaa olla kuitenkin se, ettei hänellä ole paljoa sanottavaa :D Aikamoista shittiä kyllä. Mutta ei kait tuo ihme, tyttö on 20 vuotias, eli ihan lapsi vielä. 10 vuotta lisää, niin ehkä hänen blogissaan alkaa olemaan jotain järkeäkin…tai sitten ei…jos hänestä tulee Tuksu kakkonen, jota siellä joku ennusteli ;) Onhan meillä täällä Suomessa tietysti sananvapaus, mutta jonkin sortin arvostelukykyä olisi hyvä käyttää ennenkuin kommentoi ihan surutta. Toisaalta, onhan se niinkin, ettei sitä tarvitse lukea, jos ei tykkää :D Ihan kuin telkkaristakin voi aina kääntää kanavaa jos ei miellytä, ei tarvitse mennä yleisöpalstoille marisemaan, mitä shittii teeveestä syydetään, _kun ei ole pakko katsoa_ hyvät ihmiset niin se vain on. Joten, en minäkään ala sen enempää arvostelemaan tätä Miss M:ää, tehkööt muut sen puolestani ja hei, jokainen jota kiinnostaa, menkööt lukasee ja tehkööt omat arvionsa tämän ihmisen henkisen tason ja hyvinvoinnin määrästä ;) No ongelmansa meillä kaikilla, kukaan ei ole täydellinen, ei millään!