Toiveikas torstai

No en nyt kyllä tiiä millä tavalla tämä torstai olisi ollut toiveikas, mutta niinhän sitä väitetään, että torstai on toivoa täynnä :D joten ehkä se sit on :)

Ainakin töissä oli mukavaa jälleen. Touhukas torstai ehkä kuvaisi tätä päivää paremmin :) Juu, touhua on riittänyt.

Jo eilen päätin, että tämän päivän / illan pyhitän ihan pikku emännälle. Kerrankin ilta kun kummallakaan ei ole mitään pakollista menoa. Joten, meillä leivottiin tänään…

Emännällä oli tänään luokkaretki. Näistä on varmaan kauhean vaikea arvata missä he kävivät? No oisko Porvoo ja Brunbergin tehdas. Kävivät he muuallakin Porvoossa. Tässä tuliaisia. Luojan kiitos noi kaikki ei ole mulle :D haha.
Töissä. Ei lisättävää :D

Tosiaan joulun alla meillä jäi tortut leipomatta. Osaksi varmaan siitäkin syystä, että mä olin dieetillä, mutta myös siitä syystä, että me tehtiin ihan hitokseen paljon pipareita ;) No vahinko korjattiin tänään ja meillä tosiaan leivottiin tänään torttuja. Tai emäntä leipo ;) mä vain katsoin vierestä :)

Hienoja torttuja tuloillaan :)
Avot! Kyllähän se torttu maistuu näin keväälläkin. Ei huono!

Eilen tosiaan tuli rytkästyä kunnon OLKAPÄÄ-RINTATREENI Solana Fitness Centerillä. Muo / meitä väsytti ihan sutena kun mentiin. Oli pakko aloittaa treenit Solanan terassilla sumpin merkeissä. Mähän nukuin lähes koko bussimatkan stadiin. Olin kyllä eilen aika nukkuvan rukous. Päivä oli vähän poikkeava kaiken kaikkiaan ja huonot yöunet alla, niin ihmekös tuo. No treeni kulki kuitenkin hyvin :) se lienee pääasia.

Huomenna ois kyllä sitten aikomus jälleen painua salille. Hmmm… joo, mitäs sitä muutakaan perjantai illalla :)

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille :) Nauttikaahan koko ajan paranevista säistä (tosin tänään oli aika tuulista… ja eilen :p ).

HEI NY!