Tonttuilua

Nyt on selkä väärällään duunattu pakettia. Ostin 40 kappaleen pakettikorttiläjän ja totesin, että nehän loppuu kesken :o Ja mun ei pitänyt lahjoa juuri ketään :D No mutta, voin sen verran paljastaa, että en ole laittanut rahaa haisemaan juurikaan näihin paketteihin. Tunteella on tehty ja hankittu ;) Tänäänkin olen neulonut kasaan rintaruusukkeita sormenpäät kipeenä,niskoista puhumattakaan ja paketoinut niitä koko suvun naisille :) Vielä on tekemättäkin. Huomenna sitten lupaamani joulutortut ja varmaan kuusen kasailua :) Pikku neiti on ihan töhönä. Täällä ne kaverinsa kanssa vaklaili muo kun paketoin lahjoja :) Tämä se kaiketi on näissä jouluissa nykyisin parasta, kun on oma pikku emäntä jonka saa tästä niin innostumaan.

Ja illan huippuhetkiin :) Sen lisäksi että kynttilät ovat tietysti tuoneet tunnelmaa ja joululaulut… Niin tadaa, nyt on sovittu sitten todennäköisesti tulevan valmentajan kanssa tällit 29.12. Pientä jännitystä tähän tuo se, että mun pitää pitää viikon ajan ruokapäiväkirjaa ja mukavasti tuo joulu sijoittuu siihen viikkoon :o uuuups, joutuuko tässä nyt sitten vähän niinkuin kattoo mitä suuhunsa ahtaa, ettei tartte ihan nolona mennä esittelee hirveetä mättökirjanpitoa :D Juuuups.

Semmotteista. Ei muuta kuin nyt, vihdoin ja viimein, asetun hetkeksi aloilleni, ennenkuin vetäydyn peiton alle uneksimaan :)

2 vastausta artikkeliin ”Tonttuilua”

  • Ei siinä syömisessä mitään hävettävää ole – massakausi on tärkeä osa bodyelämää!
    Mun tietääkseni valmentajat useimmiten pistää uudet bf harrastajat eka massakaudelle hankkimaan lihaksia ja vasta sen jälkeen tulee dieetti :)
    Vähänkö jännää päästä ihan alusta asti seuraamaan sun projektia! Mä oon ihan kissa pistoksissa, kun et ole vielä paljastanut valmentajan nimeä :D

  • Niin, ei todellakaan ole syömisessä hävettävää, mä häpeän lähinnä sitä, etten varmaan syö tarpeeksi, ainakaan mitään ”terveellistä” vaan suuhun voi livahtaa hävettävän paljon suklaata tai maissilastuja :/ Kyllä mullakin tätä massaa on tullut, jos lähtö oli 69kg ja nyt painan (tänään salilla mitattu) 81,3kg :o Uuuups. Toivoa saattaa että se on osaksi edes lihasta :/ Ja valmentajan nimen paljasta ihan varmasti siinä vaiheessa jos ja kun nimet laitetaan paperiin, ennen sitä en vielä siitä puhu sen enempää ;)

Kommentointi on suljettu.