Tonttuilua!

HYVÄÄ JOULUA IHAN JOKAISELLE ! NAUTTIKAA, RAUHOTTUKAA, TREENATKAA :D

Meikäläinen on vielä tänäänkin sorvannut töissä ja kiirettä piti. Ihana oli kaatosateessa tehdä matkaa kotiin, mutta mun joulumieltä ei isokaan sade pilaa :)
Kotona odotti pistoksissa oleva pikku emäntä. Mun rakas. Mummikin ehti kahville ja vaihtamaan kuulumiset ja hyvän joulun toivotukset :) 
Loppuilta mulla on mennytkin sitten tonttuillessa, huhhuh. Nyt pitäs painua pehkuihin, jotta herään aamulla vielä puntille :) Ihanaa! Joulu! Rautainen Joulu :D
Puhukoot nyt kuvat puolestaan!
Kondis eiliseltä. Selkä – takaolka ja olkapäätreeni!
Lisää kuvateksti
Rakkaistakin rakkain ystäväni oli ihan järkyttynyt mun suonista ”Onko tuo nyt ihan normaalia? ” On se Mari-Anne, kyllä se on ihan normaalia :D Oot ihana! Älä pyörry pliis, jooko?
Lohkee lohkee!
Ja niitä syviä vatsalihaksia!
Uih, ja mun uusin rakkaus. Sarilta saamani kranssi. Ihana <3 
Oon mä tehnyt vähän muutakin kuin bodannut, uskokaa tai älkää :D
”Laiska äiti” ei jaksanut hankkia kuusta tänä vuonna, joten pääsimme pikku emännän kanssa kompromissiin asiasta ja koristelimme meidän cd – telineen ja hittolainen, siitähän tuli magee. Ollaan molemmat tosi tyytyväisiä :) Me ollaan me, meidän perhe on vähän erilainen ehkä kuin teidän perhe :D 
Joku muukin kuin minä on tainnut olla kiltti ;) 
Oikeesti, ihan mahtavaa, ihanaa ja rauhallista Joulua kaikille! Älkää syökö liikaa! Mä aijon ainakin mukailla aika tiiviisti dieettiäni. Päädyin tänään kaupassa jopa siihen, että perunalaatikon sijaan keitän itselleni perunoita, sitten rosollia, salaattia ja kalkkunaa. Piparit saapi vissiin sit odotella sinne huhtikuulle :)
HEI NY!