Toooorstai

Nonnih, viimeinen sairauslomapäivä alkaa olemaan kohta takanapäin. Huomenna jälleen sorvin ääreen. Muuten on oikeinkin reipas olo, mutta nielussa tuntuu vielä omituiselle, eli ihan täysin täysin täysin parantunut en ole, mutta tällainen kurkkukipu ei ole kuitenkaan syy jäädä kotiin. Sitä paitsi, tänään yksi mun ihan parhaista duunikavereista laittoi mulle viesti, että tule jo takaisin, täällä on ihan tylsää ilman suo, eikä ole edes ketään jonka kanssa juoda kahvia :DDDD Sitten toinen duunikaveri laittoi viestiä, että oletko jo terve? Vastasin, et joo, tuun huomenna iltavuoroon. Vastaukseksi tuli ”Jebou!” :DDDD Oikeesti, ne on niin ihania ihmisiä, suurin osa :) Huomennahan on sitten tämän kuun viimeinen duunipäiväkin ja talo tarjoaa safkat. Mä laitoin tilaukseen aurinkokuivattu tomaatti-mozzarella salaatin. Jei.

Tänään myös tein löytöjä Stadiumista. Löysin itselleni vihdoin ja viimein sopuhintaisen juoksutakin :D I´m so happy now. Nyt kun vaan pääsis sit jo testaakin sitä. Sitten löysin aivan äly mageen (eli mustan ;) ) hupparin… joka on ihanan istuva ja siinä on pitkä vyötärö. Oih, se on ihana.

Sitten shoppasin vähän lisää kaksipuoleista teippiä, jotta saisin tuon mun uuden lediyövalohässäkän pysymään tuolla mun sängynpäädyssä :o Ainakin toistaiseksi se vielä keikkuu siellä. Ehkä herään yöllä siihen, kun se kolahtaa mun päähän :o Hope not.

Tytölle ostin Halloween naamiaisiin nyyttärikamat :) ja nyt on pakattu jo asukin. Neiti on Minni Hiiri. Hän on ollut aijemminkin Minni Hiiri (päiväkodissa) mutta asu oli niin onnistunut, että päätimme käyttää sitä vielä uudelleen.

Hohhoijaa, se ois sitten viikonloppu edessä huomenna… siitä se alkaa HALLOWEEN. No ju, muo ei tulla näkee missään baarissa kekkuloimassa jossain lentoemäntä asussa :DDDD (vieläkään!!! en oo varmaan koskaan ollut… ), vaan nyt näyttäis siltä, että tämä Halloween menee maalla :) joo-o. Ehkä otan sinne jonkun eläin naamarin mukaan ja teen tuttavuutta metsäneläinten kanssa … ehkä… ehkä en ;) No mutta, toivottavasti on edes hauskaa.

Silleen. Ei kait täs muuta. Kohta alkaa Salkkarit, joten pakko rientää. Kuulemisiin!