Torstai Jalat !

Hyvää torstai iltaa sinnekin. Tässä sitä istutaan koneen äärellä taas. Ollut taas semmonen päivä että pläääääh! Duunissa oli löysää, mutta kivaa. Mä lähdin jo puolen päivän aikaan suihkii. Tajusin, että auto on katsastettava NYT jos haluaa vielä ehtiä! Käytin koppimoponi pesulla ja vein katsastukseen. HYLÄTTY! Voi v**tu sanon minä kuulkaa. Noooooh, ei siinä nyt mitään grandea ole, se mikä siinä nyt sitten mätti, oli mun tiedossa. Eli seisontajarru, eli kansan kielellä käsijarru. Mä niiiiiin toivoin, ettei se jumittais just tänään, mutta mitä kävikään, totta helvetissä se jumitti :p No ei auta, huoltoon se on vietävä anyway, mut silti voin sanoa, että tatti otsassa kasvo aika kohtuuttoman kokoseksi, kun tajusin taas sen rahanmenon määrän mitä tohon peltilehmään pitää laittaa. Miksi autoilun pitää olla niin sairaan kallista ??????? Mun mielestä esimerkiksi toi vuosikatsastus 74 € on suoranaista kiskontaa!!!! Siis aivan sairaalloinen summa siitä, että sitä autoa vatkataan siellä noin kymmenen minsaa :o (ja nyt jos siellä on joku katsastusmies, niin joo, älkää vaivautuko nyt ottamaan kantaa tähän ”vatkaus” termiin ;) ). Mutta tommosesta on hyvä kiskoo, koska se on pakko maksaa jos aikoo ajaa autoa! Nyt sitten auto huoltoon, känkkä kuntoon ja uusintakatsastukseen :/ grah! Onneks mulla on varaa :p NOOOOOOOOOOOT!!!!

No onneksi sentään pienten itkupotkuraivareiden jälkeen (kävin kotona syömässä ja märisemässä katsastuksen jälkeen) kunnon jalkatreeni pelasti hyvin pitkälti latistuneen fiiliksen :) Kummasti sitä sai ”potkua” treeniin kun otti niin aivoon autoilu :D Tänään sitten uuden ohjelman mukaan veivattiin etureiskat ja samaan settiin vielä takareiskat ja vatsat. Uhhuh, sanon minä. 

– jalkaprässi 10-15 toistot 150-170kg
– vaakaprässi 12-15 toistot 69-77kg
– yhden jalan prässi istuen 12 toistot 20kg/ jalka
– reiden ojennus 35-40kg 15 toistot (alko jo reidet huutelee hoosiannaa)
– reiden ojennus jalka kerrallaan 15kg 7-8 toistoo / jalka

– takareidet istuen 35-40kg 15 toistot
– takareidet seisten 25-30 kg 10 toistoo/ jalka

– vatsarutistukset laitteessa
– ”linkkuveitsi”
– pepun nosto penkistä

Siinähän sitä oli, ihan riittävästi tälle päivälle.

Tämä kuva kertoo kyllä treenin rankkuudesta. Mä voin sanoa, että tässä vaiheessa (vatsalihastreeni jälellä) oli paukut kyllä aika vähissä. Jalat oli hyytelöä, kerta kaikkiaan!
Kirjaimellisesti ripsarit poskella mentiin. Olihan nätti näky peilistä kun sinne lopuksi vilkaisin :D Ei kait tässä sitten taasen muuta kuin pääsiäisen viettoon, treenejä unohtamatta, mutta nyt annan itselleni luvan myös nauttia ”suullisesti” eli pääsiäisantimia maistellen :) Ainakin vähän! Mukavaa pääsiäistä myös sinne!

3 vastausta artikkeliin ”Torstai Jalat !”

  • PARHAUTTA Päivi, sielä on TYKITETTY, asennetta on, kyllä reiskat KASVAA!! Ja eiku mämmitankkausta kehiin! :D

    • No juh, kyllä tykitettiin tänään menemään huolella :) Aina päivän pelastus, kun pääsee tekee kunnon treenin :) Ja pääsiäissuklaita on kyllä eksynyt jo suuhun, jei!

Kommentointi on suljettu.