Torstai toivoa täynnä :)

Reipas ja mukava duunipäivä jälleen takana :) Ei valittamista. Hauskaa oli kuten aina!

Edessä Crossing Cardio. Eilinen kunnon salitreeni tuntuu pienenä kireytenä pakaroissa :D mutta muutenhan olo on mitä mahtavin…eikä tuokaan haittaa, tietääpähän tehneensä ;) Olen vähän kahden vaiheilla. Menenkö tänäänkin salille vai crossiin. Olen ilmoittatunut crossiin, mutta voinhan aina halutessani tehdä viime hetken muutoksia. Puolisko on tulossa salille :) jei. Kiva että hänkin innostuu nyt.

Aamujumpat olen tehnyt kuten lupasinkin. Edelleen aijon jatkaa samaan malliin. Vaihtelen toistoissa dipin ja etunojapunnerrusten välillä, muuten teen ojentajat, viparit ja hauiskäännöt joka toistoilla. Jei.

Eilen en olisi malttanut käydä nukkumaan, kun löysin ihan älyttömän määrän treenivideoita netistä. Oli kyllä hienoa katsottavaa kun hyvin trimmatut mimmit ja ukot nostelivat rautaa :D Sieltä on hyvä hakea inspiraatiota. Sitä riittää…edelleen… ja toivottavasti vain enenevissä määrin koko ajan.

Nyt pikku hiljaa pitää alkaa valmistautumaan salille lähtöön. Kassi on pakattu, protskujuomajauheetkin on muistettu… Jep. Palailemisiin!