Torstai toivoa täynnä!

Iltaa iltaa! Tänään on ollut sitten niin maan perusteellisen hektinen päivä. Ihan lähtien duunista, tai itse asiassa juuri sieltä lähtien. Meillä oli tänään sellainen flow päällä, että ei ehkä ihan hetkeen ole ollutkaan. Potilaita tuli hoidettua oikein urakalla :) Hyvä me! (terkut vaan sinne ;) ) ja hauskaahan meillä oli, niinkuin yleensä aina. Jos ei lasketa mun aamuista verenpaineennousua, no aamulla se sallittakoot, ehkä en ole parhaimmillani heti aamusta :D Sorry vaan kaverit :o ups!

Duunista suoraan himaan, kaikki mahdolliset kodinkoneet päälle ja ruoan laittoon :/ huoh! Tyttö päätti sitten jäädä kaverin luokse kylään ja sai sieltä sitten kyydin partioon. Okkei, koska mä olen tehokkaan ajankäytön mestari, päätin sutasta salille pienellä varaslähdöllä :) Tänään oli vuorossa selkä ja takaolkapäät… ja haukat ;)

Mä osaan myös tehokkaasti käyttää autoni bensat. Ei ole ensimmäinen, eikä niin salettiin myöskään viimeinen kerta, kun auton mittari näyttää nollaa, kun meitsi kaartaa tankille. Kertaakaan en ole vielä tielle jäänyt, että sinänsä mitä välii :D Mitä sitä hötkyilemään ennenkuin on tarve :D

SELKÄTREENI:
-fillarilla alkulämmöt
-leuanvedot
-ylätalja levee
-ylätalja kapee (se on hieno huomata tässä tapahtunut kehitys, ylätaljassa painot nousseet kivasti)
-alatalja
-takaolkapäät taljassa
(-vähän Human Sport sarjan selkäpumppii)

-hauikset taljassa hammer otteella
-hauikset käsipainoilla (taljasta kipitin suoraan käsipainoille ja takas, eli putkeen vaan)
-hauikset taljassa tangolla
-vielä päälle scott penkki ja hauikset kiitti

siinähän sitä oli settiä. Nyt olisi hehkutuksen paikka, mutta niin, tänään oli jotenkin väsynyt meininki salilla, hmmm… ehkä raskas viikko, raskas työ vaatii veronsa. Tosin selkätreenissä ei ollut valittamista, siinä oli fiilis ja tuntuma kohdillaan, mutta kun päästiin mun rakkaisiin hauiksiin, niin jotenkin jäi valjuksi tänään. Missä oli se tunne, se pumppi? Ei se aina sieltä löydy. Mun teoria tämänpäiväselle on se, että alla oli aika rankka selkärykäsy, eikä siinäkään kädet jää kylmäksi. Mä olin varmaan väsyttänyt mun hauisparkoja hieman liikaa, ennenkuin vasta annoin niille täyden huomion. Mene ja tiedä, mutta aina ei voi voittaa… ei ees joka kerta :p blah. Mutta kaukana oli se fiilis, että ois tehnyt mieli lähtä himaan, sellaista ei ole sattunut mies muistiin, mutta niinkin on käynyt. Tosin mä en ole luovuttaja sorttia, joten treeni painetaan läpi vaikka naama irvessä, onneksi sitä ei tapahdu kovinkaan usein, jos koskaan. Yleensä jos vaikka olisikin aluksi vähän fiilikset jossain maan raossa, niin kyllä se sieltä sitten löytyy kun vaan ryhtyy tuumasta toimeen :) Eli mitä tästä opimme, älä anna mielialojesi hämätä. Itse olen ainakin oppinut, että paras lääke kaikenmaailman ketutuksiin ja angsteihin on kun menee salille rynkyttää rautaa, niin johan se hymykin sieltä herkiää :) 

Ja vaikka tänään ei ollut the day mun hauiksille, niin kyllä ne sieltä silti esiin saatiin kaivettua. Ja heti kamera esiin, tietty!

Ja ruokapäiväkirjan rustaus jatkukoon :) Edelleen pysytään sillä linjalla. Siinä ei tule tuumaakaan huijattua itseään. Nopeesti se unohtuu mitä kaikkea sinne kitusiin on livauteltu. Kuulostaako tutulta? ”Mä oon ihan varmasti pysynyt ruokavaliossani… mä en tajuu miten tää paino taas jumittaa / on noussut? Mä en oo syönyt mitään!” Wrooooooong, mitäs ne muffinsit oli mitä tuossa taannoin leivottiin? Entä se pizzailta frendien seurassa? Niin, silleen se sitten vaan unhottuu ja sieltähän se selityskin sitten löytyy kuin vähän kaivaa. Vähän niinkuin ylipainoisen koiran omistaja kirkkain silmin väittää, ettei se syö MITÄÄN. Sit kun vähän kyselee ja tiedustelee kautta rantain, niin selviää, että sehän syö ihan helvetisti, mutta ei tosiaan juuri sitä mitä sen pitäisi syödä :D Näin se vaan menee ;)

No mutta jos ei sitten sen syvempiin vesiin uitais enää näin iltatuimaan. Mä toivottelen teille erittäin mukavaa torstai illan jatkoa ja kohta koittavaa viikonvaihdetta. Ihanaa, se on jo perjantai huomenna ja arvatkaas mitä mä aijon tehdä???? Voi kuinka yllättävää, arvasitte, mä mä menen salille ;) Yes!

Mitäs TE aijotte viikonloppuna tehdä?

3 vastausta artikkeliin ”Torstai toivoa täynnä!”

  • Päivi ota seuraavan kerran hauista edim. ojentajan kans? Hyväle näyttä älä sitä puntaria tuijota!! :) Tsemiä Nainen!! <3

    • Itse asiassa mä en juurikaan puntariin tuijota :D Siitä hommasta mä oon luopunut melkein kokonaan. Nykyään katson sen verran, että onko paino noussut, peilistä katon sitten vaan, että onko se noussut paino lihasta vai läskiä :D Tällä hetkellä mulla ei ole ns. paino-ongelmaa, eli puntarin lukema ei saa muo voimaan pahoin :D Joskus on näinkin ollut ja silloin painoin hädin tuskin 70 kiloo :D Niin ne ajat muuttuu ;) Toi ruokapäiväkirjahomma on ihan muo itseäni varten. Pyrin siihen, että syön fiksusti, tarpeeksi paljon ja pitkin päivää. Mulla nimittäin ainakin, ja tämän voin ihan rehellisesti tunnustaa, lähtee mopo helposti keulii, vaikkei pahasti, mutta kuitenkin, jos en vähän tarkkaile itseäni. Ja koska nyt olen kokenut tän tosi hyväksi jutuksi, enkä näe siitä olevan juurikaan vaivaa, tai että se olisi jotenkin kauheen pakkomielteistä, niin olen ajatellut jatkaa :) Jee, kiitos tsempeistä :) Samoin sinne!

  • Hyvä homma! :) Jeah kiitos kauhian ihanat etureisitreenit veetty!!! :) Bloggailen setit illalla! Räyh, jatketaa sammaa rattaa!! <3

Kommentointi on suljettu.