Torstaista touhotusta

Nonnih, tänään ei olla päivissä sekaisin :) Tiedän että on torstai ja olen tiennyt sen aamusta asti :) Hyvä mä!

Päivä aloitettiin niin ollen rennosti. Samat kuviot joka aamu. Koirat, puuro, kahvi, mehukeitto. Sitten niin kutsutusti vapaata ohjelmaa, riippuen mitä minäkin päivänä on tiedossa, onko töitä vai ei tai jotain muuta menoa. No yleensä ei ole juuri muuta menoa. Tänään tuli tehtyä hieman kotihommia ja sen lisäksi inventoin mun treenikassin. Jo oli aikakin. Voi herranen aika mitä roskaa sieltä löytykään. Nyt on uusi kassi käytössä ja hyvinhän kamat sinne mahtu, kun vähän tsekkas että mitä sitä oikeesti tarvitsee :D kantaa mukanaan joka päivä ;)

Aamupäiväsellä tuli vierailtua sähköpostissa. Onneksi kävin, sillä päivä sai mitä mielekkäimmän alun. Olin saanut postia todennäköisesti tulevalta yhteistyökumppaniltani :) Olen iloinen, kovin kovin kovin iloinen, että mut on noteerattu. Tästä varmasti myöhemmin lisää jos / kun homma on selvä ;)

TÄNÄÄN oli vuorossaan etureidet. Mun tämän hetkiseen ohjelmaan kuuluu muun muossa bulgarialainen kyykky. Noh! Kuulkaas mullahan vihottelee vasemman jalan isovarpaan tyvinivel. Joo-o, ei kiva. Tästä johtuen esimerkiksi juuri bulgarialaisessa kyykyssä mun on hankala pitää toista jalkaa korokkeella  niin kutsutusti varpaillaan. Ajattelinkin siksi tänään kokeilla tehdä tämän liikkeen näin, että nilkka on ojennettuna penkin päällä :) Ei huono ollenkaan. Jouduin kyllä lisäämään tuohon penkin päälle vielä jumppamaton pehmusteeksi. Homma toimi hyvin, eikä varpaaseen sattunut ;) TAAS vain mielikuvitus on rajana!

ETUREIDET JA VATSA

-reisiojennus restpause
-levee kyykky
-bulgarialainen kyykky
-hack restpause

-vatsat vastuksella
-vinot vatsat ilman vastusta
-vatsarutistukset pallon päällä

Sieltäpä tarkkasilmäisimmät jo bongasivatkin restpausen. Kyllä vaan. Nyt alkoi TAAS uusi kierto ja mukaan otetaan jälleen erikoistekniikat. Nyt vedetään restpause sarjoja parissa liikkeessä / lihasryhmä parit sarjat. Uhhuh. Kyllä kuulkaa taas tämä emäntä keräili itseään salin lattialta. Huhhuh! Koville otti, mutta niin sen pitääkin.

Yhden asian, minkä toivoisin muidenkin huomioivan salilla, on laitteiden siivous. Kyllä vaan. Eipä ollut ihan kauheen houkuttelevaa mennä hackkiin, kun siinä oli edellisen hikilammikot selustassa :/ Eli aloitin sarjani ensin putsaamalla kyseisen laitteen. Tein näin myös kun itse lopetin siinä. Kyllä, jos jätän jälkeeni hikilammikoita / pisaroita, niin siivoan ne. Mun mielestä ihan itsestään selvyys. Nähtävästi se ei ole itsestäänselvyys ihan kaikille :/ Harmi.

Voi däääm, olin eilen unohtanut rakkaan juomapulloni salille ja siellähän se tönötti odottelemassa muo :) Voi sitä jälleennäkemisen riemua :D Pikku asiat tekevät iloiseksi :)
Salikassikin oli melkein järjestyksessä :)

Ja hei, musta on tulossa varsinainen saunapsykologi :) Tänäänkin mun kanssa saunaan sattui rouva jonka kanssa kävimme juttusille :) Hän on juuri aloittanut tuolla meidän salilla Forever Varistossa. Hän kertoi omasta liikuntarajoitteestaan. Siinä sitten yhdessä pohdimme, että tuon salin yksi hyvistä puolista on se, että siellä on tarjolla jotakin jokaiselle. On otettu huomioon eri ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset. Itse ainakin tulen aina hyvälle mielelle kun näen tuon kuntoilijoiden kirjon tuolla meidän salilla ja sen, että kaikki voivat saada onnistumisen kokemuksia ja hyvää fiilistä.

Asiasta kukkaruukkuun:

Tytär oli lainannut kirjastosta ihan klassikko leffan: Labyrintti. Muistan miten itse noin pikku emännän ikäisenä tsiigasin tämän ja se on jäänyt hyvin mieleen. Leffa oli ja on edelleen erittäin hyvä ja viihdyttävä :)
Tätähän me nyt sitten tässä kattellaan yhdessä, rinta rinnan soffan nurkassa :) <3

Olen tässä viime päivinä, toivottavasti, tehnyt hyviä oivalluksia liittyen omaan hyvinvointiini. Toivottavasti myös pystyn toteuttamaan näitä ajatuksiani ja suunnitelmiani. Yksi oivallus on se, että itselle on suotava aikaa :) Sain eilen käsiini erittäin mielenkiintoisen ja hyviä pointteja sisältävän tekstin liittyen mielen hyvinvointiin. Jos teitä kiinnostaa tämä aihe, niin voitte lukea siitä täältä. Rentoa loppuiltaa teille kaikille :) HEI NY!