Torstaita taloon!

Niin, mites tämä viikko onkaan taas vierähtänyt tällä tahdilla loppua kohden. Siis tänään on jo torstai :o No, mitäs tuosta, SM kisat lähenee vääjäämättä ja jännitys tiivistyy :)

Puhelinkuvat2014 002
Hei mä olen duunarikoira ja mulla on aika paljon asiaa. Työkaverini oma koira siis :)

Tänään meikäläinen fillaroi uskollisesti töihin aamuvuoroon. Aamut alkavat olemaan jo hieman hämäriä ja mulla ei ole kunnon ajolaseja, joten pidän edelleen tiiviisti aurinkolaseja päässä :D Satoi tai paistoi. Lasit ovat kuitenkin ihan hyvä varuste tuolla tuulessa ja minäkin kun olen hurahtanut näihin ripsienpidennyksiin, niin ne eivät oikein tykkää tuosta tuulenvireestä mikä tuolla käy :D Siinä on nopeesti ripset poskilla :o Onneksi sentään sää oli kohtuullisen siedettävä, kevyttä tihkusadetta, ei paha. Jouduin jo taipumaan vaatetuksenkin suhteen. Nyt oli jo tuulihousut ja takkikin päällä :)

Puhelinkuvat2014 006
Otin sitten pientä hikeä pintaan kun fillaroin duunista hammaslääkäriin. Paita ihan märkä :D eikä voi syyttää vesisadetta, sillä sitä ei ollut ;) Kyllähän ainakin päivän aerobinen kiintiö on tullut täytettyä!

Töissä olikin suhteellisen hektinen meno jälleen. Operaatioita piisasi aamusta asti. Itselläni oli kuitenkin hammaslääkäriin meno iltapäivästä, joten jouduin ottamaan pienen varaslähdön duunista. Kyllä se kohtalaisen korkea työmoraali istuu suurimmassa osassa meissä suomalaisista. Itse ainakin tunnen aina pientä omantunnon kolkutusta, jos joudun syystä tai toisesta lähtemään töistä ennen aikoja :( Myös työstä kieltäytyminen on toisinaan hyvin hankalaa jos on esimerkiksi vapaapäivä ja kuitenkin töistä otetaan yhteyttä ja pyydetään apuun. Itse olen tässä vuosien varrella oppinut  hieman itsekkäämmäksi tämän asian suhteen. Sitä kun on huomannut, että omat voimavarat ovat kuitenkin rajalliset, niin se vapaapäiväkin on oikeasti ihan tarpeen!

Hammaslääkärissä käynti olikin mielenkiintoinen reissu tällä kertaa. Multa otettiin muotit mun hampaista ja se massahan sitten jämähti oikein urakalla mun purukalustoon. Siinä hetken jo tohtori mietti, että pitääkö koko valumuotti halkaista, että saadaan se irti mun suusta, mutta lähtihän se viimein kun vähän nitkutettiin. Tosin se tuntui siltä, että multa irtoo kaikki hampaatkin siinä samassa rytäkässä. Nice! No ei ollut todellakaan kivaa :o Mutta kohta mulla on hienot hampaat taas ;)

Puhelinkuvat2014 008
Ah ja kyllä kuulkaa maistui jälleen kerran lunchi hyvälle kun oli hieman tuota fillarointia alla :) Nam nam ja maha kiitti ;)

Tänään ei siis punttitreeniä. Kotihommat ovat kutsuneet töiden jälkeen ja niitähän aina riittää. Varsinkin kun yksin hoitaa tätä taloutta. Toki en vähättele ollenkaan tyttäreni avustusta. Esimerkiksi tänään hän reippaana lähti kiikuttamaan roskapussia pihan perälle koulun jälkeen kun minä tuuppasin sen hänelle käteen. Ja mikäs päivä hän tällä viikolla siivosi huoneensa priima kuntoon. Tosin se taisi olla hieman äidin lepyttelyä kun oli äikän läksyt jäänyt tekemättä :/ Mutta noin ihan oikeestikin, kyllä tuollaisesta viidesluokkalaisesta alkaa olemaan jo paljonkin iloa kodin hoidossa. Me kun olemme tottuneet olemaan kahden, niin hän on joutunut tottumaan siihen, ettei kaikki tule kuin Manulle illallinen. Ja mielestäni se on ihan oikein. En halua kasvattaa mitään uusavutonta sukupolvea tuosta vesasta :) Me olemme loistava tiimi :)

Huomenna taasen punttitreeni kutsuu suorittajaansa. Suunnitelmissa olisi suunnata jälleen THE SALILLE, eli SOLANA FITNESS CENTERIIN :) Siellä kun on aina niin mukavaa ja onhan sentään perjantai ;) joten punttibileet pystyyn! Edessä taitaa olla etureisitreeni, ellen väärin muista. OMG se tarkoittaa sitä, että mä teen taas pientä kuolemaa siellä, mutta siihenhän tässä on totuttu. Mutta mikään ei anna niin hyviä kiksejä kun kunnon treeni, näin se vain on! Nämä ovat niitä elämän pieniä SUURIA valintoja. Jotkut viettää perjantai iltansakin salilla treenaten, toiset treenaa oikean tai vasemman käden hauista kaatamalla drinksuja kitaansa :p Kuka mistäkin tykkää, minä tykkään tästä :) ja paljon!

Tässäpä tämän päivän jorinat. Minä suuntaan keittiöön jotta saan taas huomisen päivän eväät purkkeihin ja purnukoihin. Ollaan kuulolla!

HEI NY!