Torstaita taloon

Terveisiä jälleen täältä kotoonta :) On taas ollut semmosta pyöritystä koko päivä, että terve. Mutta olen ollut kyllä yllättävän tehokas, niin kotona kuin töissäkin. Oikein tuli positiivista palautetta duunikaverilta, kun niin tehokkaasti heiluin :D Vaadin tietty heti palkintoa toiminnastani. Duunikaveri kysyi, että palkkako ei riitä. No ei tietenkään, pelkkä palkka riittää vain läsnäoloon :D haha. No joo.

Duunista suoraan kotiin ja samat kuviot kuten aina. Ehdin vetäsee ihan semi päikkärit sohvalla ennen treeniä. Tänään vetäsin selkää, takaolkia ja haukkaa. Ou jee. Hyvä treeni, en valita.  Tänään taas jatkui restpause kahdessa liikkeessä kaksi sarjaa menetelmällä.

Iänikuiset habakuvat, mutta niihinhän ei kyllästy koskaan :) Eihän? No ei tietenkään. Välillä vähän oikeetakin hanskaa, eikä aina vasenta ;)  Kyllähän postaus missä on ees yksi kuva, ihan sama mikä, niin on kivempi kattella kuin kuvaton. That´s my opinion ;) Tänään tuli rykästyä pyramidisarjana puolikasta maastavetoa, niin että huippupainoksi tuli 100kg x7. Ei ihan paskasti tälläkään kertaa. Kyllä se siitä ;)
Nonnih, ainakin ilmeellä taas liikenteessä :D Hyvä mä! Juh, haukat sai runtua. Scotti restpausena ja hauikset kiittää. Kyllä meni aikamoiseen pumppiin. Se tunne on kyllä aika … hmmm… palkitseva kun saa lihaksen kunnon pumppiin. Scottin päälle vetäsin vielä tuplahaukat taljassa. Yks mun lemppariliikkeistä ehdottomasti. Tänään, ihme kyllä, ruuhka-aikaan, oli talja hetken vapaana niin että pääsin tekee. Muuten oisin vetässyt ihan normi haukkakäännöt taljassa.

Yep! Että semmosta tänään. Huomenna taas uusiksi :) Ja jee, huomenna onkin jo perjantai, uuuuuu jeee. Mä niiiiiin aijon nauttia olostani tänä viikonloppuna, unohtamatta tietenkään treenaamista ;)

2 vastausta artikkeliin ”Torstaita taloon”

    • Tarkoitus olisi olla lavakuosissa keväällä 2014 ja ikäni puolesta, wäää, mähän pääsisin jo BF masterseihin ilmeisesti :D ja yli 168 senttisiin.

Kommentointi on suljettu.