TORSTAITA!

Voi että on taas viikko vilahtanut siivillä. Vastahan sitä oli maanantai :o ja huomenna on sitten jo perjantai. Mahtavaa hei. Ei siinä, viikonloppuna ohjelmaa, tällä kertaa vähän muutakin kuin puntilla käyntiä ;) mutta siis sitä myös! Tietty! Lauantaina pitäs suunnata sukuloimaan Loimaan suuntaan. Minä??? Me??? Meidän sukurakas suku, uh… kaukana siitä… mutta Loimaan reissut ovat aina tervetulleita, siellä on kiva käydä ;) :)

Viikkoon on mahtunut jumppaa MA, TI, TO. Keskiviikko on pyhitetty lepopäiväksi, jolloin ajatuksena on viettää mahdollisimman paljon aikaa tytön kanssa. Se onkin toiminut oikein hyvin ja vähentänyt huomattavasti mun tunnontuskia siitä, että treenaan erkkinä viisi kertaa viikossa ja vietän paljon aikaa kuntosalilla :) Nyt tää homma toimii mielestäni tosi hyvin. Maanantaisin menen salille, kun tyttö on kuviksessa, torstaisin menen kun tyttö on partiossa. Keskiviikko on meidän yhteistä aikaa. Tiistaina menen suoraan duunista ja samoin perjantaisin, paitsi silloin kun tyttö lähtee isälleen, menen vasta perjantai illalla, kun olen saatellut likan matkaan. Tällä tavalla maksimoin meidän yhteisen ajan, eikä likkakaan ole valitellut. Hyvä me <3 Yleensä viikon toinen lepopäivä on sitten LA TAI SU, riippuen vähän fiiliksestäkin. Tällä viikolla se tulee olemaan nyt vähän väkisinkin lauantai, kun on toi Loimaan reissu tiedossa, nih. Ettäs nyt sit kaikki tietää mitä MÄ teen viikon aikana ;) hah!

RESTPAUSE kierto päättyi eilen takareisitreeniin. Uh, kyllä niinkuin takareidet on kans semmonen lihasryhmä että morjens, kun sinne oikein tuntuman saa. Semmosta tunnetta mä en saa oikeastaan missään muussa lihasryhmässä aikaiseksi. Siinä on ihan oma fiiliksensä :o Ei sitä osaa kuvailla :D

Tänään alkoi sitten PUDOTUSSARJAT olkapää ojentajatreenillä. Vähän oli duunin jälkeen vetovex fiilarit ja taisinpa ihan hetkeksi torkahtaa soffallekin. Mahassa oli outo tunne kun pääsin salille, ihan kuin kaikki päivän ateriat ois hölskynyt siellä. Mietin, että hienoo, nytkö mulle tulee se fucking mahatauti, no thanks, ei oo tilattu :/ Mutta luojan kiitos se meni jumpan aikana ohitte. Meillä on duunissa joka toinen jossain helvetin taudissa, räkä lentää, jengi valittaa päänsärkyä ja vatsakipua… huonoa oloa ja väsymystä :o Mikä ihmisiä vaivaa… mä niin toivon, että tän kaiken tautipaineen alla mä selviäisin ilman tartuntoja. Mulla ei ole minkään valtakunnan halua sairastua nyt kun on kova draivikin päällä ;)

Tänään siis pudotussarjoilla mm. pysytypunnerrusta. Kyllä olkapäät kiittää. Sen lisäksi tuli duunattua erilaisia vipareita, sivulle, eteen, taljassa ja käsipainoilla. Pystysoutua taljassa ja tangolla. Ojentajia kapeessa penkissä (tyytyväisenä punnersin 50 kiloa ilmoille ihan mukavilla toistoilla, kymppi tais olla maksimi), ojentajat taljassa, ojentajaprässiä ja sen semmosta. Kyllähän taas soijaa pukkas ihan kiitettävästi ja veikkaan, että huomenissa on tekemisen tunnetta lihaksissa :D Ei siis vaan voi olla parempaa tapaa viettää laatuaikaa ihan omissa oloissa, kun nostella, työnnellä ihan mitä vaan, painoja salilla :D Ai että mä diggaan!

Jeps, ei kait siinä. Minä kiitän jälleen mielenkiinnostanne ja jatkan iltapuhteitani. Huomenna jälleen salille ja pudotussarjat jatkukoot! Hyvää tulevaa viikonvaihdetta kaikille. Pitäkää hauskaa… puntilla ;) kjäh.