Touhutiistai

No jah, olihan taas kiirus työmaalla. Pikkasen meni överiin väkisinkin. Vielä muutama päivä pitäs painaa ennen joulua. Meillähän ei siis lomailla. Putiikki on koko joulunkin auki, tietysti päivystysluontoisesti. Se kun ei kysy aikaa eikä paikkaa jos lemmikki sairastuu :( niin ohan se hyvä että apu on olemassa. Ei me toki 24/7 päivystetä, sitä varten on sitten Viikin eläinsairaala tällä alueella ja joitakin muita yksityisiä klinikoita. Kun on valinnut tällaisen työn, mitä ei voi tehdä sisään tai jättää tekemättä, vaan töitä on tehtävä kun niitä on, niin on turha unelmoida mistään ylimääräisistä vapaista esim. juuri näin joulun alla. Perjantai illankin vietän töissä, että silleesti niin. Joten kaikki siivoaminen ym. jouluvalmistelut on vaan ympättävä tähän arkeen yhdessä treenaamisen kanssa. Tänäänhän en siis mennyt salille, sillä mä menin sinne labraan antaa verinäytteen. Tuloksissa kestää 4-8 työpäivää…eli mitäs siitä sitten tulee kun on joulu tässä välissä. No ei haittaa, kysymyksessä ei ole mikään akuutti ongelma onneksi! Verinäytteen ottohan ei sattunut, tietenkään, mutta nyt on kyynärtaive arka, pieni hematoomahan siihen pukkas sitten :( Ei tarttenut hoitsun suonta ettiä, kyllä sellainen puutarhaletku kulkee tossa kyynärtaipeessa, että heikkonäköisempikin osuisi :D

Siinä se sitten seisoo :) Meidän pienen pieni, mutta niin söpö joulukuusi. Yhdessä pikku emännän kanssa se koristeltiin. Hienohan siitä tuli :) Myös labramatkalta Myyrmannista tarttui kaikkea pientä joululahjaa matkaan. Erityisen innoissani olen ostoksista jotka tein mun pikku neidille. Löysin H&M:ltä tosi mageen toppatakin neidille ja sitten ostin Anttilasta siihen sopivat toppahousut. Niin kokoonpano on musta… kuis muutenkaan kun minä olen valitsemassa. Oon ihan varma, että emäntä innostuu paketistaan erityisen paljon. Ei nuo toki ole ainoat lahjat hänelle. Jos laitan rahaa haisemaan, niin teen sen omaan tyttööni :) <3

Aloitin muuten jo tänään ruokapäiväkirjanpidon. Mullahan pitää olla esittää viikon ajalta ruokapäiväkirja kun 29.12 tapaan tulevan valmentajani :) Ainakin kovasti toivon, että meillä synkkais ja hänestä tulisi valkkuni. On nimittäin naisella sellaiset meriitit plakkarissaan, että varmasti osaa hommansa. En siis ollenkaan sano, etteikö muutkin osaisi, siis ihan varmasti osaavat!

Nyt pienet iltapuuhastelut tässä vielä ja sitten nukkumaan. Ai niin dogit lenkille tietty eka. Huomenna ois sitten se suunniteltu kuvaussessio tuolla salilla kaverin kanssa :D Kattoo mitä siitäkin tulee.

3 vastausta artikkeliin ”Touhutiistai”

  • Pidätkö ruokapäiväkirjaa käsin vai koneella?
    Jos et vielä ole kuullut tästä niin http://www.kalorilaskuri.fi on vallan mainio ruokapäiväkirja. Käytin sitä itse muutaman vuoden ja pidin siellä blogiakin. Sieltä olen perinyt pari lukijaa nykyiselle blogillekin ;)

  • Nyt pidän ihan käsin ruokapäiväkirjaa, että on sitten esittää mustaa valkoisella…vaikka voishan kait netistäkin tulostaa :D hih. Hei mutta kiitti vinkistä, täytyy käydä tsekkaa toi.

Kommentointi on suljettu.