Trallalaa

Lupasin teille kunnostautua bloginpidossa, joten en aijo syödä sanojani … ainakaan vielä :D Kootaan tähän nyt sitten viimepäivien kuulumisia :)

Meidän pikku Pentti <3 Hänellä oli eilen vaikea ilta. Vanhuus ja sen tuomat vaivat :( mutta onneksi tänään on jo taas paljon parempi. Näillä mennään. Totuushan on se, että ehtoo puolellahan tässä ollaan. Irlanninsusikoiraksi Penttihän on jo iäkäs, 7 vuotta :o Surullista mutta totta, harva näistä pääsee edes 10 vuoden ikään :/

Oma vointini sen sijaan on onneksi kohentunut tässä koko ajan. Tarkoituksellisesti en ole kirjoittanut mitään tästä aiheesta, koska oma on asiani :D Mutta koska teitä kuitenkin kiinnostaa, mitä tässä vihjailen, niin voin sen verran verhoja raottaa ja asiaa selvittää, että mulla oli tässä jokunen viikko takaperin todella omituisia oireita. En erittele niitäkään sen tarkemmin, mutta esimerkiksi verikokeista paljastui, että mulla on tulehdusarvot koholla. Lopputuleman syykin selvisi ja sain vaivaani lääkkeet ja nyt tässä porskutellaan taas jo melkein omana itsenään :) Mutta kyllähän tämäkin episodi taas jotakin opetti. Ainakin sen, että kuuntele hyvä ihminen omaa vointiasi. Älä sivuuta mitään mitä pidät epänormaalina. Kun menet lääkäriin, muista itse vaatia tutkimuksia ;) Veikkaan nimittäin, että jos en itse olisi ollut niin jääräpää lääkärissä, niin tämä asia ei olisi selvinnyt näin nopeasti.

Tuli sitten sunnuntain kunniaksi käytyä myös THE SALILLA eli SOLANA FITNESS CENTERISSÄ. Oli kyllä todella mukava reissu kaikkinensa. Nyt kun taas jaksaa olla sosiaalisempikin, niin oli ihana nähdä kaikkia tuttuja tyyppejä ja päästä hiukka taas hypettelemään kisafiiliksissä muiden mukana.
Oli rinta-ojentaja päivä :) Siinä sitä niin hymyillään ennen tasapenkkiä painot käsissä …
… vaan kyllä se hymy hyytyy :D

Ensimmäisiin syksyn karsintoihin ei ole enää juurikaan aikaa! Kauheasti tsemppiä toivotan ihan jokaiselle kilpailijalle. Aina on kuitenkin syytä olettaa, että jokainen joka sinne lavalle nousee, on tehnyt kovasti töitä sen hetkisen kuntonsa eteen. Jokseenkin tympäsee välillä lukea näiden muka niin kokeneiden kisailijoiden pohdintoja ja arvosteluja siitä millaista kisailijamatskuu on kisoihin menossa. Kyllähän siellä on tuomarit sitten sitä varten, että he karsivat jyvät akanoista ja onhan heillä käsittääkseni myös mahdollisuus ja oikeus laittaa kisasta pihalle sellaiset henkilöt, jotka eivät heidän mukaan täytä lajin vaatimuksia :) Aina ei tietenkään omakaan mielipide käy yksiin sitten tuomareiden kanssa, esimerkiksi finaalikuusikon koostumuksesta, mutta en mä silti lähde huutelemaan, että tuota ja tuota en päästäisi lähellekään kisalavaa :(

Ja mitä on tää ruikutus siitä, että kiinnostus lajia kohtaan on kasvanut ja sitä myöden myös kisailijamäärät? Eikö se ole hyvä asia???? Hä? Onhan se varmasti totta, että esimerkiksi bikinipuolella tilanne on suorastaan räjähtänyt, mutta so what? Niistähän just saadaan hyvät karkelot aikaan, kun on porukkaa :) Ehkä se on sellaista katkeran suloista avautumista, jos itse on käynyt useamman kisan läpi saavuttamatta sitä kirkkainta mitalia ja sitten tulee keltanokka kilpailuihin ja pokkaa heti ensimmäisissä kisoissaan voiton :D Mutta hei, tällaista tää on, ei kaikki voi voittaa ;) Itse toivoisin, että naisten fysiikkapuoli saataisiin kanssa kasvuun ja kisailijoita sinne lisää. Onhan se tylsää, jos ei ole mitä katsella :)

Pumppaa pumppaa, kohti lavaa tie käy :) Hyvä Eini!

Itse keskityn tällä hetkellä kannustamaan tämän syksyn kilpailijoita ja pidän kirkkaana mielessä omat tavoitteeni tulevaisuuden suhteen. Nyt on aika kasvattaa kokoa ja korjata heikkouksia. Itse asiassa tämä vaihe tässä harrastuksessa ei ole ollenkaan pöllömpää :)

Herkkuhetki :)
Tiskipäivä :D
Ja ilmeellä eteenpäin :)

Eilen tuli treenailtua TAKAREIDET, eli niin sanotusti takalisto :D Olihan taas kovaa vääntämistä salilla. Kyllä siinä jokunen hikipisara tuli taas kylvettyä salin lattioille, mutta tänäänpä tuntee taas tehneensä. Hyvässä treeniseurassa on mukava jumpata ;)

Semmoisia ajatuksia näin viikon alkuun. Ei muuta kuin rinta rottingilla kohti tulevaa. Ja jännityksellä odottamaan tulevia kisoja :) Jei!

HEI NY!