TREENIT VALMENTAJAN KANSSA :)

ERITTÄIN HYVÄÄ MYÖHÄISILTAA ! Täällä erittäin iloinen bodari kirjoittelee. Tein tänään matkan Helsinkiin TAAS, mähän oon ihan villiksi tullut. No juh, mutta siis tänään oli sovittuna treenit Sallan kanssa Solana fitness centerissä ;) Ja voi kuulkaas kuinka innoissani minä aina sinne kirmailen. Joka kerta olen aivan tohkeissani, odotan kuin kuuta nousevaa yhteistreenejämme. No nyt tulee tähän väkiseltäänkin muutaman kuukauden tauko, koska mun offkausi jatkuu tonne lokakuulle ja sitten alkaa, tattadaa, MUN KISADIEETTI! Kyllä, luitte aivan oikein, lokakuussa aletaan sitten kiristelemään kuntoa ja keväällä 2014 mä nousen lavalle :) Sallan sanoin ” Sä oot NIIN valmis keväällä kisaamaan, upaa työtä olet tehnyt!” Ette voi kuulkaa tietääkkään (tai no ehkä ne voivat, jotka ovat samat sanat valkultaan kuulleet) miten paljon tuo lämmitti mun mieltä. Ihan pikkasen (no aika paljon itseasiassa) tunsin ylpeyttä itsestäni, koska sain niin hyvää palautetta. No helvettiläinen, kyllä mä olen kuulkaas siskot rakkaat duunia tehnytkin. Tuumaakaan en ole antanut periksi, en treeneissä, en ruokailuissa. Salla selaili mun ruokapäiväkirjaa ja sanoi, että hyvältä näyttää, jatka samaan rataan vain. Voi että että että että mä olen niin iloinen. Tämä homma konkretisoituu päivä päivältä ja nyt kun todellakin on vihreä valo syttynyt, että kisoihin mennään, kunto ja fysiikka on sillä tasolla, että ei ole enää mitään syytä siirtää tätä unelmaa, niin en mä voi muuta kuin hymyillä :) Nyt jatkan vain samaa rataa, en ole enkä tule antamaan itselleni löysää, mä haluan olla just enkä melkein kovassa iskussa keväällä 2014.

TÄNÄÄN treenattiin Sallan kanssa rintaa ja ojentajia. Okei, voitte kuvitella, muo ei helpolla päästetty. On siistii kun treenaa toisen kanssa, sillä silloin voi ihan eri tavalla ottaa käyttöön erikoistekniikoita kun toinen voi tarvittaessa keventää yms. Sitä tuntee kuulkaas itsensä aika prinsessaksi kun on ammattilainen ohjaamassa ja näyttämässä miten homma skulaa. Itse halusin, että käydään vielä maastavetotekniikat läpitte, ihan varmuuden vuoksi. Halusin varmistuksen siihen, että duunaan ne todellakin oikein. Okkei, vähän korjattiin leveämmäksi mun haara-asentoa maastavedossa, mutta puolikkaassa ei ollut huomauttamista :) Eli kyllä mä jotain osaan ;) hihhei.

Tää menee nyt ihan jäätäväksi herutukseksi, mutta koittakaahan kestää. Treenin päätteeksi harjoittelimme vielä sitä hitsiläisen teekävelyä ja teimme nyt alustavan koreografian siihen, että tiedän mitä nyt sitten treenaan tässä tonne syksylle asti ;) Se on tultava selkäytimestä, siellä ei ole vara haahuilla, sehän on sanomattakin selvää. Mutta niinkuin Salla sanoi, niin olisi enemmän kuin typerää kusasta koko homma sillä, että menee ryssii lavalla :/ se on niin totta. Mä aijon treenaa nyt tätäkin niin paljon kuin mahdollista, kun vihdoinkin toivottavasti sisäistin tämän teekävelyn :) ja omistan ne aivan sairaaaaan mageet popotkin  :D

Kiitos Solana ja Salla. Päiväni kohokohta :)
Asiasta kukkaruukkuun, tällainen naama ilmestyy aina vessan oven rakoon, kun naksautan sähköhammasharjani pään itse laitteeseen :D Meidän pikku Pentti haluaa tulla kanssa hammaspesulle ja näin me teemmekin JOKA ilta :) Uskokaa tai älkää, se kannattaa, todellakin ja koira voi oppia pitämään siitä. Tässä todistusaineistoa :D
Nonnih, tätä kuvaa en saanut sitten kirveelläkään käännettyä oikein päin, joten koittakaa kestää tämäkin pieni ”virhe” :D Mutta kerrasta oppineena kävin hakee itselleni lipun syksyn kisoihin. TÄLLÄ KERTAA se en ole ainakaan minä, joka jää lehdelle soittelemaan :) Hyvä hyvä!

Nyt mä olen tainnut sanottavani sanoa tälle illalle, joten toivottelen teille kaikille erittäin iloista loppuiltaa ja makoisia anaboliaunia :) Tästä taidan käydä itsekin kasvattelemaan lihaksiani kuhan saan iltamätöt naamaan. Adios!

13 vastausta artikkeliin ”TREENIT VALMENTAJAN KANSSA :)”

 • Jee, hyvä hehkutus! Ja Pentti :)
  Mikähän tässä sun blogin RSS feedissä on vikana, kun nää ilmestyy mun readeriin tosi pitkällä viiveellä ja joskus on jopa jäänyt tulematta. Nytkin näin tän postin facebookissa, eikä se ole vielä RSS readerissä ollenkaan. Muisssa blogeissa en ole huomannut samaa ongelmaa. Voisko syynä olla jotenkin toi sun kellonaika? Kun tässä postissa lukee time stampissa klo 12:03, mutta tuskin olet siihen aikaan tätä postannut?

  • Nyt en osaa sanoa mistähän voisi johtua. Enpä ole kellonaikaan kiinnittänytkään huomiota, hmmm…Tosiaan, tuon päivityksen kirjoitin kyllä lähempänä kymmentä illalla muistaakseni :o

   Pentti on kyllä liikkis poika. Ajatella, että sekin alkaa olemaan seniori viiden vuoden iässään :/ niin on harmaaksi käynyt herran naamakin.

 • Heruta menemään vain Nainen! Mahtavuutta kerrassaan, kyllä se tinkimätön työ tuottaa tulosta, jatkat sammaa rattaa, tsemiä!! Tuliko syöminkeihin muutoksia, saitko lissää sitä hiilua koneeseen? ;)

  • Ja tinkimätön työ jatkuu aivan varmasti tästäkin eteenpäin :) Ruokavalio saapi pysyä aika lailla ennallaan. Ei ollut Sallalla huomauttamista siitä. Vein mun ruokapäiväkirjan mukanani :D Oli näyttää dataa :)

  • Nyt mun täytyy Kerttu rehellisesti myöntää, että mä en tod tiiä tarkkoja kalorimääriä tai hiilarigrammoja. Syön aika tavalla vapaasti sen ruokarungon mukaan minkä valmentaja (Salla) on mulle duunannut. Käytän niitä raaka-aineita mitä on suositeltu. Aika simppeliä sapuskaa ja aika tavalla paljon. Voisin tietty itse laskeskella vähän ihan mielenkiinnosta ;) Painoa ja peilikuvaa tarkkaillen oon syönyt tyytyväisenä kuin pieni possu konsanaan :D

  • Eli puntari esiin ja katsomaan kuinka paljon sitä mättöö sinne nassuun menee. Mulla on jonkinmoinen käry noista määristä, siis ruokagrammamääristä, koska olen vetänyt sellaisen ns. harjoitteludieetin, jolloin tutustutin itseni tähän ”punnitse jokainen suupalasi” hommaan. Voin näin raa´asti tästä heittää, että vihanneksia menee ihan varmasti vähintään joku puoli 700g päivässä, muutama ruisleipä, maitotuotteita aikasta paljon (rahkaa, jogurttia, maitoa), marjoja ja hedelmiä jokunen sata gramma päivässä. Pastaa/riisiä/ tms. tulee syötyä ehkä noin 50g :o hmmm… ja nyt se puntari ja katotaan kuinka paljon mun karkea arvio kusahtaa todellisuudesta :D :D :D

  • Joo no ei siinä sitte tuu ku joku 2000 reilu, ku riisi-pasta-puuro nuin pieniä.. :)

 • Päivi sie niin rulaat! <3 Oot aivan mahtava, ja innolla jään seuraamaan siun kisaprojektia. Jesjesjes!!

  • Kiitos Anna! Kyllä täällä annetaan palaa :) ja kaikkien tsempit saa mut entistä innostuneemmaksi :) Kiitos siis kaikille!

Kommentointi on suljettu.