Treffit valkun kanssa ja uutta ohjelmaa, jeih!

Iltaapa iltaa. Täällä sitä taasen ollaan. EILENHÄN mulla oli tapaaminen valmentajani Salla Kaurasen kanssa :) Hakaniemen Solanassa. Tapaamisessa suunniteltiin tulevaa kisadiettiä, tsekattiin kunto, poseerauksia ja sain uuden ohjelman. Paljon tuli jutusteltua ja tapaamisesta jäi tosi hyvä ja rohkaistunut mieli :) Sain jälleen kehuja mun selästä, sinne on kuulema tullut lisää lihaa jälleen ja sitä Salla ihmetteli, että miten se voi olla mahdollista :) No kyllähän tässä on tahkottukin, että ihan kiva jos se jossain näkyy.

Kunto on tällä hetkellä sen verran siisti, että meitsille vedetään vaivaisen 23 viikon dietti :D Haha. Salla on jo suunnitellut mulle diettiä, mutta en saanut sitä vielä ;) Nyt kerään viikon ajalta kaikki ylös grammalleen mitä suuhuni lykkään ja sen pohjalta Salla laskee mulle dietin aloitus kalorit. Dietillä ei tule olemaan ns. herkkupäiviä, eli tunnetaan myös vapaan syömisen päivinä. Tankkausta tulee kyllä, mutta mitään herkkuja on kuulema turha vinkua :D Että hyvästi vaan kaikki namuset ;) haha. Tarkalleen ottaen dietti pyöräytetään käyntiin 4.11 :) jei.

Tänään duunasin istumaannousuja tässä keskiaikaiselta kidutusvälineeltä näyttävässä penkissä :D hihi. Oikein hyvä tuntuma kyllä löyty, ei huono, ei ollenkaan!

Nyt alan ottamaan aerobista pikku hiljaa mukaan treeniin. Kun dietti alkaa, aerobista tulee aluksi olemaan noin kolme kertaa viikkoon. No jokainen lajin harrastaja tietää kuinka paljon sitä voi parhaimmillaan olla, parikin kertaa päivään ja siihen vielä punttitreenit päälle. Kyllä laardi, toivottavasti, palaa ;) Mun bestis Mari-Anne on luvannut sponssaa mulle kuntopyörän, olet rakas ;) Kuntopyörä tosin tulee asumaan mun luokse vain kisakaudeksi ja pääsee takaisin kotiinsa kisojen jälkeen. Näin on suunniteltu. Sopii mulle erittäin hyvin, koska mä en niinkään diggaa kuntoilulaitteista kotonani. Okei, kahvakuula, käsipainot ja sellaista löytyy, mut mitään laitteita ei sen kummemmin. Ne vie tilaa ja no… en mä niitä tänne halua. Mut tää on ihan loistavaa, että saan pyörän ystävältäni :) Yeppee! Kaikki apu ja tuki on nyt enemmän kuin tarpeen :)

Salla lupaili sponssaa mulle käyttöoikeuden heidän salilleen ja olen siitäkin edusta todella otettu. Vaihtelu virkistää kummasti kun saman salin naamat ja vehkeet alkaa tympäsee. Sellaistakin joskus sattuu, eikä ihme, jos / kun hinkkaa viisi kertaa viikossa samalla salilla. Okei tällä hetkellä mä käyn jo kahdella salilla juuri tästä syystä, että on mukava käydä kattelemassa vähän muitakin naamoja ja vehkeitä. Tunnelma on kuitenkin niin eri aina eri saleilla :)

Jalkajumpan jälkeinen fiilis, uh. Ja vielä ois vatsoja tehtävänä :D Jei, me like!
Mun byro salin lattialla jälleen.
Kyllähän siellä reittä näkyy. Kunnon sukkahoususankari :D

TÄNÄÄN siis uutta settiä peliin. ETUREISITREENI SEKÄ VATSAT :)

ETUREIDET JA VATSA

-reisiojennus istuen, hitaasti, pidoilla, toimii!
-levee kyykky smithissä
-prässiä eri jalan leveyksillä
-bulgarialainen kyykky
-hack

-vatsat vastuksella
-istumaannousut
-peffan nostot

Ihan huippua tehdä taas uutta ohjelmaa. Olen aivan tohkeissani. Fiilis on katossa ja toivottavasti myös pysyy. Olen mielessäni kuitenkin käynyt läpi niitä tulevia huonojakin hetkiä. Miten niistä mennään yli, mitkä on mun voimavarat niinä päivinä. Olen iloinen ja onnellinen siitä, että tyttäreni on jo kuitenkin senkin verran iso, että hänestä on ihan oikeasti mulle jo apuakin. Mulla on tosi paljon tsemppareita. Mun rakkaat ystävät ovat jatkuvasti hengessä mukana. Olen myös suunnattoman kiitollinen ihan jokaiselle, joka jaksaa seurata mun projektia päivästä toiseen :) Olette juuri niitä voimavaroja mulle!

Bodypötikkä. Tästä se läski lähtee :D hahaa, onneksi sitä ei ole ylenpalttisen paljon, mutta ihan riittävästi kuitenkin ;) uh.
Ai kauhee :D näyttää ihan kuin olisin tiineenä :D haha.
Bodypötikkä oloasussaan. Voisko olla naisellisempi, saatika eroottisempi? No ei juuri vois :D

Nyt siis pikkuhiljaa aletaan asennoitumaan dietin aloitukseen. Ruokalistan siistiminen on jo alkanut ;) eli päivittäinen herkuttelu saapi jäädä taka-alalle nyt. En kuitenkaan aijo ihan askeettiseksi vetää tätä hommaa vielä tässä vaiheessa. Sallakin kehoitti vielä jatkamaan totuttuun tapaan, kuhan ei  paino nyt lähde tässä vaiheessa nousuun.

Karvakamuni Pentti. Hänkin saattaa joutua lenkkeilee mamman kanssa jossain vaiheessa ;)
Duunin sponsoroima vaaka :D tulee todellakin tarpeeseen. Huom huom, tämä on ollut mulla jo pitkään! Ja kuulkaa on ollut käytössä aijemminkin. Eli ihan uutta hommaa ei ole safkojen puntarointi ;)

Jokohan tässä oli teille ähkyksi asti asiaa. Ollaanhan taasen kuulolla :) Kiva että jaksatte olla kuulolla. Hei ny!