TREFFIT!

Antakaa mä arvaan, nyt on kaikki täällä lukemassa, että mitä mitä mitä, mitkä treffit :D Ihminenhän on utelias eläin, ehkä vähän turhankin toisinaan. Joskus vois vähemmänkin asiat kiinnostaa.

No mutta, mullahan on niin kutsuttu totaalisen levon viikko meneillään ennenkuin kisadieetti oikeesti pyörähtää käyntiin ensi viikon maanantaina. Uuuuuuuu! Rumpujen pärinää ;) Tänään sain valmentajaltani tulevan kisadieettini kolme ensimmäistä viikkoa ja hei, mä voin kertoa teille, ystävät kalliit, mä saan syödä, hyvin. Kiitos, ei tarvitse nälkää nähdä ;) ja ruoka-aineetkin on aika pitkälti sitä mitä mättään muutenkin kitusiini ;) Että tuttua huttua tavallaan.

Totaalisen levon viikkoon on toki mahtunut näitä käyntejä ”turistina” salilla. Tänään oli kyllä jo niin kovat vierotusoireet puntista, että ennen venyttelytuntia mun oli ihan pakko käydä vähän pumppaa olkapäitä, hauista ja etureisiä ;) Kylläpä teki hyvää, jos ei muuten, niin pääkopalle. No kyllä vaan se tuntuma löyty mukavasti sinne lihaksiinkin. Pientä poseerausta otin vielä lopuksi.

-viparit sivulle
-pystypunnerrus laitteessa
-viparit eteen taljassa
-hk taljassa
-etureidet istuen jalka kerrallaan
-etureidet istuen molemmat jalat kerrallaan
-yhden käden viparit taljassa 

Siinä taisi olla mun tämän päivän pumppailusetti. Sarjat oli pitkiä, painot kevyitä.

Osallistuin tänäänkin Venytellen vetreäksi tunnille. No puoli tuntiahan se kestää, mutta oli kyllä taas niin hyvä fiilis sen jälkeen. Venyttelyn jälkeen tein vielä vähän kuminauhajumppaa mun kiertäjäkalvosimille. Nyt on satsattava ajatusta tähän lihashuoltoonkin ihan urakalla!!!

Ja ne TREFFIT jotka siis kaikkia niin kovin paljon tässä postauksessa vissiin kiinnosti, oli … täytyy nyt tuottaa teille ehkä pienimuotoinen pettymys, mummin kanssa :D Haaha! Mummi käy samalla salilla kuin minäkin ja vaihdoimme lennossa vähän tavaraa. Meiän pikku emäntä lahjoitti mummille lainaan vähän Halloween rekvisiittaa ja musiikkia (mummi työskentelee lasten parissa ja tarvitsi hieman materiaalia huomisiin Halloween kemuihin :) ). Minä sain mummilta kasan lehtiä luettavaksi ja suklaa kahvia :) Mummi kun viisaasti ajatteli, että en mä saa kuitenkaan dieetillä herkutella (enkö????) niin hän osti suklaakahvia pahan päivän varalle. Vaan minähän keitin jo heti tuosta kahvit itselleni. Ylläri!
Salilta nappasin mukaan ehkä parhaimpia proteiinipatukoita ever! Nam nam! Näitä nyt vielä tällä viikolla, sit sanotaan hyvästi näillekin :/
Joku saattoi jo ehkä edellisistä kuvista huomatakin, että mä olen jälleen hieman parturoinut itseeni. Kyllä vaan, sivut lyhyeksi, siis LYHYEKSI, jälleen ihan koneella ja kattokaas, nyt on kuningasidea syntynyt pitkistä pulareista. Joo-o, olen ajatellut kasvattaa sellaiset… no pitkät pularit :D Katsotaan kuinka pitkälle tämä innostus kantaa.
… ja vastaava näkymä toiselta sivulta.
Ja koska muo ei ole luotu vain olemaan, on kotona syntynyt villasukka poikineen :) Kyllä vaan, minä kudon!

Semmonen päivä siis tänään noin suurin piirtein. Työasioitakin olen saanut vietyä ehkä askelen eteenpäin. Katsotaan nyt. En siitä tässä sen enempää, mutta saattaapi olla että muutoksen tuulet puhaltelevat EHKÄ työrintamalla tulevaisuudessa :) Hope so! HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”TREFFIT!”

 • Sullahan vaihtuu kampaus vielä nopeemmin kuin meikäläisellä!
  Mä oon ihastellut tollasia sivu-siilejä ja pohtinut, sopisko se mulle vai ei… En oo vielä päättänyt. Mutta sulle sopii ehdottomasti!

  • Juu lyhyiden hiusten yksi hyvä puoli on se, että siinä pystyy vaihtelemaan aika taajaan tahtiin tyyliä :) tykkään!

   Sullahan on ollut lyhyet hiukset ja ne kyllä sopi sulle hyvin :) ja sivusiilihän on nyt tooooosi muodikasta ja voihan sitä ajaa vain toisen sivun ;)

   Kiitos kiitos, hieman jännitystä näihin kampausmuutoksiin tuo se, että lähes poikkeuksetta leikkaan hiukseni itse :D

Kommentointi on suljettu.