Trimmailua

Nonnih, tulihan sitä tänään tehtyä ”töitäkin” vaikka lomalla ollaan :) Koiraneiti sai uuden kampauksen jälleen, kuten kuvasta näkyy. Tuommoiseen menee aikaa noin puolitoista tuntia. Riippuu vähän mikä on turkin kunto, kun tulevat trimmattavaksi. Yleensähän näillä mun vakkareilla on ihan siisti kunto, ei siinä valittamista ole. Joskus sitten saattaa olla kotosalla vähän äkseerausta, lähinnä pikku neidillä on usein aika paljonkin asiaa aina silloin kun minä yritän keskittyä trimmaamiseen :D Tänään tytöllä olikin kaveri täällä, joten heillä oli ihan omat jutut :)

Nyt on kädet vähän rakoilla tuosta turkin laittamisesta. Se on joka kerta, aina tulee rakko tai pari, ei sille mahda mitään. Joskus yritän teipata käsiäni niin, että välttyisin rakoilta, mutta aina niitä tulee siitäkin huolimatta. Työn varjopuolia :D Pidän kuitenkin tuosta hommasta. Se on ihan kivaa puuhastelua. Mun trimmit kun ovat aika hyväkäytöksisiä, olen ne itse koulinut pennusta asti :) Niiden kanssa on kiva puuhailla. Tämäkin koiraneiti sai kymmeniä suukkoja nenulleen… se on niin ihana :)

Lepopäivä on pidetty, niinkuin oli tarkoituskin. On ollut ihan kiva puuhastella kotosalla. Katsoa tyttöjen leikkiä, tehdä niille välipalaa ja ruokaa :) Oikeesti, aivan mahtava ”päiväni kotiäitinä” päivä takana :) On ne niin isoja likkoja jo. Olen kyllä tosi tosi tosi iloinen, että tytöllä on jo tässä vaiheessa tuollaisia bestiksiä, joiden kanssa leikki sujuu. Mitään ongelmia ei ollut koko päivänä, vaikka useampi tunti tässä meillä vierähti! Vasta kuuden jälkeen kaveri lähti kotiin, kun hänen äitinsä tuli noutamaan kotimatkalla. Hän oli tulossa ratsastamasta.

Puoliskolla sitten työpäivä venähti. Nämä perjantait on hänellä aina tällaisia, ainakin nyt toistaiseksi. Tuossa puoli ysin aikaa kun hän vihdoin kotiutui, lähdettiin viemään omia koiria lenkille. Piipahdettiin leffavuokraamoon ja pidetään kuinka ollakaan, leffailtaa. Huomenna ois tarkoitus sitten suunnata sinne anoppilaan tekee niitä puutöitä, jes. Sitä ennen menemme kuitenkin salille, ainakin minä menen. Puoliskosta ei vielä tiedä kun tuo käsi vaivaa, mutta mä olen sitä mieltä, että hän voi tehdä paljon muutakin kuin käsitreeniä, joten ei se mun mielestä ole mikään täydellinen este salille menoon.

Semmosta. Mukavaa perjantai iltaa kaikille!