Triplasarjaa :)

Täällä sitä jälleen ollaan. Lauantai on ehtinyt jo iltapuolelle. Telkkarissa pyörii, kuinka ollakaan, Suomi-Jenkki pronssimatsi. Miten sen voisi passata? No ei mitenkään! Olemme tärkeiden asioiden äärellä.

Perussettii. Tietokone, telkkari… ja ennen kaikkea Shotsin kisat :) Juu kyllä! Joka päivä!

Mutta on tähän päivään toki mahtunut muutakin kuin vain penkkiurheilua. Aamullahan mä heräsin jälleen kukonlaulun aikaan :D Niin tää rytmi on kääntynyt. Täällä mennään nukkumaan yhdeksän kymmenen välillä illalla ja ylös noustaan kuudelta. Ei pöllömpää. Päivän saa käytettyä hyvin tehokkaasti kun on aikaa. Eli taakse ovat jääneet ne ajat kun minä nukkua pössötin helposti vaikka puoleen päivään, jos siihen oli mahdollisuus. Näin se dieetti vaikuttaa, ainakin muhun :) Nukun kuitenkin yöni hyvin, eli unen kanssa ei ole ongelmia. Kun illalla sänkyyn menen, saan unenpäästä kiinni lähes välittömästi. Se ei ole ollut mulle itse asiassa koskaan ongelma. Mulla on jokseenkin hyvät unenlahjat ;)

Sää ei ole totta tosiaan tänään suosinut meitä täällä etelässä ainakaan. Mutta se ei estänyt muo hyppäämästä fillarin päälle ja polkasemasta salille. Mä en oikein tiedä miten pääsi käymään niin, että yllätys oli aikamoinen, kun otin treeniohjelman esille. Mitä ihmettä, mä olin vetässyt kierron loppuun ja edessä oli triplasarjakierto :o No en ollut valmistautunut siihen henkisesti ;) juu kyllä, treeni vaatii myös henkistä valmistautumista. Joskus jopa teen mielikuvaharjoituksia tulevasta treenistä. Mä en mene koskaan soitellen sotaan, mutta tänään kävi semisti niin :D Aluksi mietin, että unohdan triplasarjat tältä päivältä, mutta tulin toisiin aatoksiin, kun totesin, että salin puolella ei ainakaan ollut ruuhkaa. Triplasarjoja tehdessähän täytyy olla hieman itsekäs, kun joutuu niin sanotusti varaamaan hieman tilaa ja ehkä laitteitakin / painoja itselleen. No tänään se ei koitunut ongelmaksi. Ainakaan en huomannut mitään paheksuvia katseita selkäni takana. Tosin olen kyllä niin omissa maailmoissani treenatessani, että tuskin olisin huomannutkaan jos pahaasilmää olisi luotu mun suuntaan :D Eli kiitos ja anteeksi jälleen kanssatreenaajat :)

Siinähän se bodypallero poseeraa. Oikein kunnon pumpin sain aikaiseksi. Olin suorastaan liekeissä tänään. Innostuin ihan tosissani näistä triplasarjoista. En olisi malttanut lopettaa :D

TÄNÄÄN oli vuorossaan OLKAPÄÄ JA RINTATREENI TRIPLASARJOIN. Mulla on tähän triplasarjasettiin ihan oma ohjelmansa ;) siis valmentajan tekemä kuitenkin, ei siis oma rustaus :D hih.

– pystypunnerrus smith 3×10

– viparit sivulle kp
– pystypunnerrus kp
– pystysoutu smith levee ote
(tämä siis triplasarjana!)

– tasapenkki kp
– ristikkäistalja
– vinopena kp
(triplasarjasetti)

– pullover kp.

– ristikkäistaljassa pumppia huippusupistuksin
– vielä vähän pystysoutua ;) ja olkapäille pumppia kp. pitkiä sarjoja

– lopuksi corea ja posetreeniä kun kerran tilaa oli :)

Tänäänkin oli sitä tarvittavaa tekemisen meininkiä.  Kaikki peliin, focus kisoissa. Focus kiristyvässä kunnossa. Nyt tehdään kaikki mitä tehtävissä on! 
Ihan kivastihan ne tassut otti osumaa :)

Lopuksi vielä rullailin, nauttien. Jalkoja ja selkää :)  ja pakolliset lopputsufeet, palari ja pähkinät aulassa. Ah sitä olotilaa :) Kyllä, on myönnettävä, olen endorfiinikoukussa :D 

No mutta mitä ihmettä. Sen lisäksi, että levittäydyin puntin puolella, niin levittäydyin myös pukuhuoneessa. Varasin itselleni kaksi kaappia. Jaa niin miksi, no ihan siksi, että mun vaatteet oli ihan läpimärät, enkä todella halunnut tunkea niitä yhteen pieneen kaappiin. Vielä treenin päätteeksi kuivattelin mun ulkohousut föönillä :D hih. Mutta ois kyllä ollut aika kenkku vetää märät housut jalkaan, yök :p Onneksi ei ollut kaapeistakaan pulaa, joten en tuntenut suurta pistoa sydämessäni.
Lueskelin siinä sitten kahvitellessani Kotilääkäri lehteä. Mitäs sieltä löytyikään? Tuttu nassu :) Meidän salin henkilökuntaa kertomassa Fustrasta ja sen terveysvaikutteista. Olen itse ollut parilla Fustra tunnilla (olen siitä täällä kertonutkin) ja kyllä mä tykkään, että se varmasti toimii, mutta vaatinee kyllä sen ohjaajan siihen mukaan. Itse kyllä poimin joitakin juttuja niistä tunneista mitä kävin kokeilemassa. Kyllä siellä paljon on hyviä pointteja :) Lukaskaapa tuo artikkeli :)
Foreverillä on oltu koko kisojen ajan hengessä mukana ja ollaan edelleen. Suomen liput on esillä edelleen :) Sunnuntainahan (eli huomenna, oho) tää lysti sitten vissiin loppuu :/ No niin loppuu mun lomakin, että sinänsä ei kauheesti harmita :D

No mutta summasummarum, takana oikein ihana lauantai ja tällä hetkellä näyttäis olevan hyvin pullat uunissa myös pronssimatsissa, joten toivotaan että Suomi kestää loppuun asti :) Jatkamme pelin fiilistelyä naamakirjan puolella :D

Ollaan kuulolla. Huomenna taas runttaamaan salille rautaa ;)

HEI NY!