TUOMIO

No jah, tässä sitä nyt istutaan, eipä ole hurraamista. Mulla on ollut tätä ikävää särkyä kyljessä ja noh, hartiassa, vasemmalla puolella, kuten ennenkin :( Eilen ajeltiin kauheessa kelissä Loimaalle ja takasin. Kipu vaan paheni päivän mittaan iltaa kohden. Illalla en tiennyt miten päin olisin sohvalla ollut, mikään asento ei tuntunut hyvältä. Ei auttanut kuin turvautua taas kunnon kipulääkeisiin ja mennä nukkumaan. Silti yöllä heräilin pyörimään, vaikkei kipu nyt kovin kova enää noiden douppien jälkeen ollut. Tänään oli sitten pakko nöyrtyä ja mennä päivystykseen. Okkei, viisainta olisi ollut valita yksityinen, mut jotenkin sitä toivoisi veronmaksajana saavansa terveyspalveluja myös kunnallisesta. Noh, joo, saahan sitä, jos on valmis venaamaan vuoroaan neljä tuntia tai enemmän :o Mä istuin tuolla aika tarkkaan kolme ja puoli tuntia. Alkoi jo usko mennä. Muutaman kerran kävi mielessä, että lähden himaan… mut sitten sitkistelin, kun kerran olin sinne mennyt. Särky oli tosi kova jo loppuvaiheessa. En ladannut mitään kipulääkettä aamusta… menin sellaisena kuin olin. No en tiiä oliko sekään ihan fiksu valinta. Lääkärissä ei sitten nokka tuhissut kauaa. Niinhän siinä kävi, kuten olettaa saattaa, kipulääkereseptin kanssa kotiin ja viikon pakkolepo. Joo, että silleen. Diagnoosi avoin, kaikki hiusmurtumasta, lihasrevähdykseen ja siltä väliltä mahdollista. Lääkäri ei osannut sanoa :o Ylläri. No itse tiedän sen, että hartia on ihan salettiin lihaksista johtuva ongelma. Voi siellä taas joku hermokin olla pinteessä, kun särky säteilee käteen asti, ihan sormenpäihin. Mutta toi kylki. Se on mullekin iso kysymysmerkki. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut tällaista. Vituttaa, suoraan sanottuna vituttaa ihan vitusti näin kauniisti ilmaistuna. No ei se auta. Nyt pitäs meikäläisen sit malttaa… mut jo nyt suunnittelen, että jalkajumppaa voin ehkä tehdä :o… Lääkäri kyllä sanoi, että pysy nyt poissa sieltä salilta :o mmm… niin… no katotaan. Ehkä huominen vielä ja katson mikä on tilanne. Yläkroppaa ei kyl kehtaa jumpata nyt… Venytellä vois tietty… no… katotaan.

Tämmöstä siis tänne, ei juuri hurraamista, mut en nyt jaksa liikaa valittaa. Voishan asiat huonomminkin olla. Mitään kovin vakavaa tuskin on meneillään. Vituttaa vaan se, että tuo hartia ongelma tuntuu olevan enemmän tai vähemmän uusiva juttu. Ois niinku vähän pakko kohta keksiä, että mistä se tulee???? No nyt ei auta kuin chillaa hetki.

3 vastausta artikkeliin ”TUOMIO”

  • Koitapa kuvitella, miten muistelet tätä aikaa viiden vuoden kuluttua… Muistatko edes enää viikon tai kahden pakkolepoa, jonka jälkeen olit terve ja jatkoit treenejä? Entä muistatko sitä, jos treenaat kiellosta huolimatta ja seurauksena tulee jotain vakavampaa?
    Mä en ainakaan muista edes vuoden takaisia flunssataukoja, vaikka ne silloin tuntui kamalalta ;)

  • Harmittaa varmasti! Mutta yritä ottaa se niin, että ei se viikon lepo pidemmällä aikavälillä näy missään, paitsi korkeintaan positiivisessa mielessä kun tulee kerrankin pidettyä kunnollinen ”kevyt viikko”. Keskityt nyt vaan lepoon ja lihashuoltoon, ja sitten parantuneilla paikoilla pääset vääntämään taas sikakovaa reeniä!! :)

Kommentointi on suljettu.