Uhhuh

Nonnih, johan on päivä taas pulkassa. Tiedossa koti-ilta. Tuo kuva on siltä reissulta kun oltiin J:n kanssa hotlassa, eli ei tän päivän materiaalia ;) Mutta kuvaa tätä iltaa varmaan oikein hyvin, eli lööbailua himassa :)

No ei mun ura julkisuudessa auennutkaan vielä tänään, hö :o :D Toisaalta, oli kyllä niin tönkön näköstä porukkaa, no mitä nyt YLEltä voi kuvitella muuta ;) että en olisi kyllä varmaan oikein soveltunutkaan heidän lähetykseensä. Parempi siis että pysyttelin taka-alalla :D No ei vaan, onhan se loppu viimein hauska ehkä nähdä…jos jaksaa tai ylipäätään muistaa, millainen siitä sitten tuli. Toisaalta ERITTÄIN harvoin katson ylipäätään ylen kanavia, joten voipi olla, että mulla on jotain parempaakin tekemistä ensi viikon torstaina kello kahdeksan illalla :DDDD buoh!

Hauskaa oli töissä. Herätin huvitusta pökkelöjaloillani, voin kertoa että eilisen jumpan seurauksena on hieman jalat kipeet. Mutta lihaskipu on jees.

Viime yönä nukuin aikasta huonosti. Aamulla kun lähetin tyttöä kouluun, nukahdin hänen sänkyynsä. Siitä mä sitten heräsin puoli kybältä :o ohhoh. Duunimatkalla jouduin käydä antamassa broidille virtaa autoon, sillä oli akku simahtanut. Onneksi sentään jollain on liukuvat työajat, sillä broidilla olisi alkanut duunivuoro aamu kahdeksalta ja mä kävin antaa sille virtaa vähän ennen yhtä päivällä :D Siitä se sitten lähti töihin, että näin IT alalla, ei oo niin justiinsa ;)

Me varmaan aletaan syynää leffaa joka jäi eilen meiltä kesken, ihan sen vuoksi, että minä aloin nukkumaan kesken leffan :O ylläri. Eli näin. Mutta oikein hauskaa viikon vaihdetta kaikille, ehkä palaan tässä vielä. Huomenna olis tarkoitus eksyä taas salille, katsotaan.