Uusia tuulia ja kujeita!

Huomenta jokaiseen kotiin, tai no missä nyt sitten olettekin ja päivää, iltapäivää, iltaa, milloin nyt sitten luettekin tätä :D Mutta täällä mennään perjantai aamua. Tankkauspäivä. Eilen vielä pohdin, että pidänkö sittenkään tänään tankkauspäivää :o Tankkauspäivä on hyvä asettaa lepopäivälle ja jos vielä sattuisi niin hyvin, ettei ole edes töitä, niin aina parempi. No nyt mulle sattui sellainen päivä, mutta polte olisi ollut kova myös salille, kun ei tarvitse töihinkään mennä. Sen sijaan menen huomenna töihin ja niin ikään kyllä sitten myös salille. Ehkä mä kestän tämän päivän jotenkinpäin :D On elämä rankkaa, on se!!! :D

Sitten PÄIVIN KOKEILEVAAN KEITTIÖÖN! Eli ihan kuin vahingossa keksin itselleni uuden herkun. Hommahan meni osapuilleen näin, olin pakannut itselleni ihan muuta tarkoitusta varten kanelia ja makeutusainetta pieneen rasiaan. Käytän tuota rasiaa myös pähkinöideni kuljettamiseen. No kun seuraavan kerran piti pähkinät ottaa mukaan, niin nakkasin ne vain kanelin sekaan :) Yllätyksekseni huomasin, et hitsi, täähän on aika jeesh :) Mietin, että miten saisin kanelin tarttumaan paremmin pähkinän pintaan ja siitä se ajatus sitten lähti :D Eli ei kun pyöräyttämään pähkinät ensin nestemäisessä makeutusaineessa ja sen jälkeen kaneliin ja herkku on valmis!!!! Suosittelen! Niin simppeliä ja hyvää. Minähän en tuota herkkua saa nautiskella kuin vaivaiset 20g päivässä, toistaiseksi, mutta muut herkkusuut, vaihtakaa ne kaupasta jo valmiiksi kuorrutetut pähkinänne tähän hieman terveellisempään versioon :) Wink wink!

VALMIS! JA HYVÄÄ ON! Aikaa meni ehkä minuutti :D

Uutta kokeilua on myös ollut puntin puolella :) Olen tässä jo jonkin postauksen verran hehkutellut, että kohta pääsen uuden ohjelman kimppuun ja totta tosiaan, keskiviikkona se päivä sitten koitti :) Wuhuu, yläfemmat sille! Innokkaimmat fanini (hih, eli terkut Sentulle!) ovat jo kuumotelleetkin, että kerro mitä uutta, joten tässä sitä nyt tulee.  Ohjelmassa on jako nyt kuuteen, eli ihanne olisi, että treenaan 3 päivää aina putkeen, lepo, kolme treenii, lepo jne. Tulossa on myös triplasarjaviikko, mutta palataan siihen sitten kun sen aika on :) Tällä hetkellä vedän suoria sarjoja huippusupistuksin ja kuulkaa, ai että ai että ai että on hienoo :) Tämän lisäksi kun kiertoon tulee lepoviikko, se todella on lepoviikko, eli mun pitäisi olla neljä (4) päivää poissa salilta, siis neljä päivää… neljä päiväääääää! Mie romahan! :D Ja mukana on myös vanhaa tuttua juttua, eli restpausea ja volyymiä. Ei kun lihatalkoot jatkukoon ;)

KESKIVIIKKONA vedin OLKAPÄÄ-RINTATREENIN

(hs=huippusupistus)

-pystypunnerrus smith
-viparit sivulle hs.
-pystypunnerrus kp.
-yhden käden pystysoutu, otin myös smithissä normi pystysoutua hs.
-ristikkäistalja hs.
-lattiapenkki
-levitykset vinopenkistä
-lopuksi viimeistelin itseni penkillä smithissä failureen asti :D
+ corea!

 


TORSTAINA vetäsin SELKÄ- TAKAOLAT- HAUISTREENIN

-ylätalja levee hs.
-ylätalja köydellä hs.
-pullover köydellä taljassa hs. 
-1 käden alatalja hs.
-takaolat laite hs.
-hammersoutu 1 käsi kerrallaan hs. 
-pilarihk.
-1 käden hk. hs.  

+ corea päälle, tiättyyyyy!

Ja siellä nyt tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivat, että uutta tyyliä on tullut kehiin, kuten esimerkiksi tuo ylätalja köydellä, pullover köydellä taljassa ja pilarihauiskääntö. Ja tuo pilarihauiskääntöhän tarkoittaa sitä, että olet selkä seinää vasten, joten koko liike tulee haukkareille, yhtään apua ei oteta heijaamalla, vatkaamalla tai millään muullakaan brutaalimmalla tyylillä. Juh, kyllä siinä nainen nöyrtyy painojensa edessä. Testatkaa :D

Keskiviikon palkkarina toimikin sitten prodejuoma ja nämä mun vallan mainiot kanelimaapähkinäni. Nam nam! Kyllä taas bodarin mieli oli niin iloinen :)

Keskiviikkona muo odotteli kotona myös kaksi nuorta neitiä, joille tuli loihtia jotain kivaa, hyvää, ravitsevaa natusteltavaa ennen partiota. Hmmm. Mitä tekee äiti, Putouksen carbonaarakset mielessään kulkee kaupan käytäviä ja niin, ajatus siis siitä :D Hih.

Neitokaisille pastaa, kanaa ja kylkeen sitten kurkkua ja tomaattia :) Pastan keitin kasaan kermassa, lisäsin sipulijauhetta ja hieman currya :) Tytöt kiittelivät, että hyvää oli!!! Minähän kun en voi maistella, niinkuin kunnon kokit tekisivät, näitä ruokia teon aikana, niin mun pitää vain luottaa mun mututuntumaan maustamisenkin suhteen. Ainakin nämä annokset saivat tytöiltä täyden kympin :) Hyvä äiti pisteet siis kotiin! :D
Masut täyteen ja sitten yhdessä lenkitellen partioon :)

Ja jos nyt joku erehtyy luulemaan, että mä täällä makaan lepo- ja tankkauspäivän kunniaksi ketarat oikosena sohvalla jonkun syöttäessä mulle viinirypäleitä, niin wrooooooong. Tämä päivä tehdään kotitöitä ja huolletaan lihaksia, eli rullaati rullaati rullaati rei :) Aamu alkoi jo pyykin ripustamisella, tiskikone jyllää täysii, vessa odottaa pesijäänsä, imuri on valmiudessa ja semmosta kivaa perjantaita. Iltasella sitten tytön saattelua kuvaamataidonkerhoon ja taidanpa jäädä kuluttamaan aikaa ostoskeskukseen siksi aikaa :) Mukava, tavallisen arkinen päivä. Ei valittamista. No okei, jos nyt jostain pitää valittaa, niin siitä, että huomiset Tiinan posetreenit jäävät osaltani väliin, koska mä olen töissä! Wäääää! Mutta kaikkea ei voi saada ;) Ollaan kuulolla.

HEI NY!