Uutta ohjelmaa pukkaa

Jee vihdoin oli kolahtanut s-postiin valmentajalta uusi ohjelma. Tämä nykyinen on nelijakoinen ja wääää, mä en kyl tiiä miten pystyn elää, jos treenejä on ”vaan” neljä kertaa viikossa :o Ehkä sitten on joku kevyempi jumppailupäivä se viides ;) haha…aerobista tms. Nooooh, kattellaan miten lähtee pyörii. Mä oon niin tottunut tähän viisi kertaa viikossa salilla ja piste!

Aamu alkaa mukavasti tällä setillä. Puuro on tullut jäädäkseen mun viikonloppuaamiaisiin :) nams! (kaverin mielestä tää näytti oksennukselta, kiva kiitti hei!)
Lounas!

Tänään mä olin taas vähän rebel :D Haha, pienen suostuttelun jälkeen lähdin kaverin kanssa Rajasaareen kera koirien. No mikäs siellä. Kaunis sää, hitsin kylmä tuuli vaan. Kivaahan se oli. Koirat nautti, se on tärkeintä. Mä siis ”uhrauduin” :D ja siirsin mun treenin iltaan ;) Kyllä mäkin osaan joskus joustaa ja vähän ravisuttaa mun rutiineja. Viikonloppusinhan mun treeni yleensä ajoittuu aamupäivään taikka päivään, mutta nyt olin sitten salilla vasta viiden jälkeen :o No ainakin sain treenailla aikalailla rauhassa, ei ollut ryysistä ei. Vissiin moni muu tekee jotain ihan muuta lauantai iltaisin kun jumppaa :D Näemmä myös perjantai iltasin, koska eilenkin oli hyvin hyvin väljää salilla. Voi autuus! :)

Tänään kyllä näin ehkä elämäni ensimmäisen kerran salilla liikkeen joka lähinnä muistutti jalkaansa nostavaa koiraa :D Okei, likka treenasi selkeesti ulkoreittä ja pakaraa siinä liikkeessä, mutta ihan hieman karehti hymy huulille kun katsoin sitä menoa :D Ja hei ENNENKUIN taas joku siellä hiiltyy, tiedän, että itsekin varmaan toisinaan muistutan lähinnä apinaa ilmeineni, joten ihan sama, saa mullekin nauraa :D Niin kait se on, että vaan mielikuvitus on rajana, kun keksii liikkeitä :) Sama se kait on, kuhan menee kohteeseen :) … mutta silti :D :D

Yep. TÄNÄÄN treenattiin sitten UUDEN OHJELMAN kera. Vuorossaan oli  SELKÄ-TAKAOLAT-HAUIS JA VATSAT. Siinähän oli semmonenkin setti, että kun lopettelin treeniä vatsalihasjumpalla, niin alko jo olee semmonen olo, että ois tehnyt mieli vetää ittensä äksäksi salin lattialle :D Alko jo vähän ajatus karkailee ja hetkellisesti jopa keskityin puhelimeeni tarpeettoman pitkään :D Eli eli, mitäs tästä voimme päätellä, otti koville siis! Selkä oli lopputreenistä aika tulessa etten sanoisi, varsinkin yläselkä. Settiin kuului mm. maastavetoa, ylä- ja alataljaa, takaolkapääsoutua, kulmasoutua, hk tangolla leveellä otteella, hk käsipainolla vinopenkissä istuen (löyty se kunnon pumppi sinne hauiksiinkin taas, ah). Sitten rutisteltiin vatsaa laitteessa ja pallon päällä. Nyt on kyllä saanut tuo selkä runtua tässä viime päivinä, kun ollut tota puolikasta mavetusta, suorinjaloin mavetusta, kulmasoutuja jne. Pikkasen hellää ottaa tonne alaselkään, joten vähän pitää kuulostella sitä puolta tässä. 

Ja tässä ollaan niin tärkeenä, todellakin :D Olen kyllä asennon valinnut :D
Käpälät hellänä. Tänään tuli kämmenille ahtaat oltavat kun tuli mavetettua, ylä- ja alataljaa, kumasoutua tangolla. Auts vieläkin sattuu. Eipähän voi väittää että mun räpylät ois nätit. Noihan on kun jonkun duunarin känsäset kourat :o Mutta edelleenkään en aijo salihanskoja käteeni panna, se on vissi se! Varaan sit vissiin ajan manikyyriin joskus… sit… ehkä… tai sitten en :D
Päivällinen! Ei ainakaan kukaan pääse väittään ettenkö mä söis :D Ja näistä kuvistahan puuttuu vielä välipalat ja iltapala. Ei tartte nälkää nähdä ei.

Reippaan jumpautuksen jälkeen saunoin ja venyttelin lauteilla mun eilenä kipeytyneitä takareisiä :) Joo, kehtasin, kun olin yksin :D Ei hullumpaa kun saa heittää just niin kovat löylyt kuin sietää :)

Salilta suoraan Filmtowniin. Taidan olla siellä ehkä eniten asioiva ihminen :D Pitäähän ihmisellä harrastuksia olla. Toi nyt on vielä kohtuu hintainen sellainen. Tänään matkaan tarttui Sinister :) eli kauhua tiedossa, jeee! Nyt siis toivottelenkin teille oikein mukavaa lauantai illan jatkoa. Jumppailkaa!

6 vastausta artikkeliin ”Uutta ohjelmaa pukkaa”

  • Hyvin olkapäät pumpissa, loistavaa!! Niin, kuka on Valkkusi? Mukavaa lauantaita, meillä nht se Sinun eilinen leffa! :)

    • Valmentajanani on jo toista vuotta Salla Kauranen :) Toivottavasti pidätte elokuvasta :) Nyt mä alan katsomaan tuota Sinisteriä. Toivotavasti on hyvä :)

  • No on ainaki huippis Valkku, tulosta tulloo, ku on asenne kohillaan Sulla! Niin, miksi nyt sit vaihtunu jaotus, jos oot tykänny et viis punttia? :) Joo lffa oli hyvä, kiitos! :)

    • No nyt on vähän voimapainotteisempi ohjelma, plus sitten, että mä vedän tällä hetkellä aika kovaa settiä tässä kaiken arjen keskellä treeneineni yms. joten hieman rauhotellaksemme tätä tilannetta ajateltiin että kokeilemme nyt näin. Mutta, nyt mulla on taas ollut iso vaihde silmässä, joten kattoo nyt :) Energiaa ja motivaatiota tuntuisi riittävän, mutta ehkä kuuntelen valmentajaani :)

  • Aivan, ymmärrän täysin. <3 Juu tottelehan Valkkua jos on sitä mieltä et nyt vähä rauhotetaan. ;-)

Kommentointi on suljettu.