Uuuuh!

Ihana päivä, aurino paistaa ja linnut laulaa :) Eilisen illan vitutus… on kaikonnut. Fiilis on hyvä. Joskus vituttaa, joskus ehkä vielä vähän enemmän. Heh. No juh, mutta tosiasia lienee, että ihan meitä kaikkia vituttaa joskus, enemmän tai vähemmän tärkeät asiat ja asiasta kuin asiastahan saapi tehtyä ongelman. Itse en kuulu siihen kastiin, jotka laukoisivat reikäpäässä omia mielipiteitään ja kannanottojaan kovaan ääneen. Kyllä sanon mitä ajattelen, mutta kuten vanha viisas sananlaskukin sanoo, että vaikeneminen on kultaa, niin joskus on hyvä osata pitää mölyt mahassa :) Ju, mutta siksipä voin täällä sanoa mitä sylki suuhun tuo, joten korostan, ettei nyt jää epäselväksi, että se mitä kirjoitan tänne…niin ihan niin suorasanaisesti tuskin puhuisin kenellekään… Tai no jossain aivan äärimmäisen äärimmäisen äärimmäisen yllättävässä ja räjähtävässä riidassa saattaisi pari sammakko karata suustani… mutta aika harvinaista. Jeps. Mut ju, en sano, että olisin mistään eri mieltä mitä olen avautunut täälläkin, ihan seison sanojeni takana.

Ruokaa pitäs laittaa, sillä olisi tarkoitus suunnata, yllätys yllätys, kuntosalille tästä treenaamaan. Tänään, jos oikein nyt muistan, taisi vuorossa olla cardio crossing :) uu jee. Ruoaksi tulee kananfileesuikaleita, salaattia, couscousia. Salaattikastike on tietysti oliiviöljy. Nih. Eli tässä pysyttäydytään. Olen alkanut, ihan omaksi iloksi, eli huvin ja urheilun vuoksi, punnitsemaan, miten paljon salaattia teen töihin evääksi. En siis laske mitään kaloreita tms. ihan niin friikahtanut en sentään ole. Käytän kuitenkin ihan yleisiä mittoja, kuten ruokalusikallinen, kourallinen jne. Tuo punnitseminen lähinnä ihan sen vuoksi, että tulisi jonkinmoinen perstuntuma siihen, mitä mikäkin painaa. Eli jos suositus on, että syö 750 g päivässä kasviksia, niin tiedän, että noin puolet siitä määrästä syön työpäivän aikana, loput sitten kotosalla. Aina muuten puhun siitä mitä _minä_ syön, mutta nyt kerrenkin voisin mainita, että myös pikkuemäntä syö hyvin pitkälti samalla kaavalla kuin minäkin :) Eli myös _hänen_ ruokalautasensa täyttyy suurimmilta osin vihanneksilla ja proteiinin lähteenä ihan kuten äidilläänkin, kana, kala tai punainen liha. Raejuusto maistuu myös hänelle tosi tosi hyvin :) Niin. Juu…tästäpä päästäänkin seuraavaan aiheeseen…

… eli eli. Jos me jaksammekin töissä aina märistä siitä, kuinka jotkut voivat lihottaa lemmikkinsä sellaiseen kuntoon, kuin niitä ikävä kyllä aika usein näkee…niin ihan sama pätee lapsiin. Siis melkein järjestäin, jos vanhemmat ovat ylipainoisia, niin perheen lapsetkin ovat pullukoita / lihavia :( mun mielestä se on aivan järkkyä. Jos ei itse välitä omista läskeistään, omasta huonosta kunnosta, omista epäterveellisistä elämäntavoistaan, niin millä oikeudella tartuttaa sen saman vian omiin lapsiin. Pieniin viattomiin ihmisiin. Se on mun mielestä niiiiiiin järkyttävää, että mä en käsitä, miten sellaiset ihmiset kehtaavat edes näyttää naamaansa. Painukoot hevon sanonko minne, jos kehtaavatkin alkaa puhumaan jostain vitun geeneistä, se geeni on roskaruoassa! Huh, että taas verenpaine pompsahti.

Jeps, mutta nyt menen pakkailee treenikassiani. Ihanaa päästä taasen jumpalle :) jei!