Vanhempainvartti

Nonnih, nyt on vanhempainvartti takana ja meidän pikku neiti sai todella positiivista palautetta alkaneesta koulu-urasta. Kyllä nyt taas äidin sydäntä lämmittää :) voih, mun pikku emäntä!!!! Ainut mistä tuli ”negatiivista” palautetta oli haaveilu tunneilla (joskus neiti unohtuu omiin aatoksiin), koulutuolissa istuminen (emäntä saattaa vähän röhnöttää toisinaan penkissä, tai istua polvillaan siinä tuolissa… ) ja joskus muista ärsyyntyminen (eli hakee omaa tilaa, mikä on kuulema hyvä ja tyttö tekee sen ”tyylillä” ei ala äyskimään kavereille tms. vaan siirtää nätisti omaa pulsaa kauemmaksi :D). Tunnistan kyllä tyttöni noista kaikista. Kotona käydään harvase päivä keskustelua siitä, miten esim. ruokapöydässä istutaan :o. Usein neitiä joutuu myös ns. herättelemään ”Maa kutsuu!” kun hän on niin aatoksissaan ja esim. ruokailu vaan venyy ja venyy ja venyy. Ja joo, meidän emännän yksi piirre on se, että hän viihtyy hyvin itekseenkin, vaikka tykkää siis leikkiä kavereiden kanssa jne. mutta hän haluaa myös sitä omaa tilaa, kuten ope asian ilmaisi. Voin siis hyvin kuvitella meidän neidin hilaamassa pulsaansa sivummalle, jotta saa omaa rauhaa :D voi sitä. On se kyllä oikein emäntä isolla eellä. Hih. Mutta siis, noi ei olleet ollenkaan sellaista negatiivista palautetta, vaan ennemminkin ne asetettiin tavoitteeksi. Eli tavoitteena on, ettei neiti röhnötä koulun penkissä, yrittää vieläkin enemmän keskittyä tunnilla mitä ope puhuu. Erityis kehuja tyttö sai huolellisuudesta, läksyt on ollut aina tehty hyvin. Likka pitää huolen omista tavaroistaan kiitettävästi. Ottaa muita huomioon hyvin, on avulias ja näyttää kuulema tunteensa hyvin. Tästä olen iloinen. Neiti uskaltaa sanoa oman mielipiteensä ja kuulema sanookin, kuitenkaan lynkkaamatta ketään toista. Olen niiiiiiin ylpeä mun pienestä tirpukasta. Voih… tällaiset tilaisuudet on äitiyden huippuhetkiä. Huoh.

Lääkärintarkastuksessakaan ei ollut mitään huomautettavaa. Todettiin, että iho on kuivahko, se olikin tiedossa ja sitä olen yrittänyt hoitaa. Nyt myös aloitamme taistelun neidin kahta syylää vastaan. Kävin heti hankkimassa lääkärin suosittelemaa kuivattavaa geeliä apteekista. Hoito alkakoot tänään :)

No, mutta siis sellaisia tämän aamupäivän kuulumisia. Jaloissa tuntuu mukavasti eilinen juoksulenkki, ei kuitenkaan ollenkaan liikaa eikä pahasti. Just niin että tietää tehneensä :) Päivä on lähtenyt muutenkin mukavasti, rauhallisesti käyntiin. Ilta töissä, se on kivaa… mutta pikku emännän kannalta vähän nihkeetä. No, mummin luona on aina viihtyisää ja kyllä me varmasti päästään ennen kymmentä sänkyyn. Hope so.

Huomenna ois sitten varmaankin salijumppapäivä edessä, sellaiset on suunnitelmat. Palailkaamme asiaan. Moron.