Vapaapäivä?

Niin, eilen illalla vielä toitotin, miten tänään on liikuntavapaapäivä :D ja mitäs sitten kävikään. Heti kun seiskalta ylös kampesin (piti nauttia pitkästä aamusta kun on iltavuoro :D) kaivoin käsipainoni kaapista ja kahvia juodessa (aina pitää olla tehokas, tehdä siis monta asiaa samaan aikaan) tein muutamat punttisarjat käsille :) Ei mitään suurta eikä ihmeellistä, mutta ihan aamujumpasta kävi. Pieni hiki helähti pintaan. Se meni kutakuinkin näin :

– hauiskääntö (kumpikin käsi erikseen) 5kg x 20 x 3
– ojentajat (seisten) 5kg x 20 x 3
– vipunostot sivuille käsipainoilla 5kg x 15 x 3

Hauiskääntö ja ojentajat menee helpolla tuolla painolla ja noilla sarjoilla, mutta vipunostot sai jo vähän ”otsasuonen tykyttämään” viimeisillä toistokerroilla :D Jos tästä innostun, teen tämän pyhäkolminaisuuden joka aamu kahvitellessa (hyötyliikunta ennen kaikkea kunniaan) ja katsotaan, miten sujuu esim. viikon päästä :D Kohta saan kantaa rautaa kotiin selkä väärällä ;) Jei!

Jah, mutta josko tästä nyt vaikka pukeutuisi ja lähtisi viemään tyttöä päivähoitoon. Tyttökin on niin tottunut äidin pullisteluille, ettei tuo ollut moksiskaan, vaikka minä heiluin käsipainoineni kahvikuppi kädessä. Ilmeisesti ihan normisettiä tässä perheessä :DDDD

P.S Pakko oli lisätä naurettava palakuva :D mutta tästä on suunta vain ylöspäin ;)