Viikko käyntiin

Kyllä kyllä, minä olen ollut tänään siinä määrin etuoikeutetussa asemassa, että olen saanut viettää vielä yhden vapaapäivän tässä :) Huomenna sitten palataan normaaliin, eli kello soi armollisesti kuudelta. Uhhuh. Sittenhän se kohta jo vuosikin taas vaihtuu. Ajatella, näin se on taas yksi vuosi kohta taputeltu kasaan ja uutta aloitellaan. Mikään tosin ei taida juuri muuttua :D joten ihan sama ;) Ikää ikävä kyllä tulee lisää tuossa vuoden vaihteen jälkeen, mutta senkin voi hyvin unohtaa … ei puhuta siitä :D

Mitäs sitä bodari vapaapäivänään muutakaan tekisi kuin suuntaisi salille. Niin, semmosta se on :D Vuorossa oli RINTA-OLKAPÄÄTREENI. Nyt voisin taas sanoa, että mun lempparia :D Haha. Jossain vaiheessa rintatreenistä on tullut yksi mun ihan lempparitreeneistä. Johtunee varmaan hyvin pitkälti siitä, että tänä päivänä alkaa jo olemaan rintalihasta mitä treenata ;) Tytär suuntasi mummilaan viettämään synttäreitään, jotka tosin olivat jo 25. pv, mutta mummi halusi nyt järjestää vähän ohjelmaa sankarille ja sankarin pikkusiskolle :) Minäkin olisin ollut tervetullut, mutta koska olen ”huono” äiti :p, niin halusin vääntää päivän treenini oman aikatauluni mukaan. En ole ihan varma, ymmärtääkö lähipiirini ihan täysin tätä mun touhua, mutta tähän mennessä kukaan ei ole ainakaan kommentoinut mitään kovin painavaa. Parempi tietysti olla kommentoimattakin, tai siis saa kommentoida, mutta se ei muuta mitään ;) Sitä paitsi, mun mielestä on mielekkäämpää hoitaa päivän treenit päivällä pois jaloista, kuin että kökkisin iltamyöhään salilla, jolloin pikku emäntä joutuisi olemaan yksin. Nyt hänellä oli jälleen mielekästä tekemistä, niinkuin mullakin :D ja voimme olla yhdessä illan kotosalla. Vähän niinkuin win win tilanne :) Eikö?

No mutta siihen treeniin:

  • vinopena smithissä
  • vinopena kp
  • ristikkäistalja
  • peckdeck
  • viparit sivulle vinopenasta
  • viparit sivulle koneessa
  • pystypunnerrus smith -> viparit sivulle supersarjoin

Oikein hyvä treeni ja mukavasti löyty paukkuja tämänkin päivän treeniin. Vinopenkki smithissä kulki hyvin. Korottelin 40 kilosta aina 60 kiloon ja viimeiseen sarjaan pudotin 50 kiloon. Muistan vielä ajan kun mietin, että koskakohan mulla nousee 20 kilon käsipainot vinopenkissä ja nykyisin teen niillä jo 12-15 toiston sarjoja :) Eli kehitystä tälläkin saralla tapahtuu. Joskus on kyllä päästävä jonkun voimanoston harrastajan kanssa kokeilee maksimeita. Oishan se mielenkiintoista ja pääsisi taas vähän eri tavalla haastamaan itseään, vaikka kyllä tää bodaus on kuitenkin meitsin laji ;) Ja koska nyt kehityksestä taas tässä puhun, niin olen rikkonut yhden tavoitteistani. Nimittäin eilen virallisen valvojan (Pikku Emäntä :D) läsnäollessa mittasimme hauikseni ympärysmitan ja kyllä, se on nyt 40cm mennyt rikki. Sehän mulla oli tässä taannoin tavoitteena. Nyt sitten asetetaan seuraava, olkoot se sitten vaikka 45cm seuraavaksi :D Mähän en siis mitään pieniä tavoitteita ikinä itselleni aseta ;) haha. Saattaa jokin tovi tässä vierähtää, mutta töitä tehdään koko ajan ja paljon!

Sen verran kova oli eilinen jalkatreeni, että hiukka onnahdellen on liikuttu tänään. Jalat ovat aika lailla kipeät. Tulipahan kokeiltua miltä tuntuu laskea 20kg käsipainot reisien päälle :o auh, en suosittele jos lihakset on hellänä :D teki aika gutaa etten sanoisi. Toivottavasti siis lihasta on rikottu taas siinä määrin, että uutta tulee lisää.

Loppuillan penkkiurheilen tässä mäkihyppyä syynäten. Huomiset eväät pitäs saada valmiiksi ja koiralenkillekin tästä ois suunnattava. Huomenna on tiedossa lepopäivä treeneistä. Töihin toki on mentävä. Ollaan kuulolla.

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 003
Tänään meinasin, että josko sitä pitäisi pukea oikein toppatakki päälle, mutta …
Puhelinkuvat2014 005
… päädyin kuitenkin tiimin jumpsuittiin. Se päällä fillaroin tänäänkin salille. Ei muuta ongelmaa, mutta naama jäätyy :p
Puhelinkuvat2014 007
Vinopenaa 60kg raudoilla :) nam!
Puhelinkuvat2014 009
Hauisposea pitkästä aikaa sen kunniaksi että yksi etappi on saavutettu: 40cm ympärysmitta :)
Puhelinkuvat2014 011
Ja hauista toisestakin suunnasta. Näitä kuvia ei koskaan ole liikaa, eihän? Kuvathan ne lukijoita kiinnostaa, ei juuri mikään muu ;)
Puhelinkuvat2014 001
Ja broidin perheeltä joululahjaksi saamani blenderi onkin ollut kovassa käytössä. Kätevä. Juoma tulee valmiiksi juomapulloon tässä laitteessa. Tsekkaa video instasta!