Viikko on taputeltu!

Sunnuntai iltapäivää vaan kaikille. Täällä alkaa olemaan viikko pulkassa. Taustalla pyörii Olympialaiset, tietty. Pitäähän sitä nyt hieman kartalla olla mitä tuolla tapahtuu.

Viikonloppu on vierähtänyt hieman poikkeuksellisissa merkeissä. Perjantaina oli tankkauspäivä ja jälleen paino tuli alas tankkauksen jälkeen. Tällä kertaa tankkauspäivä oli huikeesti erilainen kuin viimeksi. Kävin jotenkin ihan hitailla loppuillasta. Mun meneminen varmaan näytti kuin hidastettua videoata olisi tsiigaillut, mutta eilen olinkin sitten täynnä virtaa :)

Lauantaina olin siis duunissa. Duunista sitten suoraan salille tekemään ETUREISITREENIÄ JA POHKEITA.  Kyllä osu ja uppos tälläkin kertaa. Taas HUIPPUSUPISTUKSIA ja reidet sekä pohkeet kiittivät. Vähän uusia liikkeitä, kuten etukyykky pitkästä aikaa. Yllätin itseni painojen määrillä positiivisesti. Selkeesti tankkauksesta tuli potkua päivään :) Lopuksi vielä corea. Mä niin aijon saada litteän mahan ja kunnon sixpäkin kisoihin ;) Viimeksi sain kyllä jo kiitosta valmentajalta coreni parantuneesta hallinnasta ;) Työtä, työtä ja vielä vähän työtä, sitähän se vaatii! Jalat täristen käppäilin salilta kotiin patojen ääreen.

Tänäänpä laitoin sitten kanafilettä uunissa. Nam nam, pitkästä aikaa tätäkin herkkua. Vaihtelua ;)

TÄMÄN päivän rupeamana olikin saada tumput turvoksiin. Eli vuorossaan oli HAUIS-OJENTA JA OLLKAPÄÄTREENI. Jälleen mukana huippusupistukset ja olen niin tohkeissani tästä huippusupistustekniikasta, että enpä voi sitä liikaa hehkuttaa. Tuntuma on sairaan kova :) ja perille menee. Kropassa alkaa olemaan lihakset hellänä jo tässä vaiheessa kiertoa :D Good!

– hk taljassa otsalle hs
– hk scottikoneessa hs
– tuplahaukat taljassa hs
– hk penkkiin nojaten taljassa hs

– ojentajaprässi hs
– kapee penkki
– pushdown köydellä taljassa hs

– viparit sivulta ylös
– viparit taakse vinopenkistä

– lopuksi jälleen corea ja rullailua 
(hs= huippusupistus)

Siinähän sitä oli kovaa settiä ja kyllä oli käpälät pulleena :)

Bodypullero :D

Alkulämmöt otin tämän päivän treeneihin kävelemällä salille reippaasti. Jumankekka kun hikee pukkas. Muutenkin mulla on koko ajan kuuma ja hiki. Nytkin on pakko pitää partsin ovea auki, kun mä tuskailen täällä himassa kuumissani. Ihan ei kehtais ilkosillaan hiihtää. Duunissakin jengi kummastelee, kun minä sitkeesti vedän t-paita päällä ja käärin housunlahkeet polviin, vaikka muut valittavat että on ihan hemmetin kylmä ja vetävät vaatetta päälle lisää :o Mä en ole siis vielä ainakaan kokenut tätä ilmiötä, josta niin monet kisadieetillä olevat valittelevat, että on kylmä :o Mulla ei ole, ei todellakaan. Öisinkin saatan herätä yltä päältä hiessä :o

Kyllähän se vähän letkuttaa kun takana on raivoisa pumppaus :) Suonet pintaan!

Kotiin tulin dösällä, laiska minä ;) Ei vaan, olin menossa kauppaan ja mä NIIN tiesin, että jos lähden kävellen kotiin, niin enhän mä sinne kauppaan ois enää voinut mennä, koska vessahätä on seuranani lähes koko ajan :D Vaikka tulinkin dösällä himaan ja salilla kävin treenin aikana kolme kertaa vessassa, jouduin lähes kintut ristissä köpöttelee kasseineni himaan :o

Kaupasta mukaan tarttui paljon dieettisafkaa, siinä määrin paljon, ettei tarttis ensi viikolla liioin kaupassa käydä. Ensi viikosta on tulossa ihan himo kiireinen :o On siis valmistauduttava hyvin etukäteen tulevaan koitokseen.

Salilla oli yllättävän ruuhkaista tänään aamupäivästä. Oikein ihmettelin sitä väenpaljoutta. Hienoa, ihmiset liikkuvat! Pisteet siitä kaikille innokkaille jumppareille. Jokunen tuttu naamakin tuli jälleen vastaan. No se ei liene ihme, olenhan käynyt tuolla Foreverillä vissiin jonkun viisi vuotta ainakin :D Alkaa nassut tulee tutuksi siinä ajassa. Salilta tarttui mukaan myös alan lehti, joita siellä on aina jaossa. Siinä on monta hyvää artikkelia, muun muossa painonhallinnasta :) Kädet syyhyää päästä käsiksi siihen. Olenkin tässä työstänyt blogipäivitystä aiheesta laihduttaminen. Eli sellaista on tulossa uunista ulos, kun tässä saan juttuni valmiiksi :)

Ja lopuksi pakollinen hauispose :D

Ja koska pikku emäntäkin saapui juuri kotiin ja tein hänelle ITSE pikku pizzasen, niinkuin me sitä kutsumme, niin taidanpa päätellä juttuni tällä erää tähän ja alan seurustelemaan hänen kanssaan. Samalla tietysti kisoja syynäten :D. Hyvillä fiiliksillä uuteen viikkoon. Nauttikaa!

HEI NY!