Viikko pulkassa!

Taas on yksi viikko eletty. Mitään suuria tai mullistavia tapahtumia ei tälle viikolle ole mahtunut. Enemmän on tullut käytyä stadissa treenailemassa ja missäs muualla kuin Solanassa :) tietysti. Aika perusarkea, sitähän se on.

Tämän sunnuntain olen pyhittänyt täysin lepäämiseen. On tullut rullailtua lihaksia, jotka tuntuukin olevan aika lailla sen tarpeessa. Semisti tukkoinen olo on vaivannut nyt tässä päivänä parina, mutta en väittäisi kuitenkaan olevani flunssassa. Eilen mennessäni Solanaan orastava päänsärky meinasi tunkea kuvioihin mukaan. Kävin ostamassa matkalla Buranaa (sitä tulee käytettyä niin harvoin, ettei kuulu vakiovarustuksiin). Nappasin pari Buranaa ennen jalkatreeniä nassuun ja itse asiassa, sehän jeesasi. Ei ollut tietoakaan päänsärystä, ei edes ponnistuspäänsärystä, vaikka väännettiin suhteellisen hevi setti Jaanan kanssa.

Perjantaina tein olkapäätreenin. Vaikka oli hieman lamput himmeellä kun töistä kotiin pääsin, niin silti jostain kaivoin sen energian lähteä salille. Kyllähän se aina kuitenkin kannattaa ja kummasti sieltä taas sai sitä energiaa loppupäivään. Ja olihan tiedossa, että lauantaina on vapaapäivä eikä kello soi 6.15 ;)

Puhelinkuvat2014 061
Kun chillataan niin chillataan kunnolla. Meillä se usein tarkoittaa yhteisiä päiväunia saman peiton alla Rosinan kanssa :D
Puhelinkuvat2014 042
Töissä! Astetta rajumpaa rakkautta Siskolta. Meinasi korva irrota noissa suukoissa :D
Puhelinkuvat2014 053
Asenne ratkaisee! Asenteesta on myös pitkälti kysymys tässä fitness harrastuksessa.

Aijon nyt alkavalla viikolla ottaa jälleen uuden ohjelman käyttöön. Tai uusi ja uusi, olenhan mä sitä tehnyt ennenkin, mutta tässä vuosien varrella matkaan on tarttunut monia ohjelmia, mitä on hyvä vaihdella. Myös omaa mielikuvitusta käyttäen voi hyvin värittää treenejä. Paikalleen ei kannata jäädä junnaamaan, jos haluaa kehitystä!

Ja kehityksestä puheenollen, veti suupielet hymyyn kun kaivelin vanhoja treeniohjelmiani tässä ja katsoin, että jokin tovi sitten olen tehnyt tasapenkkiä käsipainoilla á 12kg noin kympin sarjoja ja nykyään sama onnistuu á 20kg käsipainoilla. Siinä teille kehitystä :D Välillä on hyvä palata menneeseen, sillä aika kultaa muistot ja välillä sitä miettii, että tapahtuuko tässä mitään vai ei. Tässä on hyvä syy kirjata treenejään ylös painoineen päivineen, omaksi iloksi ja tiedoksi, jotta voi seurata omaa kehitystä!

Puhelinkuvat2014 035
Pikku neidin huonekin on saanut uutta lookkia osakseen. Nyt on isomman tytön huone :) Seiniltä poistettiin mm. nalleboordit, jotka alkoivat jo pikkuhiljaa nyppimään huoneen asukkia :D Seinät saivat valkoisen maalipinnan ja kirjahylly muuttui vaaleanpunaisesta violetiksi :) Parvisänky purettiin ja tilalle tuli runkopatjasänky. Kyllä nyt kelpaa taas hetken aikaa :) Suuri kiitos kuuluu mummille ja mummin miehelle Maralle <3
Puhelinkuvat2014 037
Huone sai myös pienen mukavan lisän Jamesin eli Barbaarin nimmarista :) Kiitos James :) (kakkulautanen kävi hienosti tähän tarkoitukseen)

Sama pätee kuviin, joita tulee räpsittyä tuon tuosta. Joitakin se peilin edessä pullistelu voi ärsyttää, mutta mulle kuvat kertovat paljon. Sitä kun sokaistuu omalle peilikuvalleen siinä määrin, että välillä tuntuu kuin peilistä katsoisi se ihan sama Päivi kuin noin nelisen vuotta sitten, jolloin pyöräytin tämän kehonrakennusprojektini kunnolla käyntiin. Kuvia katselemalla voin todeta, että ei todellakaan katso. Kyllä on lihaa tullut siinä määrin paljon, että ne aloituskuvat suorastaan naurattavat tällä hetkellä :D En mä nyt huonossa kondiksessa ollut neljä vuotta sittenkään, mutta lihasmassaltani olisin ollut enemmänkin bikini puolen tyttöjä :) Nykyisin on innoittavaa huomata, että olen mennyt jo monista salilla treenaavista kundeista / miehistä ohi ;) Suunta on siis oikea :D

Menneellä viikolla meillä oli myös kahvitukset Solanassa. En nyt halua kutsua tilaisuutta mitalikahveina, koska tarkoitus oli muistaa jokaista kilpailijaa ja hengessä mukana ollutta tyyppiä :) Eli pelkkiä mitaleita ei juhlittu, vaan koko tiimin panosta kisoissa. Siellähän sitä vierähti tovi jos toinenkin. Ensin tein treenin ja siitä siirryin sitten muun porukan mukana istumaan Solanan ”sosiaalitilaan” joka täyttyikin hyvin. Saatiin istua ihan sylikkäin :D Mutta sopu sijaa antaa. Hyvät oli tarjoilut ja itsekin osallistuin tuomalla kaurakeksejä laatikollisen. Kyllä maistui! Kiitos :)

Kisojen jälkeinen jälkipuintikin on taas alkanut. Sehän kuuluu asiaan. Ainahan pitää spekuloida ja pohtia sijoituksia ynnä muuta. Tietysti näissä asioissa olisi hyvä muistaa asiallinen linja, eikä lähteä dissaamaan ketään henkilökohtaisesti. Näinkin tosin tapahtuu eikä siltä näemmä voi välttyä. Närää on tullut tälläkin kertaa. On ikävää kuulla että esimerkiksi eri tiimien välillä voi olla hyvinkin tulehtuneita välejä kisaajien kesken. Tilanne voi olla sellainen, että tietyt ihmiset eivät edes tervehdi toisiaan kisapaikalla tai muuallakaan. En tiedä kuinka kaltoin muo tulisi kohdella, että lähtisin tuollaiseen vihanpitoon. Mielestäni se ei kuulu asiaan. Aikuisia ihmisiä tässä kuitenkin ollaan ja tämän pitäisi olla mielestäni mukavaa hommaa ja kisapäivät pitäisi olla jokaiselle ikimuistoisia ja mieluisia päiviä, eikä niistä pitäisi kenellekään jäädä paha mieli ainakaan sen vuoksi, että joku on käyttäytynyt ikävästi. Jos alkaa homma nousemaan siinä määrin hattuun, että katsoo oikeudekseen nakella niskojaan tai dissata toisia, niin olisi varmasti aika jonkun ravistella  jalat takaisin maanpinnalle ja se keltainen neste takaisin sinne rakkoon :D. Itse pyrin ja haluan pitää mahdollisimman neutraalin linjan, enkä lähteä mihinkään kuppikuntaan mukaan. Pieni etäisyys niin kutsuttuun sisäpiiriin voi olla ihan hyvä :) Haluan keskittyä hyvällä mielellä itse tekemiseen enkä käyttää energiaani mihinkään turhaan kyräilyyn.

Ja tänään pyöräytin sitten uuden ohjelman käyntiin salilla. Tuli treenattua olkapäät ja ojentajat.

  • pystypunnerrus smith pyramidisarja
  • viparit sivulle istuen
  • pystysoutu leveä ote
  • viparit eteen taljassa
  • ranskalainen kp
  • pushdown taljassa
  • kapea penkki

Siinäpä taisi olla tämänpäivän setti. Sarjoja tuli noin neljä per liike. Hieman oli hakemista taas painojen kanssa joissain liikkeissä. Helposti tulee laitettua turhan vähän rautaa aluksi. Ei pidä aliarvioida omia voimiaan :D Eikä tietysti myöskään yliarvioida.

Vältyin pahimmalta ruuhkalta pyyhkäsemällä salille kolmen pintaan. Tosin paikka alkoi täyttymään pikku hiljaa ja taas sain pientä verenpaineenkohoilua henkilöistä jotka asuivat laitteissa. Ei ole kovin kiva tsiigata kun joku vain istuu ja haukottelee eikä tee mitään, mutta varaa kuitenkin laitteen itselleen. Rupattelee ehkä niitä näitä jonkun kaiffarinsa kanssa siinä sivussa. Yritän aina muistuttaa itselleni, että jokaisella on tietysti oikeus treenata haluamallaan tavalla ja tahdilla, mutta siltikään en voi hyväksyä sitä, että laitteisiin jäädään munimaan.

Treenin jälkeen sainkin jo kiiruhtaa kotia kohden kaupan kautta. Kotona odotteli kolme nälkäistä tyttöä. Minäpä menin tällä kertaa siitä mistä aita oli matalin ja tarjosin tytöille hampurilaiset ruoaksi :o öööö, myönnän, joskus minäkin lankean moiseen :D Tytöthän olivat tietysti innoissaan. Masut tulivat täyteen ja likat lähtivät porukalla partioon :) Tällaista tämä meikäläisen arki on. Paikasta toiseen sinkoilua ja tasapainoilua arjen kiireiden keskellä. Glamour? Mitä se on? Ei oo näkynyt täällä ihan hetkeen :D

Tänään kävi hetken verran mielessä salilla ollessani, että olisi tämäkin harrastus pitänyt aloittaa aikaisemmin, nuorempana. Olisi aktiivisia kisavuosia huomattavasti enemmän edessä, jos olisin hiukka nuorempi. Mutta toisaalta melkein heti tulin siihen tulokseen, että sekin elämä ennen tätä fitness laiffii oli oikeastaan ihan jees. Tulipahan semmonenkin elämäntyyli koettua. Eipähän ainakaan tarvitse haikailla sen elämän perään :D Sitä paitsi, en mä nyt vielä niiiiiin vanha ole, että tässä lajissa parhaat vuodet olisi jo takanapäin. Onhan mulla hyvin tässä vielä aikaa.

Semmosia ajatuksia tällä kertaa. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. Ollaan kuulolla!

HEI NY!