Viikko vauhtiin Solanassa

Sillai kait, se on maanantai jälleen. Uusi viikko, mutta varmaan ihan samat vanhat kujeet :D Miksipä tämä ihmisen elämä muutamissa päivissä muuttuisi, jos tuskin edes vuosissa :D Tai no joo, syön sanani tuon vuosien puolesta, sillä tosiaan eilen multa viimeksi kysyttiin, että miltä mä näytin ennenkuin aloin treenaa niin sanotusti tosissani, eli siis enemmänkin tätä kehonmuokkausprojektia. Niin kyllähän se on vissiin todettava, että aika paljon muutosta on tapahtunut tässä kuluneen neljän vuoden sisällä. Ihan kuvia katselemalla sen voi todeta. Eli siis jos jota kuta lukijoistani kiinnostaa millä tavalla tämä homma on minun kohdallani edennyt, niin käypääkä katselemassa kuviani facebookista. Tervetuloa vaan seurailemaan :)

Jo eilen tuli sovittua Jaanan kanssa treenitreffit Solanaan. Toisinaan frendin tuki voi olla tarpeen, että saapi arsensa liikenteeseen :) Itse kukin meistä joskus saattaa kärsiä pienestä motivaatiopulasta ja elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista mikä voi vaikuttaa hyvinkin paljon motivaatioon tehdä ylipäätään yhtään mitään. Kokemusta on.  Musta on oikeastaan aika mukavaa, jos voin olla hyödyksi tai iloksi jollekin. Jos mä jotain osaan (leipätyöni lisäksi :D ) niin treenata kovaa :) Mielelläni mä potkin muitakin peffalle ;)

Tänään oli vuorossaan SELKÄ – TAKAOLKAPÄÄT JA HAUIKSET :) Mentiin mun ohjelman mukaan, joten Jaanakin taipui mun restpause sarjoihin :) No ei tarvinnut edes suostutella. Kyllä Jaanalla on asenne siinä määrin kohdillaan, että hän tekee kyllä mitä käsketään :D ja tässä voidaan taas naureskella mun PT taidoille ”Ei oo pakko jos ei haluu… ” kuuluu toisinaan mun suusta. Ja tänään se sai jatkoa lausahduksesta ”… mä voin treenaa sunkin puolesta :D”.  Mutta siis kyllähän treenaamisen pitää olla hauskaakin. Vaikka otsasuoni pullollaan vedetäänkin sarjat, niin välissä ehtii heittää kuitenkin läppää. Ei se niin vakavaa kuitenkaan ole ;)

  • alatalja leveellä otteella restpause
  • hammersoutu restpause
  • puolikas mave (pyramidisarja)
  • pullover taljassa
  • hk vinopenkistä kp
  • scottikone
  • curli

Semmonen setti vedettiin. Huomenna mulla on lepopäivä (kuten yleensä aina) , joten seuraava setti vedetään keskiviikkona ja silloin saattaa ehkä hiukka jo hymykin hyytyä, sillä vuorossa on etureisitreeni.

Oli ollut kuulema Solanan pikkujouluissakin hyvä meno. Paljon kuvia on ladattu katseltavaksi ja hyvältähän tuo näyttää. Edustavan näköistä porukkaa on ollut Namu täynnänsä :) Yli sata henkeä oli ollut paikalla. Aika mahtavaa etten sanoisi.

Itse ”höyläsin” hiukka Sporttipassiani, kun s-postiin oli tullut muistutus siitä, kuinka paljon mulla on vielä varallisuutta siellä käyttämättä. No tänään maksoin sitten muutamat kuukaudet Solanaan :) Ei tartte nyt ihan hetkeen miettiä sitäkään, voi hyvillä mielin vain käydä treenailee :)

Pikku emäntä oli tänään siellä Fatzerin reissulla ja hyvänen aika sentään, olin yllättynyt, ettei neiti ollut tuhlannut rahojaan herkkuihin kuin kohtuudella. Itse asiassa hän ei ollut ostanut itselleen mitään, vaan mummille ja pikku siskolleen ja sain minäkin yllätyksen ;) Sen sijaan neiti oli käynyt ostamassa jumppaseuransa (VJS) joulukalenterin, josta saa joka päivä jonkun korun yllätykseksi :) Hmmm… ehkä mä olen onnistunut jollain tapaa siirtämään jälkikasvuuni tervettä suhtautumista herkutteluun tai ainakin sen määriin :) Mutta hauskaa oli kuulema ollut ja mutkin pidettiin pitkin päivää ajan tasalla whatsupin kautta :D

Tuossa jokunen postaus sitten kerroin, että meillä on ollut pikku neidin kanssa aina tapana tehdä joulutervehdykset itse lähipiirille. Nyt meillä on jo idea, joten ei pitäisi ryhtyä kuin tuumasta toimeen. Kiire taitaa tulla tänäkin vuonna … ehkä … katsotaan :)

Semmosia tänään. Ei tälläkään kertaa mitään päräyttävää skandaalin käryistä juttua, aika sopivan seesteistä :) Ollaan kuulolla jälleen.

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 004
Matkaeväät :) Vähän hiilaria ja sopivasti protskua koneeseen ja selkäsaunalle :D Solanaan.
Puhelinkuvat2014 006
Tästä se lähtee :)
Puhelinkuvat2014 008
Pikku neidiltä ylläri äidille <3
Puhelinkuvat2014 010
Sain Jaanalta lainaan tällaisen. Jos vaikka vihotteleva kyynärpää nyt asettuisi. Niin kyllä, lepo on paras, mutta voihan sitä kokeilla muitakin konsteja ;)