Viikko vierähti!

Iltaa iltaa! Kuten otsikkokin jo huutaa, ensimmäinen dieettiviikko tuli tänään täyteen. Mitä viikon aikana on tapahtunut?

Viikon aikana ainakin ruoat ovat tulleet tutuksi. Nyt menee jo helposti ulkomuistista mitä syödä aamupalalla, välipalalla, lounaalla, ennen treeniä, päivällisellä. Ja koska pitikään palkkari korvata välipalalla ? Juh :) luonnistuu. Vielä noiden lisäravinteiden kanssa joutuu pelaamaan, muistilista on kovassa käytössä :D

PAINO: Viikossa on myös paino tullut ihan kivasti alas! Lähtöpaino viime maanantai aamuna 78,7kg ja tänään paino oli 77,3kg. Alimmillaan käytiin vissiin eilen kun aamupaino oli 76,9kg. En tokikaan nyt ihan joka päivä ole puntarilla käynyt, enkä jatkossakaan aijo päivittäin painoani tuijottaa. Nyt vaan huomaa kuinka paino voi seilata. En tiedä onko tästä kropasta palanut yhtäkään rasvasolua vielä, vai onko painonmuutos täysin nesteiden poistumisesta kiinni?!?!?!? Mene ja tiedä, mutta mukavahan se on, että vatsapalat näkyy vielä illallakin nukkumaanmennessä ;) Eli pahin pöhö on viikon aikana kadonnut! Wuhuu! (kuvat vasen kesältä, oikea viikonlopulta. Mitään jäätävää ulkomuodollista muutosta ei ole tapahtunut, mutta nyt kehtaa taasen helposti olla ilman paitaa, eikä vatsa röllötä mihinkään suuntaan :) )

RUOKA: Kuten edellä jo totesin, ruoat ovat tulleet tutuksi. Ruoat ovat myös maistuneet hyvin. Varsinaista nälkää en ole kokenut. Pieni nälän tunne on päivittäin, mutta se on tervettä. Ei aina tarviikkaan olla kylläinen olo. Aamupala on ehkä päivän kohokohta. Se on niin iso ja maittava, nam nam. Mielitekoja tietysti on, mutta ne on hyvin hallinnassa. Ei ole mitään piinaavia ajatuksia esimerkiksi suklaasta, joka on mun suurin herkku :)

FIILIS: Fiilis on mitä mainioin treenin ja dieetin suhteen. Muuhun en nyt tässä yhteydessä mene. Jaksan treenata, haluan treenata, nautin tästä :)

UNET: Kyllä, dieetti on tullut uniinkin. Näin kuulema käy kaikille :D Voin hyvin kuvitella. Yleensä unessa havahdun yht´äkkiä siihen että olen tunkenut suuni täyteen karkkia ja olen aivan järkyttynyt teostani. Olen ollut myös bilettämässä unissani :D No mikäs siinä jos ruoasta uneksii.

Olen myös nähnyt unia kisoista. Niissä mulla on tyyliin bikinit hukassa, kisarusketus ihan vaiheessa, meikistä ja hiuksista puhumattakaan. Tosin näitä unia olen nähnyt jo ennen dieetin alkuakin!

SOSIAALINEN ELÄMÄ: Mitä se on? No ei vaan, sosiaalinen elämäni ei ole lainkaan ainakaan kärsinyt tämän alkaneen dieetin johdosta. Ihan samalla tavalla pidän yhteyttä ystäviin, ikävä kyllä tietokoneen välityksellä suurimmilta osin, mutta niinhän se on ollut jo pitkään. Mukavana lisänä on tullut paljon kaikkea bodyhömpötystä mukaan kuvioihin. Yhteistreenejä, tapaaminen valmentajan kanssa yms. Olen myös saanut paljon tsemppiviestejä ja niistä olen aivan hurjan hurjan hurjan iloinen ja kiitollinen. Aivan mahtavaa kun on ihmisiä jotka elävät hengessä mukana :)

Summasummarum, radikaalein muutos on varmaankin tapahtunut painossa :D ja niinhän se on vissiin ollut tarkoituskin. Muuten elämä tuntuu jatkavan samoilla urillaan. Hyvin menee, mutta menkööt. Nyt nukkumaan, että jaksan nousta huomenna Helin kanssa aamulenkille kuudelta. Uhhuh!

HEI NY!

P.S Koska tänään oli lepopäivä, kävin Foreverillä  Terve selkä ja Venytellen vetreäksi tunneilla. Tuossa selkätunnilla treenataan tehokkaasti myös niitä syviä vatsalihaksia, eli mulle just passelia hommaa. Eikä kuulkaa ole mitään mummojumppaa ;) kyllä ihan hiki puskee pintaan. Venyttely siihen päälle, ah miten rentoutunut olo. Samalla hoidan kroppaa ja mieltä. Perfect! Suosittelen kokeilemaan!

Sponsored by Forever Varisto