Viikonloppu

Tänään on ollut onnistunut perjantai. Töissä oli eri kivaa ja meidän palaveri Flamingossa onnistui yli odotusten :) Kaikille jäi hyvä fiilis siitä ja sovimmekin, että tästä on tultava tapa. Pari kertaa vuodessa kokoustellaan. Seuraava kerta on sitten kun terassikausi jälleen alkaa ja sitten emme ole autolla liikenteessä :D Mutta hyvät oli ruoat ja kiva oli kilistellä skumpalla meidän menestystä :) Jee jee.

Tänään tuli vähän shopiteltua. Stadiumista tarttui mukaan treeniliivit, toppi, pöksyt ja huppari :) Mistään muusta liikkestä en sit löytänytkään mitään. Mannin H&M oli ihan hanurista, Anttilasta ei löytynyt ees sukkia, eikä Cittarista… siis grah… ei voinut muuta kuin tulla Filmtownin kautta kotiin. Tänään lainattiin The Ward. Ei ollut kovin korkean budjetin leffa, mut kyllä se ihan toimi. En kuitenkaan lähtisi hehkuttamaan, mut jos haluaa säikähdellä mukavasti muutaman kerran niin sitten kannattaa katsoa. Ihan ok kauhukamaa, mut ei järisyttävä.

Sitten piti vielä käydä lammen takana moikkaa rotityttöjä. Samalla reissulla tarttui mukaan kokeiluun muutama Dolani. Alkaa nyt tää hartiaseudun jumi ketuttaa siinä määrin, että kokeilen nyt tuota pari päivää, jos mitään helpotusta ei tule, niin menen lääkäriin, enkä odottele fyssariin pääsyä. Siis toki menen sinnekin, mut eka lääkäriin. Juups, et näin.

Kampaajallakin tuli käytyä pitkästä aikaa, ihan ok, mut kampaaja ei jostain syystä tahtonut ottaa niin lyhyeksi kuin mitä mä oisin halunut… ja vielä föönasi mun tukan ihan pörrölle, tai tolleen koholle, et mulle tuli tosi keski-ikäinen fiilis… ja sitähän mä en ole ;) no en todellakaan ole!!!!! Mun keski-ikä on vasta viidenkymmenen korvilla, sillä aijon elää ainakin satavuotiaaksi :D todellakin.

Postista kävin hakee mun Fitness paketin ;) Taas tuli tilattua vähän lisää lisäravinteita.

Siinäpä tämä päivä pähkinänkuoressa. Huomenna ois taas salittelupäivä :)

2 vastausta artikkeliin ”Viikonloppu”

  • Mä epäilen, että kampaajat ei haluu leikata kunnolla lyhyeksi, koska sitten tukka pysyis kuosissa pitempään eli asiakas ei kävis kampaajalla niin usein. Itse ainakin tekisin noin, jos olisin kampaaja. Joku raja tietenkin pitää olla, ettei asiakas koe itseään petetyksi ;)

  • Mä olen kanssa kehitellyt vastaavanlaisen teorian siitä, että ne ikäänkuin pitävät asiakkaat itsellään, kun varmistavat, että asiakkaan on viimeistään kuukauden päästä tultava uudelleen jos haluaa pitää kampauksensa kuosissa :D Mutta minäpä leikkaan aikasta pitkälti itse omat hiukseni ja ehkä kerta vuoteen käyn kampaajalla :D (varmaan ois syytä käydä useamminkin, mutta ainakaan toistaiseksi kukaan ei ole kehdannut sanoa sitä ääneen :D)

Kommentointi on suljettu.