Viikonloppu :)

Oikein ihanaa alkanutta viikonvaihdetta kaikille :) Eipähän ole nuo säät nyt oikein meitä suosineet, mutta sentäs tällä hetkellä näyttäis siltä ettei sada :) Wuhuu, yläfemmat sille sitten!

Katsokaa kevään sääennustus tästä! Pitänee paikkansa :)

Jos mulla olikin toissapäivänä hieman vaikea päivä, niin eilinen oli sitten jo ihan huippu. Näin se menee. Toisena hetkenä ottaa pannuun ja pahasti (maailman turhimmat asiat :p ) ja taas toisena aurinko paistelee mielen uumenissa. That´s life! Nykästä siis lainatakseni ”Elämä on laiffii!” :D

Eini eilen Solanassa. Tärkeintähän on, että painojen värit mätsää treenikuteisiin :) Eikö? Mitä niistä kilomääristä.

Itse treenasin jo aamupäivällä TAKAREIDET JA PEFFAN sekä VATSAA Foreverillä. Olihan mulla ”ansaittu” vapaapäivä :D No joo, mutta sanotaan nyt näin, että tuli hitokseen hyvään saumaan, kun edellinen päivä oli mitä oli. Ja parastahan tuossa on se, että aamulla kun emäntä lähtee kouluun, olen kotona tekemässä hänelle aamupalaa ja lähettämässä häntä koulutielle. Kun hän palaa koulusta, olen jälleen kotona tekemässä hänelle välipalaa ja kyselemässä päivän kuulumiset. Itse asiassa, jos asiaa tarkemmin ajattelee, niin varmasti aika moni pieni koululainen jää vähälle huomiolle, mikä on toki ymmärrettävää jos / kun vanhemmat paahtavat viisi päivää viikossa duunia 8 tuntia päivässä. Kotiin voidaan tulla hyvinkin vasta viidenkin aikaan illalla…tai myöhemmin. Se on pitkä päivä pienelle koululaiselle ja kuka jaksaa olla duunipäivän jälkeen kovin energinen enää kotona. Usein vielä ne hiton kotityötkin odottaa tekijäänsä, kaupassakin pitää käydä ja niin edelleen.

Eilenkin oli kovin kovin kehnohko sää osittain. Joku matkalla töihin. En minä! Mutta söpöt on kumpparit :)
Matkalla salilta kotiin, koki näemmä kastemato raukka aika ikävän kohtalon joutuessaan mun pyörän alle.Voi mato parkaa. Mullahan ei ole fillarissa etulokaria, eli tämän kaverin jäännökset olisivat teoriassa voinut löytyä mun naamasta ja / tai suusta :p yuuuuu!
Pikku emännältä tuli jo perjantaina esimakua äitienpäivästä. Voi miten kultainen hän on.
Perjantaina tarttui Solanasta matkaan tuollainen HC rulla. On muuten mahdottoman hyvä kapistus. Nyt on rullaa millä rullailla kotonakin :)

Perjantai oli muutenkin erityisen mukava Solanassa jälleen :) Mähän en siis enää illalla vetänyt mitään treeniä itse, mutta jeesailin jonkin verran Einiä ja loppuaika menikin kikkaillessa :) Tuli testattua myös sellaisia ns. vetoremmejä. Kaippa niillä jokin hieno nimikin on, en nyt vain tiedä mikä. Sellaiset kumiläpyskät, kyllä te tiiätte. Aika pätevän oloiset vehkeet. Pitäsköhän hankkia? Ehkä :)

Kyllä mä venyttelin ja rullailin Solanassa. Nyt tämä lauantai onkin ollut ihan lepopäivä :) Kävimme lounastamassa bestiksen kanssa. Oli kyllä enemmän kuin ihanaa nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa ihan face to face kuulumisia :) Olen kyllä niin onnekas, että mulla on yhtä hyvä ja rakas ystävä kuin mitä Mari-Anne on. Erityisen meidän ystävyydestä tekee se, että olemme tosiaan tunteneet toisemme kolmannelta luokalta asti. Toisin sanoen, tiedämme ja tunnemme toisemme erittäin hyvin :) Kaikki ystävät ovat kuitenkin tärkeitä! Ehdottomasti!

Voi jee :) Oli tuo hieno päivä <3 Kohti uutta kisaa mennään, ehdottomasti!

Semmosia siis tänne tällä erää. Huomenna taas rauta nousee ;) todellakin. Tänään onkin tullut tankattua, katsotaan miten se vaikuttaa. Toivottavasti muutenkin kuin vain keskivartalon turvotuksena :D

HEI NY!