Virkistyspäivä!

Oikein mukavaa sunnuntai päivää kaikille! Eilen olikin harvinaisen poikkeuksellinen päivä … mulle poikkeuksellinen päivä! Osallistuin duunipaikan järjestämään virkistyspäivään, joka pidettiin Salmisaaren liikuntakeskuksessa. En ollutkaan aikaisemmin käynyt kyseisessä paikassa, mutta kyllä taidan mennä toistekin! Tuollahan on mahdollista osallistua jos jonkinmoiseen aktiviteettiin. Jos ette ole vielä käyneet, niin menkääs piipahtaa!

Meille oli järjestetty aamusta asti ohjelmaa.
Lounasta: Lohikeittoa ja tuoretta leipää. Kyllä maistui. Kahvitauolla oli tarjolla tietysti kahvia, mutta kylkeen olisi ollut Berliininmunkki. Nyt täytyy myöntää, että munkki jäi syömättä. Tuossa subtrooppisessa ilmastossa ei oikein munkki houkutellut, joten päädyin kahviin ja omaan proteiinipatukkaan.
Saimme valita mihin aktiviteettiin osallistumme. No minähän päätin kokeilla seinäkiipeilyä. Olen sitä jo pitkään miettinyt ja nyt tuli tilaisuus. Mallia näyttää duunikaverini Nipsu :) Nipsultahan tuo sujui, on ennenkin kiivennyt. Itselleni kiipeäminen ei ollut mikään ongelma. Kyllähän noita seiniä kipittää ylös, mutta sitten kun pitäisi tulla alas! Siinä kohtaan iskee mun korkeanpaikankammo. Mä en kerta kaikkiaan ole korkeiden paikkojen ystävä. No oikei, tavallaan olen, musta on kyllä siistii kuikuilla jostain korkealta reunalta (kallio, silta, jokin rakennus tms.) alas, mutta hittolainen kun roikut nitisevän köyden varassa ja olet ns. varmistajan armoilla, niin ei oo mun juttu :D Tosin, varmasti voin mennä kokeilemaan uudelleenkin, ei se nyt niin kamalaa ollut.
Enää en ihmettele, miten jengillä menee tunti tolkulla aikaa tuolla seinillä. Suurin osa ajasta menee niin sanotusti hengailuun :D Jos varmistat, niin mitä fyysistä siinä on? Eipä juuri mitään, seisoa tönötät paikoillasi ja pidät köyden tiukalla. Sitten seuraavaksi suunnittelet omaa reittiä, mooveja jne. Hmmm… no okei, ihan kiva laji, en mä sitä sano, mutta mä en oikein syttynyt. Varmaan jossain luonnonkallioilla tilanne ois vähän eri. Oma tekniikka taisi olla kuitenkin ihan välttävä, sillä tänään ei ole mikään paikka kipee ;) Ei siis kovin fyysinen rypistys ollut tuo homma :D Joo kyl mä luulen, että jatkossakin tää bodaus on se mun juttu ;) Mutta onhan tuo tietysti ihan kiva tapa viettää aikaa vaikka ystävien kanssa, silleen rennossa mielessä :) Eli joo, kyllä mä varmasti lähden vielä joskus tätä uudelleen tekemään :)


Päivään mahtui myös monta luentoa. Okei, nyt mä tunnustan, mä taisin vähän nukkua siellä :p Oli niin mukavat sohvat Biitsillä, että silmät vain painuivat kiinni. Ei voinut mitään. MUTTA mä en ollut ainut ;) Meitä istui kolme mimmiä siinä soffalla ja voin vaikka vannoa, että me kaikki nukuttiin :D Yep! Näin kävi. Sattuuhan sitä paremmissakin piireissä.

Luentojen jälkeen meillä oli impovisaatioteatteria. Se oli ihan mielenkiintoista, ainakin siinä oli erittäin mielenkiintoinen pointti: Vuorovaikutus. Mutta mun täytyy myöntää, että mä en ole koskaan erityisesti syttynyt näistä tällaisista harjoituksista, missä käsketään etsimään pari ja sitten pitää jotain oudota duunata, tuijottaa silmiin tms. :/ Muistan kun aikoinani olin sosiaalialan ammattikorkeakoulussa, niin ai luoja mä vihasin niitä tunteja missä tehtiin tämän tyyppisiä harjoituksia. Mun mielestä se vaan on jotenkin kiusallista :p Joo, no mutta joka tapauksessa, tuossa vaiheessa, sopivan välin tullen, mä hipsin vekka ;) mutta oli mulla siihen ihan oikea syykin, nimittäin mun päätä särki ja hiki valu. Tuo ilma tosiaan tuossa tilassa ei ollut kovin hyvä ja valaistus oli sellainen kelmeä, niin se kävi kyllä rassaamaan monen tunnin jälkeen. Enkä ollut muuten tässäkään ainut. Muutama muukin oli tullut ulos haukkaamaan happea tuossa vaiheessa.

Illan ehdoton huipennus oli Nicolan esitys. Hitto että veti muuten hyvin ja aivan mahtavan setin! Jengi oli niin mukana. Tietysti alkoi hieman juhlajuoma nousemaan monella päähän, mutta minä, joka en ottanut yhden yhtä huikkaa edes muuta kuin vesipullosta, innostuin myös ihan täpöllä tästä showsta. Kyllä ammattilainen on ammattilainen. Drägshow siis :) Aivan huippu, niin mahtava, että menisin katsomaan uudelleenkin tilaisuuden tullen. Tosin Nicola ja Chrystal Snow ovat muutenkin mun lemppareita olleet aina. Ootteko koskaan katsoneet heidän tekemää Toosa TV:tä. Aivan mieletöntä parodiointia :)

Nicola siis veti setin, jossa hän lennossa vaihtoi artistia. Ja niitähän riitti. Huhhuh mikä meininki!

Koko loppuilta laulettiin ja tanssittiin ihan pää hiessä. Kyllä siinä tuli päivän hiitit vedettyä. Kyllä täytyy sanoa, että oli aidosti oikeesti hauskaa näiden ihmisten kanssa.

Mulle tämä oli muutenkin erityisen tärkeä kokemus, sillä viimeksi olen nähnyt näitä niin kutsutusti ”entisiä” duunikavereitani silloin kun viimeisen kerran edellisen työpaikkani ovista ulos kuljin ja sen jälkeenhän en sinne ole palannut. Mutta kun tapasin näitä tyyppejä, tuntui kuin en olisi poissa ollutkaan. Oikeasti, tää merkitsi mulle tosi paljon. Ilta vierähtikin heidän kanssa hengatessa.

Päivällinen vei niin ikään kielen mennessään. Oli viimeisen päälle herkut. Lohta, lammasta, jotain tosi herkullista pateeta, kypsennettyjä kasviksia, perunaa yrttimarinoituna ja jälkiruoaksi ah, niin ihanaa suklaakakkua. Mä en ihan oikeesti ole syönyt tuolleen herra ties koska viimeksi ;) Kyllä niillä energioilla jakso jorata :) Mä ihan oikeesti taisin humaltua siitä ruoasta, tai sitten vain tilasta oli happi vähissä, sillä olo oli kuin semi nousuhumalassa :D


Aivan mahtava päivä ja ilta ihan parhaimmassa seurassa. Oli kyllä pakko käydä toimitusjohtajaa kiittämässä tuosta päivästä. Sain muuten häneltä kehuja kunnostani ;) itse asiassa yllättävän moni tiesi / osasi onnitella muo menneistä kisoista :) Kyllä se lämmitti mieltä… edelleen vain :) Kultaisia ihmisiä <3

Tämä päivä alkoikin mitä ihanimmissa merkeissä. Minähän itse heräsin jo kuudelta aamulla, mutta olin sitten nukahtanut sohvalle uudelleen. Heräsin vasta Einin puhelinsoittoon :D Hän vaan soitti ilmoittaakseen, että on ihan just täällä :D Semmonen reipas herätys sitten tälle päivälle :) Ei siinä hauskaahan meillä oli, kun mä vaan sain itseni hereille ja tähän päivään :) Jei!

Nyt henkistä valmentautumista uuteen viikkoon. Mä lähden sympatiadieetille kun Einillä alkaa kisadieetti huomenna ;) Sympatiadieetti tarkoittanee nyt omalla kohdalla sitä, että kaikki ns. roska siistitään ruokavaliosta taas pois :) Ei sen kummempaa. Mutta ollaanhan taas kuulolla. Nauttikaa :)

HEI NY!