Voi pyhä päivä !

Yep yep, se on yleinen vapaapäivä nyt sitten. Oliko se nyt helatorstai???? Vai mikä. No aivan sama, töihin ei kuitenkaan ollut tänään asiaa :D hih. Olin jo ehtinyt unohtamaan… melkein… että tänään on vapaapäivä, mutta eilen siitä tuli hyvä muistutus taas, kun tuli nähtyä kevyessä laitamyötäisessä olevaa porukkaa tuolla kulkemassa. On se kyllä kumma, tämä peri suomalainen tyyli, että heti jos on vapaata tiedossa, vedetään pää täyteen. No näinhän ei tietenkään kaikki toimi, mutta hälyttävän moni jos totta puhutaan :( Joku varmaan miettii, että mitä mä siitä stressaan, mutta sanotaanko nyt näin, että ei ole kovin mieltä ylentävää nähdä sellaista juopporemmiä, jossa tietää liikkuvan pienen lapsen vanhempiakin :( Että oisko syytä olla siellä kotona lapsen ja perheen kanssa???? Ehkä!

Nelijakoinen on lähtenyt hyvin käyntiin. EILEN (keskiviikkona) treenasin SELÄN – TAKAOLAT JA HAUIKSET :) Kyllä ihan positiivisesti yllätyin treenatessani, sillä selkeesti lepo on tehnyt tehtävänsä. Huomattavasti isommat raudat liikkuivat ja puhtain sarjoin :) Olen tyytyväinen! Nyt tämän kierron vedän suorilla sarjoilla, käyttäen hieman erikoistekniikoita, kuten huippusupistusta. Se on ihan paras tapa hakea sitä tuntumaa kohdelihakseen :)

Hauksille tein vähän pidempiä pumppaavia sarjoja. Mulla ainakin toimii parhaiten se, että pumppaan kunnolla hauista.

Tänään on sitten tullut huomattua, että treeni on mennyt kivasti perille. Sen verran on miellyttävää lihaskipua ilmoilla :)

Palloilija :D

TÄNÄÄN (torstaina) treenasin sitten ETUREIDET – POHKEET JA VATSAN. Lopuksi tein hieman pakaroita ja takareisiä aktivoivaa pumppia. Olin kyllä todella positiivisesti yllättynyt, miten kepeästi kyykyssäkin rauta liikkui ;) Nyt on hyvä tästä jatkaa vääntämistä, todellakin! Tuli siis kyykättyä, prässättyä, ojennettua reittä, kyykättyä yhdellä jalalla ja ja ja ja… mitäs muuta. No tietty ne pohkeet seisten ja vielä vatsoja päälle :) Kyllähän se taas ihan treenaamiselta tuntui.

Väsynyt, mutta tyytyväinen :D torstaina.
Väsynyt ja niin ikään tyytyväinen keskiviikkona :D

Nyt sitten tänään perjantaina tuntui hieman fillarin polkimet painavilta. Sen verran otti reidet torstaina osumaa. Kyllä on hellänä ja niinhän se pitääkin. Tietäähän taas tehneensä. Huomenna sitten taas raudan pariin, yläkroppaa. Tarkoitus ois suunnata nokka kohti Solanaa, jee jee, näkee toivottavasti taas kaikkia ihanaisia :)

Niin, mutta sitä ennen pitää tietysti viettää pikku neidin koulun päättäjäiset. Opelle onkin jo lahja hankittuna :) Iltasella todennäköisimmin pidämme tyttöjen iltaa ihan kotosalla. Ehkä joku kiva leffa ja vähän herkkusia. Onhan kuitenkin lauantai :) Jee jee!

Ollaan kuulolla. Pitäkäähän hauskaa, juhlitte sitten koulunsa päättäviä tai treenaatte…tai sekä että :)

HEI NY!