Voihan maanantai!

Mistähän sitä tänään avautuis???? Hmmm… no tällä hetkellä juuri mikään ei ole pahasti ainakaan vinossa… mitä nyt auton bensatankki on lähes tyhjä … enkä jaksanut enää käydä tankkaa kun kotiin tulin, joten se tietää sitä, että se on tehtävä aamulla ja aaaah, mä muutenkin niin diggaan aamuista ;)

Sen verran touhukas viikonloppu takana, että tänään kellon soidessa aamulla olin hyvin hyvin hyvin epäuskoinen ”Ei voi olla totta… siis apua…!!!!” No mitä siinä märisemään, tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä. Eli ylös vaan ja hommiin, grah! Miks en ole voinut syntyä johonkin rikkaaseen sukuun ja voisin nyt elellä vaan jollain perintörahoilla ???? Kyllä kelpais!

Kunnon pönötys :D

Duunissa päivä meni sit kuites siivillä… Pääsin jopa vilistää ajoissa paikalta. Yllättäen suuntasin auton nokan kohti kuntosalia. Duunikaveritkin totesi, et eipä ollut yllätys, että mä lähden treenaamaan, et voisin joskus keksiä jotain, millä voisin ne yllättää. No mitä hittoo, mun elämä on ehkä hieman saman toistoa, mut kuten olen joskus saattanut todetakin, niin rutiinit on mulle tärkeitä ;) Mä menen helposti epämukavuusalueelleni jos alan rikkomaan päivittäisiä rutiineita. Joskus on kiva poiketa suunnitellusti kaavasta… mut noin pääsääntöisesti, näin tää paletti pysyy kasassa, kun tietää tasan tarkkaan melkein minuutilleen mitä tekee seuraavaksi ;) That´s simple!

TÄNÄÄN sitten olikin vuorossaan TAKAREISKAT – POHKEET JA VATSA. Edelleen kevyttä kiertoa vedän, joten mitään kauheeta revittelyä ei ollut tänään ilmoilla.

– takareidet istuen
– maaten jalka kerrallaan
– SJMV kp
– yhden jalan prässi
– reisien loitonnus
– balettikyykky korokkeilta

– pohkeet hackissa ( kaikki pohje värkit oli varattu, mutta hei, onneksi on vaihtoehtoja, kun vaan osaa ;) )

– vatsat vastuksella
– peffan nostot
– vatsat pallon päällä

Sitten päälle vielä hiukka venyttelyjä, niin se oli sit siinä.

Kiireen vilkkaan himaan, koirat mukaan, kaupalle, kotiin, ruokaa, imurointia, pikku emännän ruokinta, itsensä ravitseminen, sohvalle ja ah, tässä mä nyt oon!!!! Ja mitä kello on? Puoli kahdeksan illalla :o Niin, että koko ajan liikenteessä tähän asti. Tossa kun olen valitellut väsymystä, niin taitaa totuus olla kuitenkin se, että mä en ole mitenkään epänormaalin väsynyt, mä olen ihan ymmärrettävästi väsynyt. Ehkä moni muu tippuis tästä kyydistä alta aika yksikön, mutta meitsi vetää tätä settiä läpi vuoden… ja vuodesta toiseen… ja toiseen … ja toiseen… Niin että ihmekös se on, että rutiinit ovat tärkeitä :D

Melkein älästi, sorry!

Tänään muuten lähti aikamoiset rispektit yhdelle mimmille salilla. Neiti varmaan hädin tuskin itse painoi viittäkytäkiloa, niin pitkä ja laiha hän oli, mutta meni sitten smithiin ja aika nätisti kuulkaa kyykkäsi ihan hyvää sarjaa 55 kilolla :D Jestas sanon minä! Mistä se voima siihen tyttöön tuli???? Viereisessä smithissä kyykkäsi raavas kundi 60 kilolla ja niin epäpuhtaasti niiaili menemään, että melkein alkoi hävettää… mutta tyttö pisteli vieressä menemään ihan täpöllä. Sanotaanko, että mulla vähän leuka loksahti tänään :D Huhhuh.

Mutta eipä mulla kuulkaa tänään tämän kummosempia. Ollaan taas kuulolla! HEI NY!